Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! 

אז אני כ3 שנים עם רכב שאני מאוד אוהב, הונדה סיוויק האצ'בק 2011, אבל הגיע זמני להחליף.

הרכב לפי לוי יצחק שווה כ30 אלף. חשבתי למכור/לבצע טרייד אין במגרש ולקחת במקום רכב שהשווי שלו הוא באיזור ה60/70 (במימון כמובן).

אני ממש הייתי רוצה את ההאצ'בק החדשה, רכב החלומות שלי(באמת כך), אבל בגלל שאני יודע שמגרשים ברובם לא מחזיקים את הרכב הזה אז אני בא לכאן כדי להתייעץ.

איזה רכב חסכוני הייתם ממליצים לי במסגרת התקציב?

כמו שביקשתי בכותרת, אני לא רוצה רכב פחות מ1800 נפח מנוע ו130 כוחות סוס, אני צריך רכב שיחזיק לי עליות.

פורסם (נערך)

אתה רוצה רכב ספציפי, עם נפח מנוע מוגדר.

סיוויק נמכר עם מנוע 1.8 עד 2016. תפתח לוחות מכירה ותחפש. אני אישית לא הייתי מתקרב למגרשים. אולי הייתי בודק בסוכנויות "מאיר",  הם לפעמים מוכרים רכבים שהגיעו אליהם בטרייד

יש גם מיצובישי ספורטבק ( לנסר האצ'בק), גם הוא 1.8 ועם 140 כ"ס ומחירים נמוכים יותר מאשר להונדה. אבל הגיר הרציף מסרס ביצועים, במיוחד בתחילת הנסיעה.

יש גם טויוטה אוונסיס עד 2018 מנוע 1.8 , מאזדה 3 מנוע 2.0, מאזדה 6, סובארו B4.

אפשר לקחת הלוואה בבנק, לא חייב טרייד אין.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חשוב לך מה יהיה נפח המנוע?

אם העיקר זה ההספק (כמה כ"ס), כדאי להתעלם מהנפח.

המנוע שלך הוא אטמוספרי - בלי טורבו. לכן הוא צריך להיות גדול כדי לתת כוח. בימינו המנועים המוגדשים מוציאים הספק מכובד מנפח לא מאוד גדול.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

לפני 54 דקות, vladclar כתב:

אתה רוצה רכב ספציפי, עם נפח מנוע מוגדר.

סיוויק נמכר עם מנוע 1.8 עד 2016. תפתח לוחות מכירה ותחפש. אני אישית לא הייתי מתקרב למגרשים. אולי הייתי בודק בסוכנויות "מאיר",  הם לפעמים מוכרים רכבים שהגיעו אליהם בטרייד

יש גם מיצובישי ספורטבק ( לנסר האצ'בק), גם הוא 1.8 ועם 140 כ"ס ומחירים נמוכים יותר מאשר להונדה. אבל הגיר הרציף מסרס ביצועים, במיוחד בתחילת הנסיעה.

יש גם טויוטה אוונסיס עד 2018 מנוע 1.8 , מאזדה 3 מנוע 2.0, מאזדה 6, סובארו B4.

אפשר לקחת הלוואה בבנק, לא חייב טרייד אין.

לא ספציפי ולא נעול על זה, כן היה נחמד לקבל כאלו (כמו שהצעת לי כמובן).

לגבי שוק פרטי, באמת שאין לי כוחות לזה. אני רוצה לחסוך לי את כל הטלפונים, פגישות עם אנשים, נסיעות מבחן, הגעה למוסך וכו'. אין לי זמן פנוי לזה.

וכן, אני לוקח בחשבון שיכול להיות שבחוץ אוציא 30K על הרכב ובטרייד אין 20K.. לגמרי ברור לי...

לפני 6 דקות, Froyne כתב:

חשוב לך מה יהיה נפח המנוע?

אם העיקר זה ההספק (כמה כ"ס), כדאי להתעלם מהנפח.

