Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,אני לא מבין גדול ברכבים אבל לא מצאתי שום מקום שמסביר מה ההבדל בין הדגמים של הלאנסר קלאסיק

אני מדבר על 1.6 אוטומט,יש את הספורט יש את הפרימיום ויש את האקסקיוטיב

אני חושב לקנות את הספורט בתור רכב ראשון,מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים הקטנים?

פורסם

חשוב לציין איזמ שנתון כי יש הבדלים בין השנתונים. 

בגדול: 

אקזקיוטיב הוא דגם הבסיס שבשנים הראשונות באמת היה פשוט אבל מ 2007 שודרג לשש כריות אויר, גלגלי מגנזיום ולוח מכוונים עם רקע לבן, מה שהיה עד אז בדגמי פרימיום (מגנזיום ושש כריות) וספורט (מגנזיום ולוח מכוונים ספורטיבי. 

לספורט יש תוספות ייחודיות כבר ממודל 2004:מגנזיום,ספויילר אחורי, הגה ספורט "מומו", פנסים אחוריים שקופים וגריל קדמי "כוורת". 

לדגמי 2006/7 גם היו "חצאיות" בפגושים ובצידי הרכב. 

היות ואנחנו מדברים על דגם ששווק מ 2004 עד 2009. אמליץ לחפש אחת מהשנים המאוחרות. ולא משנה מאיזה רמת גימור (כי הרי גם האזקיוטיב קיבלה שדרוג לקראת סוף חיי הדגם). 

ממליץ על רכב בצבע לבן. כל הצבעים האחרים פשוט לא שרדו את האקלים הישראלי. 

רכב מאוד פשוט ואמין. בתנאי שטופל בזמן. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 15 שעות, markb205 כתב:

ולוח מכוונים עם רקע לבן

שלא רואים בו כלום בלילה.

הג׳נטים זה בהתקנה מקומית אגב.

הייתה לי כזאת 2007, שירתה אותי 5 שנים בערך.

יתרונות - מאוד אמין יחסית למה שתקבל בתקציב הזה, פשוט וזול לאחזקה, הכל נגיש ויש חלקים בשפע (אפשר לטפל בעצמך אם אתה רוצה), מרווח, מזגן חזק (מיצובישי בכ"ז), יחסית בטיחותי.

חסרונות - חלש, צריכת דלק גבוהה (1:9 בערך), מושבים לא נוחים, קופצני, מיושן יחסית למשפחתומטיות אחרות מאותו שנתון (דוושת גז עם כבל, פקדי מזגן מכניים, הגה הידראולי, מנוע SOHC בלי VVT, גיר אוטומטי 4 הילוכים).

אוטו בסיסי שמביא אותך מA לB במינימום הוצאות. אם אתה רוצה משהו מעבר לזה - תעבור הלאה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתה לנו במשפחה אקזקיוטיב 1.6 2008 עם: לוח מכוונים עם רקע לבן (שרואים בו מצויין בלילה..), הגה ספורט "מומו", גלגלי מגנזיום. מישהו טען לי שיש לו גם בקרת יציבות אבל לא בדקתי את זה.

הרכב הוחזק כעשור בלי שום תקלה ונהנו ממנו מאוד. הוחלף בלנסר 1.6 2013.. 

לפני 11 שעות, vadim6385 כתב:

חסרונות - חלש, צריכת דלק גבוהה (1:9 בערך), מושבים לא נוחים, קופצני, מיושן יחסית למשפחתומטיות אחרות מאותו שנתון (דוושת גז עם כבל, פקדי מזגן מכניים, הגה הידראולי, מנוע SOHC בלי VVT, גיר אוטומטי 4 הילוכים).

נהגתי עליו תקופה והיה לי נח, כנראה אינבידואלי.

צריכת דלק יחסית גבוהה אבל לא יותר מהרבה משפחתומטיות מאותם שנים.

כשאני עושה חשבון לא מיושן יותר מהרבה משפחתומטיות אמינות מאמצע העשור ההוא שהיו גם עם מצערת מכנית עם כבל הגה הידראולי וגיר 4 הילוכים.

לגבי VVT פחות מתמצא, לאיזה משפחתומטית אסייתית היה VVT חוץ מהקורולה והסיוויק? לאימפרזה בטח לא, וגם לאלמרה אאל"ט לא היה. ליונדאי-קיה היה?

פורסם
לפני 14 שעות, vadim6385 כתב:

אוטו בסיסי שמביא אותך מA לB במינימום הוצאות. אם אתה רוצה משהו מעבר לזה - תעבור הלאה.

שרתה אותי ארבע שנים,

מצרף לכל מילה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, tza כתב:

לאיזה משפחתומטית אסייתית היה VVT חוץ מהקורולה והסיוויק?

למאזדה 3.

נראה לי גם לסוזוקי כלשהי, אבל לא סגור על זה.

לפני 12 שעות, tza כתב:

מישהו טען לי שיש לו גם בקרת יציבות אבל לא בדקתי את זה.

אין לו.

בקרת יציבות דורשת מצערת אלקטרונית.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, vadim6385 כתב:

למאזדה 3.

אכן.

לסיכום קורולה סיוויק ומאזדה 3 (ואולי ליאנה) מול לנסר אימפרזה אלמרה. יש משפחתומטית יפנית ששכחנו? די חצי חצי ואכן מיושן אך קשה להגיד שהלנסר חריגה שהיא בלי VVT.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

יש לי לאנסר 2008 אקזקיוטיב מליסינג לשעבר. לוח שעונים שחור שאני לא רואה בו כלום בלילה (תאורה אדומה, אז אולי עוורון הצבעים שלי). תאוצה עצלה - אבל מאפשר שיוט נוח במהירויות גבוהות (כשהוא מגיע לשם סופסוף). אני דוקא אוהב את המתלים הקשים ואחיזת הכביש. אמינות מעולה. לא מרווח.

:turn-l:
פורסם

הייתה לי לנסר ספורט 2006.

שירתה אותי בנאמנות מופתית, יפנית של פעם במלוא מובן המילה. רכב מעולה לנסיעות לא ארוכות בתקציב מוזל(מאוד)

צריכת דלק אצלי הייתה 1:10 משולב.

מצטרף להמלצה על הצבע הלבן ואם לא אז כסוף, שאר הצבעים מתקלפים ונראים גרוע.

• תוכן חדש...