Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 3008 2015 החלפתי מצבר לפני כשנה למצבר רגיל .אין שום בעיות ברכב מלבד זה שהמערכת START STOP לא עובדת.

פורסם

רק עניין של זמן עד שתיפול בסטטיסטיקה. עובדתית, רכב שמיועד למצבר AGM/EFB "יאכל" לאט לאט את החיים של מצבר עפרת רגיל.

אבל העיקר לחסוך כמה שקלים, כי אנחנו ישראלים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

קצת קשור לנושא: בג'אז 2016 שהיתה לי, אחרי כשלוש שנים המצבר נחלש אבל לא נגמר, ומערכת ה S&S הפסיקה לעבוד, מה שהיה מבורך מבחינתי. בהתייעצות עם המוסך המצבר לא הוחלף, וסחב עוד כשנתיים עד שהוחלף ביואסה.

• רעיון טוב! 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 25.1.2023 בשעה 21:31, Fraysa כתב:

רק עניין של זמן עד שתיפול בסטטיסטיקה. עובדתית, רכב שמיועד למצבר AGM/EFB "יאכל" לאט לאט את החיים של מצבר עפרת רגיל.

אבל העיקר לחסוך כמה שקלים, כי אנחנו ישראלים.

אנשים לא מבינים שזה לא רק העניין של לבטל את המערכת זה כל האלקטרוניקה מסביב כמו המחשב שמשתגע

פורסם
לפני 41 דקות, Shay Shd Dave כתב:

אנשים לא מבינים שזה לא רק העניין של לבטל את המערכת זה כל האלקטרוניקה מסביב כמו המחשב שמשתגע

עכשיו הכול ברור.<3

• רעיון טוב! 2

איזה כייף לי :)

פורסם

בגלל המחיר כבר פגשתי כמה שכנים שהחליטו להתקין מצבר חומצה פשוט. הטענה זה משהו כמו : "אני מוכר את האוטו הזה עוד שנה , אין לי מה להשקיע במצבר" . לא ראיתי אצלהם בעיה במחשב או כשל מצבר (עדיין).

לרוב הציבור לא אכפת באמת איזה מצבר יושב בתא מנוע. העיקר שיסע.

פורסם
בתאריך 24.1.2023 בשעה 22:11, juna כתב:

פיג'ו 3008 2015 החלפתי מצבר לפני כשנה למצבר רגיל .אין שום בעיות ברכב מלבד זה שהמערכת START STOP לא עובדת.

תלוי בצורת השימוש.   בנסיעה מועטה או התנעות מעטות יש סיכוי להצלחה.

מצבר המותאם למערכת  סטארט/סטופ   בנוי   לטעינה ופריקה עמוקים - זרם גבוה,   מצבר רגיל

יתבלה במהירות בתנאים האילו.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

גם בפיאט 500 שהיתה לי עם start stop שמתי מצבר רגיל של varta ולא היתה שום בעיה.

נראה לי שיש צורך להבין סיבות תכלס לבעיות, אולי סוג מסויים של פתרונות בstart stop שיצרן הרכב יכול לבחור כדי לדעת אם ברכב הספציפי זה יעבוד או לא. אם אין איך לדעת בדרכים טכניות אז לשמוע מאנשים שניסו באותו הדגם.

סתם להכליל עם כללי אצבע לא תורם לרמה בפורום.

אפשר כמובן להגיד שבשביל ראש שקט אם אין מידע קונקרטי זמין ואתה לא טיפוס של ניסיונות, עדיף לשים 500 שקל יותר ולקחת מצבר start stop, אבל לא כולם אותו טיפוס.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...