המנוע שלך הוא אטמוספרי - בלי טורבו. לכן הוא צריך להיות גדול כדי לתת כוח. בימינו המנועים המוגדשים מוציאים הספק מכובד מנפח לא מאוד גדול.

לא חשוב לי בכלל, חשוב לי שהרכב יסחב לי עליות. מצידי שיהיה עם כ"ס 1, כל עוד הוא יעשה את העבודה בעליות ולא אצטרך לדחוף אותו מאחורה אז אני בסדר עם זה

פורסם

תשמע... הדרישה שלך "שיעלה בעליות" נכונה לבערך 100% מהרכבים שעולים היום 60/70K. 
אם הסיוויק הנוכחית עושה לך את זה, לך עליה. אחלה אוטו. רק שים לב לבדוק אם היא סובלת מנושא הדלק בשמן (או שמן בדלק? או מים בשמן או מים בדלק? לא זוכר בדיוק מה. זוכר שהיה שם משהו במשהו שלא אמור להיות במשהו הזה), כי זה היה סיפור ששמעתי עליו כמה פעמים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 12 דקות, פבל כתב:

תשמע... הדרישה שלך "שיעלה בעליות" נכונה לבערך 100% מהרכבים שעולים היום 60/70K. 
אם הסיוויק הנוכחית עושה לך את זה, לך עליה. אחלה אוטו. רק שים לב לבדוק אם היא סובלת מנושא הדלק בשמן (או שמן בדלק? או מים בשמן או מים בדלק? לא זוכר בדיוק מה. זוכר שהיה שם משהו במשהו שלא אמור להיות במשהו הזה), כי זה היה סיפור ששמעתי עליו כמה פעמים.

אתה מתכוון לדילול השמן? הבנתי שזה רק במנועים מארה"ב....

פורסם (נערך)

גם כאן במנועים טורבו בנזין 1.5 מחליפים שמן מנוע אחרי בערך כל 7500 קילומטרים,  כאשר נדלקת נורה קריאת שירות.

ישנו חיישן שמזהה או איכות השמן או עליה במפלס השמן בגלל חדירת אדי דלק לשמן.

אין את הדבר הזה במנועים 1.8 בסיוויק שנמכרו עד 2016. 

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אגב, מה קורה עם זה באמת? נפתר? כי גם אני די בא לי על הסיוויק הזו מתישהו בעתיד.

פורסם (נערך)

ממשיכים להחליף שמן מנוע בתדירות גבוהה, וזה כנראה מגן על המנוע. 

זה עוד טיפול נוסף בשנה ( למי שנוסע 15 אלף קילומטרים ).

מי שמוכן לספוג,  כנראה הכל בסדר עם הרכב.

אגב, ישיבה נמוכה מאוד, בידוד רעשי כביש לא טוב.

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

ממשיכים להחליף שמן מנוע בתדירות גבוהה, וזה כנראה מגן על המנוע. 

זה עוד טיפול נוסף בשנה ( למי שנוסע 15 אלף קילומטרים ).

מי שמוכן לספוג,  כנראה הכל בסדר עם הרכב.

אגב, ישיבה נמוכה מאוד, בידוד רעשי כביש לא טוב.

על איזו סיוויק אתה מדבר?

פורסם

הדגם החל מ 2017 מנוע טורבו בנזין 1.5, עם 180 כ"ס.

פורסם
לפני 11 דקות, vladclar כתב:

הדגם החל מ 2017 מנוע טורבו בנזין 1.5, עם 180 כ"ס.

מחר יש לי פגישה באוטוסנטר, אז להתרחק משנתון 2017+?

פורסם

זה לא שחור או לבן, לא צריך "להתרחק", צריך להבין למה אתה נכנס ואת המשמעויות של זה בתוך התמונה הגדולה.

בסך הכל היא ממש אחלה אוטו, מאובזרת נהדר, נוחה יחסית, חזקה יחסית. יש לה בעיה שדורשת אקסטרה תשומת לב ואקטסרה הוצאה כספית. שווה לך את זה? לך על זה. לא שווה לך את זה? אל תלך על זה.

• תוכן חדש...