Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החישוקים נראים טוב, אבל אתה תצטרך לקבוע אם זה יפה לאוטו שלך או לא.

אבל הינה לך תמונה של איפרזה טורבו שהיא שחורה עם חישוקים שחורים:

050310_023253-520_blackSTI.jpg

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מוטי ,אולי שכחתי לציין את העובדה ,שהחישוקים האלה תואמים 1:1 במידה של החישוקים המקוריים של הרכב

אין לי שום כוונה להגדיל/להקטין/להרחיב ,אני פשוט רוצה להחליף את הצורה של החישוק וזהו.

שבת שלום לכולם.

לא נורא , לפחות למדנו כולנו על ההשפעה של החלפת ג'אנט במידה יותר גדולה :)

בכל מקרה , תקנה אותם , נראים פשוט מדהימים!!!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
מוטי ,אולי שכחתי לציין את העובדה ,שהחישוקים האלה תואמים 1:1 במידה של החישוקים המקוריים של הרכב

אין לי שום כוונה להגדיל/להקטין/להרחיב ,אני פשוט רוצה להחליף את הצורה של החישוק וזהו.

שבת שלום לכולם.

אם הם תואמים בכל (כולל האופסט) מן הסתם לא יהיו שום השפעות שליליות ורוב הסיכויים שהם קצת יותר קלים מהמקוריים כך שבהחלט תהיה להם השפעה חיובית על הרכב, נוחות הנסיעה תשתפר קלות, ההיגוי יהפוך מדוייק יותר וכו'.

אם זה היה הכסף שלי והרכב שלי הייתי שמח למצות את היתרונות הגלומים בהחלפת חישוקים עוד יותר, בעיקר לאור העובדה שיש תמיד עוד מקום לשיפור ולאו דווקא על חשבון סכום כסף גדול יותר אלא יותר לכיוון של ידע לאיזה כיוון הולכים... אני למשל הייתי חושב לכיוון של 15X7.5 במקום 15X7... חצי אינצ' לרוחב משנה לא מעט דברים ברכב.

אבל זו רק הדעה שלי ובכל מקרה ה OZ SL הם גלגלים מצויינים ומומלצים ביותר, לדעתי הם יראו נהדר בשחור ואפילו עוד יותר טוב בצבע ברונזה (לא זהב, ברונזה).

מוטי.

פורסם

לדעתי שחור עם שחור ייראה כאילו גנבו לך את הטאסות :-D

אם קיימת אופציה להחליף את הצבע מה טוב.

אם מדובר בג'נטים קיימים/יד שניה , אז לא יודע אם כדאי.

לדעתי במקרה הגרוע, אם לא יתאים תמיד אפשר למכור פה בפורום או משהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמו שאייל אמר, שחור עם שחור לא הולך יפה. גם זה באמת נראה כאילו גנבו לך את הטאסות וגם זה מעלים את החישוק בצבע של הרכב... ככה שלא רואים את זה בכלל.

תמיד תלך עם צבע נגדי לרכב עם אתה רוצה שזה ייראה יפה ויבלוט.

מאותה סיבה חישוק לבן על אוטו לבן לא יפה לדעתי, פשוט לא רואים את החישוק.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

חביבי

קח את השחורים ואל תחשוש

בניגוד לדיעות האחרים

הדיעה שלי מנסיוני האישי על הג'יפ השחור שלי-

ג'אנטים בצבע הרכב (במקרה שלך ושלי לצורך העניין- שחור) לא מכערים את האוטו, ההיפך הוא הנכון.

הם מוסיפים לו נופך "אכזרי" יותר, ספורטיבי יותר, ולא משדרים "כאן נוהג ילד מפגר עם יותר מדיי דמי כיס" אלא משדרים את האיכות שלהם, ובצורה שקטה.

לסיכום

לא יהיה אחד שלא יבחין בג'אנטים שלך

ומעטים יהיו אלו שלא יאהבו את ה"מיוחדות" שבג'אנט באותו צבע של רכבך.

והאמת, ששחור זה בין אחד הצבעים הטובים ביותר שהולכים עם הסט אפ הזה- אם לא הטוב ביותר.

זו דעתי האישית

אני חושב שאתה תייחד את הרכב שלך בכמה רמות אם תוסיף לו את הג'אנטים שאתה חושק בהם, ובמיוחד שהם לא עוד רביעיית ג'נטים כסופים, כמו על כל רכב שני בכביש.

בהצלחה. יופי של רכב, מחכה לתמונות עם הג'אנטים השחורים:twisted:

-ארז-

פורסם

אני רציתי לשים לנסו שחור על הרכב שלי שהוא שור

ומרות שריציתי גנט פתוח (כלומר בלי הרבה צלךעות) הרכבתי אותם על האוטו והתחרטטתי

זה נבלע בתוך הרכב

רק מקרוב רואים שזה יפה מרחוק וכשנוסעים חושבים שזה גאנט מפח בלי טסות

לא הייתי מציע

תרכיב על האוטו תתרחק ממנו ותראה על מה אני מדבר

תהנה

עידן

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

פורסם

הכי חשוב כאן, זה שהיתרון בזה שלא מתבייתים על הג'אנטים האלה עם העיניים, הוא, טוב נו אתם כבר יודעים את ההמשך(כן, שאתה חוזר לאוטו ורואה אותו עומד על בלוקים כי כמה בני מיעוטים הלכו לעשות סיבוב בעיר)...

לפי דעתי הצבע יהיה יפה מאוד, אין שום צורך במשהו צעקני, וריבוי החישורים על החישוק יגרום לו לבלוט יותר, אך לא במידה צעקנית כמו שארז הג'יפאי אמר(ואני מסכים עם כל מה שהוא כתב)

שלד

פורסם

חברים, אם אני רואה טוב הרכב לא בצבע שחור אלא כחול ככה/ירוק כהה וכאן הבעיה. קשה להחליט כיצד הג'אנט השחור יראה עם הצבע הנ"ל. (לא בטוח בעצמי אז, סלחו לי אם טעיתי :-) )

הצעה - אולי פותח השרשור יוכל להוסיף תמונה גדולה וברורה של הרכב מהצד, ואחד החברים בפורום ינסה "להרכיב" בפוטושופ את הג'אנט הנ"ל רק בצבע שחור.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

גם לפי דעתי הם יראו פצצה על הרכב!

blacksl.jpg

clk_black.jpg

פורסם

מדובר (אם אנחנו מדברים על אותם גאנטים) על גאנטים שכבר ישבו ב RS 2000 , שהייתה לאותו בחור, היה נראה פשוט ר-ע ! אין ספק בכלל, אם אני לא טועה יש תמונות איפשהו של האוטו עם הגאנט הזה, אני צריך למצוא אותן.

הגאנט הזה נותן לאוטו מראה רע ללא ספק. ממליץ!

פורסם

אל תתחשב רק ביופי

אם אתה קונה אז תחשוב לכיוון של כמה זה יעזור לך בהיגוי וכו'.

ולדעתי השחור לא יפה :(

פורסם

לפי דעתי הג'אנט ישב מאוד יפה על הרכב, רק אל תשכח בוקסות! תשים אפילו שני זוגות.

יש הרבה סיפורים עצובים של אנשים שגנבו להם את הג'אנטים.

תתחדש!

פורסם

לבחור שפתח את השירשור , שים לב אתה טועה.

הרוחב של הג'אנט המקורי הוא 6" ולא 7" ככה שיש שינוי ואפילו לא קטן במיוחד.

האסקורט היחידה שבאה עם יותר היא עם ג'אנט 16*8 ומשום מה לא הגיע לארץ :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...