Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין את ההתנפלות, כל אחד וההעדפות שלו.

כמה שנים טובות הייתי בסיטואציה דומה מתוכם כמה שנים לא החזקתי רכב ושכרתי כל סופש שני וכמה שנים כן החזקתי ואני לא מתחרט על שתי התקופות. לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 11 שעות, eladts כתב:

היסטורית אשראי לא רלוונטית למחיר הביטוח כי חברות ביטוח לא מלוות כסף. מה שרלוונטי זה העבר התעברותי בארה"ב. כל חברות הביטוח בארה"ב משתפות בינן מידע על הרשעות בעבירות תנועה ותאונות. מי שבא מחוץ לארה"ב מקבל מחירים של נהג חדש עד שיצבור ותק בארה"ב ללא הרשעות או תאונות.

הכוונה הייתה היסטורית רישיון(שיש לי רק 8 חודשים רישיון בארה"ב)+אשראי(שזה כן חשוב וקובע בעיקר בגלל העובדה שההיסטוריה קצרה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה היית צריך להוציא רישיון שוב אם כבר יש לך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 23.5.2023 בשעה 09:02, avargel כתב:

יצא לי עבודה+חלקים+איזון גלגלים+מע"מ - 1400$, כואב אבל הוצאה חד פעמית

איפה בארה"ב מצאת מע"מ?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 10 דקות, Jack457 כתב:

איפה בארה"ב מצאת מע"מ?

סתם תרגמתי - TAX.

לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

למה היית צריך להוציא רישיון שוב אם כבר יש לך?

אתה צריך להוציא רישיון מחדש כשאתה עובר מדינה לרישיון מקומי, ואתה נחשב כנהג חדש.

פורסם
לפני כשעה, noknok כתב:

אתה צריך להוציא רישיון מחדש כשאתה עובר מדינה לרישיון מקומי, ואתה נחשב כנהג חדש.

זה לא נכון. אולי בארה״ב כן, אבל במדינות רבות אתה יכול לבצע המרת רישיון. מקסימום תיאוריה. ואתה לא נחשב נהג חדש אלה הותק שלך נשמר. מניסיון.

מכיוון שארה״ב לא חתומה על אמנת וינה לתעבורה, הכל שם שונה…

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, noknok כתב:

אתה צריך להוציא רישיון מחדש כשאתה עובר מדינה לרישיון מקומי, ואתה נחשב כנהג חדש

האמריקאים האלה עם השטויות שלהם...

העיקר שכתייר אתה יכול לנסוע כמה שבא לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה משתנה גם פה בין סטייטים.

בניו-יורק כלום לא נספר לך ואתה חייב לעשות הכל מאפס(תאוריה+טסט), אבל בניו ג'רזי מעבר לנהר אם יש לך רישיון ישראלי אתה יכול להמיר אותו רק עם תאוריה.

בכל מקרה וותק לא נספר לך בארה"ב.

פורסם

בחירת רכב מעניינת, אם אמצא את עצמי במדינה בסגנון ארהב, אני אישית קונה f150 כרכב ראשון ואז שם איזה רכב למסלול על נגרר.

מצד שני אתה במנהטן :)

אכן עלויות גבוהות, אבל להבנתי, במשרות רילוקיישן למקומות כאלה, גם השכר בהתאם, אז הכל בסדר.

תהנה ותמשיך לעדכן :)

• רעיון טוב! 2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 16.2.2024 בשעה 11:27, noknok כתב:

עוד 8 חודשים עברו, הרכב עומד על כמעט 119,000 מייל(בערך 191 אלף קילומטר) - 13 אלף מייל.

עשיתי טיול אחד גדול מניו יורק לסאוונה ג'ורג'יה וחזרה(1200 מיילים) וכמה קטנים(למיין, דאלוור, DC וכו').

הביטוח שלי היום זה 300$ לחודש לאותו צד ג' מורחב - ואמור לרדת שאני אגיע לשנתיים עם רישיון משמעותית.

עשיתי טיפול אחד קטן ב100$( שכולל החלפת שמן ופילטר)

וטיפול גדול ב500$ שכולל החלפת שמן+פילטר, ניקוי מערכת קירור והחלפת נוזל קירור(מומלץ כל 60 אלף מייל) והחלפת נוזל בלמים וניקוי וניקוז שלה(שהיה מומלץ כי הנוזל היה עכור וישן).

אני מאוד נהנה מהמאזדה, כל הזמן מעקצץ להחליף שיש יותר כסף זמן והמכוניות חזרו להיות זולות(אפילו עשיתי נסיעת מבחן על WRX ושקלתי) - אבל המאזדה עושה עבודה כ"כ טובה ונוסעת ומרגישה כאילו היא חדשה(הרכב לא מרגיש כמו רכב בן 10 עם 190 אלף קילומטר עליו) שפשוט חבל לי להחליף רכב שכ"כ כיף לנהוג עליו ועושה מה שצריך כ"כ טוב.

20240203_151941.jpg20240203_145643.jpg

20231230_143928.jpg20231229_103038.jpg

20231226_172723.jpg20231226_165607.jpg

20231224_173632.jpg20240203_151748.jpg

שלום שלום לשכן הדרומי שלי חח

אני ירדתי מהארץ ב2020 ועליתי לטורונטו

עם הרכב היה לי סיפור דיי דומה לשלך מבחינת המחירים הקורונה וכל זה. 

גם כאן בקנדה הייתי צריך לעבור טסט ותיאוריה שלאחריהם קיבלתי רישיון G (רישיון מלא) ואני יכול לנהוג פה ברכבים עד 11 טון. 

גם אצלי הביטוח בשמיים על הקיה 2014 המשעממת שלי (280 דולר קנדי לחודש) מחיר של נהג חדש. 

מה שמצחיק שאני משתעשע ברעיון להחליף את הרכב למוסטנג או גולף gti חדשה ומחיר הביטוח ישאר זהה ובמקרה של הגולף אפילו ירד, לך תבין…

ההצעות מחיר שקיבלתי על המוסטנג אקו בוסט פרימיום עם ים תוספות מעט מעל 700 דולר קנדי אחרי מיסים לחודש ללא מקדמה. 

ועל הgt החדשה 800 וקצת קנדי אחרי מיסים וללא מקדמה. 

הגולף גיטיאיי חדשה תעלה לי בערך 500-600 קנדי בחודש גם ללא מקדמה. 

פורד מציעים לי 4 אחוז ריבית ופולקסוואגן תלוי דילר אבל בסביבות ה5-6 אחוזים. 

אני גם כמוך אוהב מאוד לטייל ומסתובב על הרכב ברחבי צפון אמריקה (הייתי כבר בהמון מקומות ממונטריאול ועד לאריזונה ברכב חח). 

לא יכול לתאר אפילו את ההתרגשות של לחצות את הגבול לארהב באיזור באפולו בפער הראשונה. 

ומפה הייתי רוצה לשדרג בקרוב את הרכב כשהשוק נרגע מעט והמחירים מתאזנים. 

*אני קורא פה מעל עשור ונכנס פה ושם להתעדכן בפורומים השונים כאן, ועכשיו אחרי שראיתי את הפוסט העתיק שלך (כנראה שלא נכנסתי לפה בשנתיים האחרונות) החלטתי לפתוח משתמש. 

עריכה אחרונה על ידי Stangg
  • אהבתי 4
  • 4 חודשים מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...