Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אישפוז ,נוחות זה עינין של טעם ,לגבי האחיזה וכו' ביחס לגילה היא לא רעה ,לגבי הדוושות לא ידעתי שככה מגדירים אותם ואני מת על הדוושות האלו.

בכל אופן סופה ממוגנת זה יותר גרוע:shock: .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
סובארו ג'אסטי.

יותר מזעזע מזה..אין. :?

זה כ"כ מזעזע שאני לא יכול אפילו לתאר את זה.

נ.ב - גם פורד פיאסטה משנות ה80 מזעזעת באותה מידה.

:? (עוד כמה תווים)

פורסם
דרך אגב, זה שהרכב בעל חלונות אטומים ומזגן שלא עובד, בצרוף עם שכפ"צ וכפלס"ט לא עוזר לתחושה.
הדבר היחידי שיותר גרוע מלנהוג בסופה ממוגנת בלי מזגן זה לשבת מאחורה, כל אחד שהיה קשר מ"פ יודע על מה אני מדבר... לשבת שעות על הכיסאות הנוראיים האלה שבקושי מספיקים לרבע מהתחת. כל פעם שיש את המהמורה הכי קלה בכביש אתה מבין למה חייבים ללבוש קסדה מאחור. שלא נדבר על פסי האטה.. :?

בצבא לקבל סופה עם מיזוג מאחור וכיסאות מרופדים (יחסית) זה מקביל לקניית S CLASS באזרחות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ללא ספק דיהוו, במיוחד הלאנוס, רכב שזורק תחת בכל סיבוב, הגה על הפנים, שאתה יוצא לעקיפה הרכב מטלטל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ללא ספק דיהוו, במיוחד הלאנוס, רכב שזורק תחת בכל סיבוב, הגה על הפנים, שאתה יוצא לעקיפה הרכב מטלטל.

שום דבר שזוג בולמים נורמלים לא יצליחו לתקן.

(כן, כן, אני יודע, יחיטפו לי על הראש - קודם כול צמיגים, אבל במקרה של דייהו הבולמים קודם).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ללא ספק - סוזוקי סמוראי עם הגבהה וצמיגי שטח. אני לא מבין איך הוא חוקי לכביש!

חחח, מצטרף אליך, צריך לעשות אותו כמו טרקטורון - "לשטח בלבד"

פורסם

חצי מהתגובות כאן בכלל מנותקות מהנושא.

השאלה היתה על התנהגות כביש גרועה.

מכונית עם מנוע חלש זה לא מכונית עם התנהגות כביש גרועה. (סיטרואן סקסו 1.1?)

מכונית עם נוחות לקויה זה לא מכונית עם התנהגות כביש גרועה. (אימפרזה STI?)

מכונית עם זויות גלגול גבוהות זה לא מכונית עם התנהגות כביש גרועה. (פיג'ו 309?)

מכונית עם בולמים גמורים ושלדה עקומה זה לא מכונית עם התנהגות כביש גרועה (כלומר - זה כן, אבל אני מניח שהכוונה היתה למכוניות תקינות בלבד)

ולעניין - לדעתי המכונית עם התנהגות הכביש ההכי גרועה שנהגתי עליה זה דייהו לאנוס, וזה לא היה עניין של בולמים גמורים. הם באים ככה מהמפעל...

התנהגות הכביש היתה כל כך גרועה שלא העזתי אפילו להתקרב למגבלות האחיזה, כי לא היה שום דרך לדעת מה קורה לשלדה לפני זה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
זורק תחת... נשמע טוב- כמעט כמו ב.מ.וו :roll:

אני רץ לקנות אחת

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

יונדאי אקסנט 96 לגלגלים ולהגה יש נפש משלהם לפעמים הם חוטפים קריזה ומתחילים להשתולל קרה לי כמה פעמים שסתם עשיתי פניה רגילה במהירות רגילה ופתאום תת היגוי האוטו מחליק לכיונים שונים ההגה לא מתקשר לגלגלים רק מזל שזה לא ככה תמיד אלה רק לפעמים שההגה והגלגלים רבים אחד אם השני:wink:

פורסם

בלי לחשוב יותר מדי ובלי להתלבט:

שברולט קורסיקה

ספינה אמריקאית מנופחת מנוע שנוסעת ומרגישה חרא!!

חרא בהאצה, חרא בפניה, חרא בבלימה, חרא בתחושה....ובעצם בהכל!!

(חרא = תחושה לא משביעה רצון בעליל ומלווה בתחושת אכזבה וייאוש...:wink: )

אמיר.

• תוכן חדש...