Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה,אתחיל  בעובדה שיש שעון חום OBD וכך  אני יודע מתי המאוורר נכנס לעבודה, כמעט בכל  טמפרטורה.

ביומיים  האחרונים שמתי לב שמשהו  לא עובד נכון, לא נדלקה שום  נורת  חום  מנוע,אבל  היה ברור לי 

שבטמפרטורת  92 מעלות, הוונטה אמורה לעבוד,וזה לא קורה גם  שהחום  ממשיך לעלות.

אז פתחתי את  קופסת  הפיוזים,אחד מהממסרים  שאחראים למאוורר, נראה שבור בצידו.

אני די מהמר עליו,למרות  שבסריקה פשוטה עם OBD לא ראיתי קוד תקלה.

278049645_669747640767454_1316001892007071865_n.jpg

278071627_685284636121520_7071941453465969239_n.jpg

פורסם

בס"ד 

האם בהפעלת המזגן, המאוורר נכנס לפעולה? 

אם כן, תתן לטמפרטורה לעלות לכיוון ה-98 מעלות כאשר המזגן כבוי ותראה אם המאוורר נכנס לפעולה, במידה והוא לא נכנס, צריך לברר איזה חיישן דוגם את הטמפרטורה של נוזל הקירור ולבדוק אותו? 

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בס"ד 

תבדוק את הפיוז של המאוורר באמצעות רב מודד ותוודא שיש רציפות, במידה וכן, אם קיימים פחמים למנוע המאוורר יכול להיות שהם שחוקים, או שקופסת הבקרה של המאוורר תקולה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

אבדוק את הפיוז,לגבי הקופסא של  המאוורר, זה הולך  עם  המאוורר לפח, זה מובנה עליו.

בכל  אופן  תודה, אעדכן 

פורסם

בס"ד 

תוכל לצלם את קופסת הבקרה?, האם זה מגיע בילט אין על המאוורר? 

פורסם

מדובר על ממסר יחסית פשוט לשימוש כללי של חברת Tyco Electronics.

שים לב לרכוש ממסר שווה ערך תוצרת HELLA לזרם של 40 אמפר ונגד המחובר בין רגלים 85-86.

נסה אצל גל אור או 

http://www.tav-or.co.il/חלקי-BOSCH.html

* אתה יכול לבדוק את תקינות הממסר על-ידי חיבור מתח של 12 וולט לרגלים 85-86 ולבדוק הממסר סוגר מעגל בפינים 30-87 וכמובן משתחרר לאחר הסרת המתח.

2020-02-05-09.27.28.jpg

• רעיון טוב! 2

איזה כייף לי :)

פורסם

בשביל לבדוק אם הממסר תקול או לא אתה פשוט יכול להחליף אותו עם אחד הממסרים האחרים (הזהים) שיש לך ברכב של הצופר למשל

ולראות אם הוא עובד.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, יחיא כתב:

בשביל לבדוק אם הממסר תקול או לא אתה פשוט יכול להחליף אותו עם אחד הממסרים האחרים (הזהים) שיש לך ברכב של הצופר למשל

ולראות אם הוא עובד.

וזה בדיוק מה שעשיתי.

הוונטה נכנסת  לעבודה כמו  שעון ובטמפרטורה הנכונה. 

אבל את  זה עשיתי בסוף  היום,אחרי שמשעות  הבוקר ניסיתי להשיג את  הממסר הממזר הזה,ולא הצלחתי למרות ההמלצות.

בסופו של  יום, הסתדר לי  להזמין דרך מוסך,יגיע מחר מחרתיים. 

עריכה אחרונה על ידי nimo
פורסם

העיקר שהסתדרת.

אם החלפת באמת עם הממסר של הצופר היית יכול לנסות את הצופר במקום לחכות שהרכב יתחמם ולראות אם הוונטה עובדת.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 22 שעות, nimo כתב:

וזה בדיוק מה שעשיתי.

הוונטה נכנסת  לעבודה כמו  שעון ובטמפרטורה הנכונה. 

אבל את  זה עשיתי בסוף  היום,אחרי שמשעות  הבוקר ניסיתי להשיג את  הממסר הממזר הזה,ולא הצלחתי למרות ההמלצות.

בסופו של  יום, הסתדר לי  להזמין דרך מוסך,יגיע מחר מחרתיים. 

כמה עולה הממסר ומי הייצרן ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...