Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי נורה לרכב (12V21W) והמוכר נתן לי נורה שהיה כתוב 21W/5W/12V

הסבתי את תשומת ליבו שזו לא אותה נורה כמו שיש לי (היה נכון להגיע עם הנורה השרופה)

והוא אמר שנכון, זו נורה עם 2 מגעים, והלך וחזר עם נורה 12V21W

מה הכוונה 2 מגעים? 

(מסקרן אותי לשם הסקרנות) מה היה קורה אם הייתי משתמש בנורה הזאת?

תודה רבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנורה הראשונה שנתן לך - 21W/5W/12V.  שים לב שיש שם 2 הספקים - 21W ו 5W.  בנורה אם היית מסתכל היית רואה שיש שני חוטי להט, שכל אחד מופעל ממגע אחר (החלש נגיד אור חניה והחזק אור בלימה - שניהם בנורה אחת).

לא היית יכול להכניס אותה לבית המנורה שלך (12V21W - שים לב שמצויין בו רק הספק אחד - 21W).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, super-man כתב:

מה הכוונה 2 מגעים? 

יש מכוניות עם אור בלם ותאורת לילה אחורית משולבים בפנס אחד, בפנס הזה יש נורה אחת עם שני חוטי לחט, כאשר בבסיס הנורה יש שני מגעים עבור כל חוט להט והמגע שבצד משותף לשנים.

למעשה שתי נורות משולבות באחת לחיסכון במקום ובעלויות.

Screenshot_20220801-190141_(1).thumb.png.abd1bcbb1dfc529916682685af182e55.png

en_14_200_xx.thumb.jpg.1cdc9a2b06a4d921eb1e2befa6546763.jpg

• אהבתי 1

פורסם

מעניין. השם כמובן כבר רומז על השימוש של הנורה "2 מגעים". פשוט לא הסתדר לי שנורה אחת תוכל לשמש לשני שימושים שונים.

כנראה כי אני לא מכיר את זה, לא יודע איך זה עובד.

ממש מעניין איך זה עובד. ברגיל, הנורה משתמשת כתאורת חנייה? והיא יודעת לשמש גם כאור בלם כשבולמים? מעניין.

חיצונית היא (2 המגעים) נראתה זהה 1:1 לנורה שהייתה לי ביד (השרופה). מעניין שכתבו שהיא לא הייתה מתאימה לבית מנורה.

אגב, תגידו בבקשה, אתם מחזיקים ברכב נורות לגיבוי? 

אני חושב להזמין מאמזון (של OSRAM, במקום מה שקניתי - לא מוכר). שיהיה לי ברכב לגיבוי.

פורסם

הדלקת אורות, מגיע 12 וולט לאחד המגעים של הנורה, חוט להט אחד מאיר. 

לחצת על הברקס, יש מתג על הדוושה, נסגר מעגל, מגיע 12 וולט למגע השני של הנורה, חוט להט השני מאיר. 

אם גם האורות דולקים וגם ברקס לחוץ, שניהם מאירים. 

• מעניין 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, super-man כתב:

אני חושב להזמין מאמזון (של OSRAM, במקום מה שקניתי - לא מוכר). שיהיה לי ברכב לגיבוי

מיותר, יש נורות איכותיות של פיליפס ואוסרם באוטו דיפו והום סנטר (וכמובן בחנויות חלפים איכותיות). זה פריט כל כך סטנדרטי שחבל לשבור את הראש. 

אני מחזיק ספייר ברכב רק מנורת אור ראשי.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...