Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, Nakamichi כתב:

אני שם לב לקטע אצלך שאתה כל הזמן מנסה להסביר למה שילמת X על הרכב.

תשמע זו נקודה רגישה ויפה ששמת לב. אתה גם צודק. בחיפושים הנוכחיים אחר רכב הבנתי שיש לי באמת בעיה בקניית רכבים.
אני רואה את הרכב, מתלהב, מגיע הביתה וחוטף רגליים קרות והמחיר הוא חלק מזה.
אני יכול להוציא כמה אלפי שקלים טובים על רמקול בלי לתת הסברים טובים לאף אחד, אבל כשמדובר ברכב אני פתאום מתחיל לחשוב ולחשוב כאילו אני עושה פה עסקה לכל החיים.
ככה "הפסדתי" את הסובארו שבסופו של יום לא קניתי בגללי ולא אף אחד אחר. ככה כמעט הפסדתי את המאזדה הזו, ואפילו את ה-205 כמעט הפסדתי בגלל הספקות האלו.

אני לא מזכיר את ה-205 סתם וגם לא את הסובארו סתם, כששוב היו לי את הספקות האלו אמרתי לעצמי שאם הייתי בלי ה-205 היום הייתי מבואס, ואחרי הסאגה עם הסובארו אמרתי שאין מצב שאני נכנס לזה שוב, אני קונה את המאזדה ולא משנה אילו מחשבות מסתובבות לי בראש כי זה מה שהרגשתי שצריך לעשות כשראיתי את הרכב, וכן אתה צודק שאין מה להסביר או להצדיק פה קניתי רכב טוב , ואני מרוצה.
מקווה שבפעמים הבאות כבר אהיה מספיק חכם כדי לפעול כמוך, הגעתי ראיתי אהבתי והמחיר מתאים לי? אני קונה ולא אכפת לי מה יגידו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בתמונה ששלחת הסובארו נראית מדהים. למה לא השקעת בתמונה כזו גם למזדה, כשהיא נקייה? ;)

מסכים עם נקאמישי. בסופו של דבר השוק היום של מוכרים, מי שזה לא מתאים לו ימשיך לחפש רכבים ואותם 4 אלף ילכו לו על זמן, דלק, וכו'.

בזמן האחרון שמתי עין על מודעות של פאביה/פולו 14-17 ידניות. אנשים לא מתביישים לבקש גם 10 מעל המחירון. ומה שהכי מפתיע אותי זה שאותן מודעות (כל עוד הנתונים טובים) יורדות די מהר מיד 2. לא יודע אם זה מעיד על משהו, אבל אני מוכן להסיק שנכון לכרגע, מי שמחפש אוטו מעולה, יצטרך לשלם קצת מעל המחיר שנקב איזה בחור שהחליט שאותו רכב יהיה עם תג מחיר אחר (לוי יצחק).

תתחדש, תהנה וסעו בזהירות.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

שכן קנה פאביה ידנית לפני חודש ואכן שילם על רכב שמור 6K מעל מחירון משוקלל.

הוא אמר אין לי כח להמשיך לחפש וכאן אני קונה רכב ולפחות ב15K ק"מ הקרובים נראה שאני לא צריך להשקיע שקל - שווה לי
המוכר מסר לו את הרכב אחרי שטיפה ומיכל מלא.

• תוכן חדש...