Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש אנשים שמשתמשים במשאבות האלחוטיות (לניפוח גלגלים) במקום לבוא לתחנת הדלק, ולא רק במקרי חירום?

אני כבר כמה פעמים נתקלתי במשאבות מקולקלות בתחנות דלק ושוקל להפסיק לנפח שם לגמרי. מישהו ניסה לפעול בדרך הזו?

פורסם

התחנה בדרך כלל נדפק הראש שמתחבר לונטיל, כנראה בגלל השלכות לרצפה.

יש משאבות מבוססות בטריה ויש כאלו שמתחברות לשקע המצת. העניין שהן בדרך כלל איטיות יותר.

פורסם
לפני 8 דקות, FROGIE כתב:

התחנה בדרך כלל נדפק הראש שמתחבר לונטיל, כנראה בגלל השלכות לרצפה.

יש משאבות מבוססות בטריה ויש כאלו שמתחברות לשקע המצת. העניין שהן בדרך כלל איטיות יותר.

יש לי אחת אלחוטית עם בטריה. מצד אחד היא איטית יותר (ביחס לזאת בתחנת הדלק) אבל היא הרבה יותר אמינה.

מטרת השאלה שלי היא להבין עד כמה היקף השימוש במשאבות הפרטיות (אלחוטית או מחוברת למצת) הוא רחב.

ושוב הכוונה לניפוח תקופתי רגיל ולא לשימוש במקרה חירום.

פורסם

עדיף להשתמש במשאבה פרטית כי זה מאפשר לנפח/לבדוק לחץ כאשר צמיגים קרים והרכב נמצא במשטח ישר.
הייתי הולך על פתרון של משאבה בסיסית שמתחברת לשקע המצת מאמזון בכ-30 דולר + שעון איכותי לבדיקת לחץ.
מיותר לגמרי לקנות משאבה נטענת שתשמש לניפוח גלגלי רכב שיש בו מצבר. אם רוצים להשתמש במשאבה בנוסף גם לניפוח אופניים או כדורי ספורט וכדומה, אז יש יתרון למשאבה נטענת.

• אהבתי 1
פורסם

אני משתמש במשאבה פרטית שיש לי כבר כמה  זמן (קניתי של חברת 70MAI)

פתרון מעולה במקום להיכנס לתחנת דלק אבל כן צריך להיות סבלנים זה לוקח זמן רב לנפח את כל הארבעה 

זה גם פעם אחת הציל אותי שהיה לי פנצר, מילא לי אוויר מספיק כדי להגיע לפנצריה קרובה 

• אהבתי 4
פורסם

מהיום שיש לי קומפרסור בתא מטען נחסכו לי מלא עצבים

אין סיכוי בבאר שבע למצאו תחנת דלק עם עמדת ניפוח גלגלים תקינה

ממלא ונוסע בלי להטריד את עצמי בשטויות האלה במיוחד שמע' ההתרעה על הלחץ אוויר ברכב היא סופר היסטרית

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, ofer3212 כתב:

יש לי גם כזאת. 

למחיר שהם עולות(סביב ה-70-100 שקל, תלוי במבצע) שווה שתהיה בתא המטען אפילו רק בשביל מקרה חירום. 

מה שכן, אני עדיין מנפח בתחנת דלק(גם ככה אני נוסע לתדלק), ואם העמדת ניפוח תקולה, אז משתמש במשאבה הניידת.

למה? 

בגלל שהמשאבה מאוד רועשת. ולעשות את זה מתחת לבניין זה קצת לא לעניין. 

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, ofer3212 כתב:

פתרון מעולה במקום להיכנס לתחנת דלק אבל כן צריך להיות סבלנים זה לוקח זמן רב לנפח את כל הארבעה 

יש לי משאבה של אותה חברה, מין חיקוי של שיאומי, שמתחברת למצת.

היא אגב עובדת מהר מאוד ברגע שאתה מפעיל אותה עם רכב מונע - ההבדל בין מצבר בלבד לבין רכב מונע משעשע בעוצמתו.

חוסך ממני גם תור וגם כיול מפוקפק וגם משאבות שבורות. שווה כל שקל.

מבחינת רעש היא סבירה פלוס, לא הייתי מעז לנפח בשבת בבוקר אבל בשאר ימות השבוע זה לא משהו שמטריד יותר מדי את הסביבה.

בתור בונוס זה עוזר גם לניפוח האופניים של הילדים, נפלאות המצת האחורי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

תודה על התשובות!

שכנעתם אותי לנטוש סופית את תחנות הדלק המפוקפקות ולעבור לסמוך על עצמי בלבד.

לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

בגלל שהמשאבה מאוד רועשת. ולעשות את זה מתחת לבניין זה קצת לא לעניין. 

לדעתי תמיד אפשר למצוא איזו חניה רחוקה ולעשות את זה שם.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

יש לי אחת שהגיעה עם הרכב (כי אין לי גלגל ספייר). אני משתמש בה בד"כ כי אין לי כח לריב עם אנשים על המשאבה בתחנת דלק וכי הרבה פעמים נחתכות לי האצבעות מהצינור. אבל סתם כך, ביום רגוע הייתי מעדיף את המשאבה של התחנת דלק כי היא הרבה הרבה יותר מהירה ונותנת לך ניפוח מדוייק (לעומת הניידת שלי שזה פלוס/מינוס כי הצג לא דיגטלי)

עריכה אחרונה על ידי laplug
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, laplug כתב:

יש לי אחת שגיעה עם הרכב (כי אין לי גלגל ספר). אני משתמש בה בד"כ כי אין לי כח לריב עם אנשים על המשאבה בתחנת דלק וכי הרבה פעמים נחתכות לי האצבעות מהצינור. אבל סתם כך, ביום רגוע הייתי מעדיף את המשאבה של התחנת דלק כי הרבה הרבה יותר מהירה ונותנת לך ניפוח מדוייק (לעונת הניידת שלי שזה פלוס/מינוס כי הצג לא דיגטלי)

אפשר לשאול איזה רכב זה?

אגב, רוב המשאבות הניידות שנמכרות באליאקספרס ב-100-130 ש"ח מגיעות עם צג דיגיטלי נוח.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

כן, צמיג טיפוסי עד לחץ טיפוסי...
כל המשאבות האלו מגיעות בהספק 120 או 180 וואט וחייבים לשים לב מה ההגבלה של השקע ברכב, אבל כל משאבת 120W תנפח צמיגים באותו קצב.
אפשר להזמין מאמזון ארה''ב משאבות דומות בחצי מחיר.

פורסם
לפני 7 שעות, laplug כתב:

יש לי אחת שהגיעה עם הרכב (כי אין לי גלגל ספייר). אני משתמש בה בד"כ כי אין לי כח לריב עם אנשים על המשאבה בתחנת דלק וכי הרבה פעמים נחתכות לי האצבעות מהצינור. אבל סתם כך, ביום רגוע הייתי מעדיף את המשאבה של התחנת דלק כי היא הרבה הרבה יותר מהירה ונותנת לך ניפוח מדוייק (לעומת הניידת שלי שזה פלוס/מינוס כי הצג לא דיגטלי)

אלו בתחנת הדלק אכן מהירות יותר אבל אתה באמת מרגיש את המהירות כשהצמיג ממש ריק. כשההבדל בין הלחץ בצמיג ללחץ הרצוי הוא 3-4 PSI, מה זה כבר משנה? עוד תוספת של 15 שניות לכול צמיג? 

• תוכן חדש...