Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אתחיל בזה שאני סומך על בעל הדירה. מעולם לא עשה לי ״קטעים״ או שהיו לי אי הבנות איתו. באמת שבחור סבבה לגמרי.

אז ככה:

יצאתי מדירה ואני מנסה לסגור את הנושא סופית.

קיבלתי בחזרה את אחד משני הצקים האחרונים(יצאתי חודשיים לפני תום החוזה), קיבלתי בחזרה צק בטחון, ונשאר לפתור את עניין הערבות 40,000ש״ח.

זו ערבות שההורים שלי חתמו עליה כשנכנסתי לדירה לפני 4 שנים, ואני לא זוכר מה תנאי הערבות.

את הצק האחרון אני מאמין שהוא ימצא וזו לא תהיה בעיה- הצקים על שם אמא שלו, והוא צריך לסוע אליה, למצוא את מה שצריך ולקחת.

לגבי הערבות, הוא אומר שהוא לא מוצא. כמו כן הוא הוסיף שהערבות מצומדת לחוזה ולכן לא תקפה, ועל פניו היא חסרת ערך כיום.

אני לא ישן בשקט כל עוד הנושאים הללו פתוחים.

ביקשתי ממנו להמשיך לחפש שכן אי אפשר להשאיר את הנושא הזה פתוח.

בהנחה והוא לא מוצא- מה אני עושה? איך אני פותר מצב כזה?

פורסם

כתב ערבות או ערבות בנקאית אוטונומית?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

כתב ערבות כמדומני. זה היה איזשהו מסמך שההורים שלי חתמו עליו.

אני לא יודע מה זה ערבות בנקאית אוטונומית. מה שכן, אני צריך להזכר אם היה צק על סכום הערבות או שהיה מדובר במסמך חתום בלבד.

אני כן זוכר שהמסמך היה דף מאוד גנרי בסגנון ״אם ייגרם נזק לדירה אז תחוייבו בסך 40000שח, יש לחתום כאן״ ולא הייתי צריך להנפיק משהו מהבנק.

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם

תחתים את בעל הבית על הצהרה שבה הוא בדק את הדירה ואין לו טענות כלפיך. זה סוגר את סיפור הערבות. 

• אהבתי 6

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 9 שעות, Igalz כתב:

תחתים את בעל הבית על הצהרה שבה הוא בדק את הדירה ואין לו טענות כלפיך. זה סוגר את סיפור הערבות. 

זה^ חלק מכל עזיבת דירה.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תחתמו שאין לבעל הבית כל טענה לא נשארו חובות כספיים כי הערבות שחתמו ההורים לא הוחזרה כי אבדה אבל היא בטלה ותמשיך בחייך

• אהבתי 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ובניגוד לזה ששכחת\עבר הרבה זמן\אתה לא יודע וכו' על הערבות. תגבה את המסמך הזה בכל מקום אפשרי (שלח לך למייל\דרייב\כונן וכו').

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

קודם כל פתח את החוזה ותבדוק בו אישו ערבות ניתנה, מה הנוסח ומה התנאים.

אם מדובר בערבות בנקאית אוטונומית או צ'ק ללא תאריך הייתי מבקש ערבות זהה לטובתי עד למועד פקיעת הערבות.

כל זה כמובן בנוסף למה שאמרו על המסמך לגבי הליקויים והטענות.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 20 שעות, method כתב:

לא הייתי צריך להנפיק משהו מהבנק.

תפנה לבנק ותבדוק מולם. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה על התגובות, יש כאן עצות פרקטיות וכיוונים שלא חשבתי עליהם!

נראה שבוע הבא אם יש התקדמות מצד בעל הדירה.

סופ״ש מוצלח לכולם :)

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...