Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע זה בלתי אפשרי עם התכנון כניראה, אחרת היו עוברים ומסיימים עם הסאגה הזאת.

ולפתח מנוע חדש לא חושב, המכירות לא נפגעו ככה שזה לא יעניין אותם, והחשמל בפתח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ממה שאני מבין מההודעה של הבחור פה וממה שרשם בפורום 3008 בפייסבוק יש לרכב תקלות כבר חודשים רבים שהתחילו עוד מק"מ נמוך במיוחד והוא חוזר שוב ושוב למוסך שאינו מורשה יבואן וזה מטפל נקודתית בבעיה. לדעתי גם מאבחן שגוי שוב ושוב את הבעיה, ממלא כוס שמן, מאפס תקלה ושולח לדרכו עד הרס המנוע.

כבר לא בטוח אם זאת הרצועה או לא, כרגע נאמר הרס מנוע. אני בספק אם הרצועה התחילה להתפורר ב25K.

בכלל ברור גם למה לובינסקי מתנערים מהאחריות. יתכן שימוש בשמנים לא בתקן יצרן ויתכן שהטיפול הלקוי במוסך גרם לכדור שלג מתגלגל עד הרס המנוע. הכל יתכן והכל אפשרי והכל השערות.

עד שהבחור לא יספק פרטים מלאים הכל בגדר נעלם מה גרם לנזק.

Screenshot_20220320-115711_Facebook.jpg

Screenshot_20220320-121103_Facebook.jpg

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני שעתיים, rev-Match כתב:

נראה לי עדיף להם לעבור לשרשרת וזהו, כמה אפשר לאכול את הסיפורים של יצרני הרצועות שהפעם יהיה בסדר.

למה לא שמו שרשרת מלכתחילה, כמו כל יצרן נורמלי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

שתיהיה סיבה לקלל צרפתים בפורומים

הפחתת זיהום אוויר..

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 41 דקות, vadim6385 כתב:

כי מישהו כנראה הבטיח להם שזה יהיה בסדר. 

שום מחלקת הנדסה לא הייתה חותמת על רצועה טבולה בשמן ללא בדיקת הנושא, מישהו בדק ואמר שזה יעבוד עם החלפה אחת ל... 

פורסם (נערך)

וכשאני הלכתי לקנות E CLASS אמרו לי "אתה הולך לשלם ביוקר במוסכים"....מצחיק

הזול עולה יקר

פתאום מרצדס לא נשמע כזה יקר..

אחלה שבוע

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • רעיון גרוע 3
פורסם

הגזמת, אני הייתי בטוח שהוא יציע פגאני זונדה או פרארי אנזו.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

השוק הישראלי חריג- רכבים פה מאוד יקרים

במקומות האחרים אנשים לא בונים שרכב יחזיק מעבר ל100 אקמ 

זה שרכב נמכר באירופה או בארהב לא אומר שהוא אמין

מה שכן מפתיע שהמוניטין של פיגו 208 לא נשרף כמו פורד פוקוס וכן רואים אותם בטבלאות המכירות

• רעיון גרוע 1
פורסם

באיזה מקום 100 אלף ק"מ אומר שהרכב סיים את חיו מבחינת האנשים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 שעות, yulianx כתב:

כרגע זה בלתי אפשרי עם התכנון כניראה, אחרת היו עוברים ומסיימים עם הסאגה הזאת.

ולפתח מנוע חדש לא חושב, המכירות לא נפגעו ככה שזה לא יעניין אותם, והחשמל בפתח.

כפי שכבר ציינתי (יתכן שאף בשרשור זה) יש אסמכתאות ברשת שהפיורטק אמור לקבל שינוי תכנוני ולעבור לשרשרת מתכתית בחודשים הקרובים. 

ברור שהיצרן לא היה מבצע השקעה תכנונית משמעותית במנוע בוותק כזה, דקה לפני מעבר לחשמל, אלא רק אם נפל שם סופית האסימון לגבי כך שרצועת התזמון הטבולה היא כישלון תכנוני מחפיר וחסר תקנה...

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Transporter כתב:

הזול עולה יקר

פתאום מרצדס לא נשמע כזה יקר..

אחלה שבוע

תחשוף את העלויות האמיתיות שלך שנראה כמה הזול עולה יקר. 

אולי גם תקבל המלצה על כמה מוסכים מומחים במשולש, שמה רובכם מטפלים לא? 

עריכה אחרונה על ידי rev-Match

פורסם (נערך)
בתאריך 20.3.2022 בשעה 13:53, vadim6385 כתב:

אתה מתכוון כמו ב1.6 THP שלהם שגם ברוויזיה השלישית מחליפים שרשראות ב100 אלף או כמו ב1.2 tsi שבו החליפו רוויזיה של שרשרת שלוש פעמים או 1.4 tsi ששם לא הצליחו לסדר את הבעיה ושלחו את הלקוחות לברכה עם שרשראות כושלות שדופקות מנועים?

הבעיה היא בעיקר תקינות זיהום אוויר, זה מאלץ את היצרנים להסתכן התכנונים של המנועים ולהקטין מקדם בטחות.

או שרשראות דקיקות וחלשות שהתכנון שלהן נכשל לפעמים (50/50) או לפתרונות אקזוטיים כמו רצועה טבולה בשמן.

בתאריך 20.3.2022 בשעה 19:13, שי כתב:

כפי שכבר ציינתי (יתכן שאף בשרשור זה) יש אסמכתאות ברשת שהפיורטק אמור לקבל שינוי תכנוני ולעבור לשרשרת מתכתית בחודשים הקרובים. 

ברור שהיצרן לא היה מבצע השקעה תכנונית משמעותית במנוע בוותק כזה, דקה לפני מעבר לחשמל, אלא רק אם נפל שם סופית האסימון לגבי כך שרצועת התזמון הטבולה היא כישלון תכנוני מחפיר וחסר תקנה...

יש אתר אחד או שתיים שרשמו על כך, שום ידיעה רשמית.

וגם באתר הזה רשום שהמנוע עם השרשרת מתוכנן להיות משולב במערכת היברידית ומיוצרת במפעל אחד בלבד שמייצר רכבים היברידיים, לכן הרגילים שמיוצרים במפעלים םיג'ו השונים כנראה ימשיכו להיות משווקים עם המנוע הרגיל (הזה עם הרצועה דור 4 או 5 או 6)

אם ניקח בחשבון את זה שהיצרן מייצר את המנוע הזה עם הרצועה כבר קרוב לעשור קשה לי להאמין שהוא כ"כ מתחשב בלקוחות שהחליט לשנות פתאום את התכנון הכושל לכל קו המנועים האלו.

אני מהמר ששרשרת תותקן במנוע הנ"ל בגלל אילוץ תכנוני על מנת לשלב אותו במערכת היברידית או מערכות חדשות אחרות.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik

• תוכן חדש...