Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תמחא פשכלון!

פשוט שים על זה פלטת osb

היא שורדת יפה חורף/קיץ, לדעתי תחזיק לך לפחות שנתיים (מניסיון)

עלות - גרושים

עבודה - 0

אם ממש תרצה שיהיה יפה, תשדך עליה דשא סינטטי, אפילו יחזיק לך יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 13 שעות, Be roo כתב:

אסתום אותו מראש עם ניילון.

ובגשם הראשון תהיה לך אמבטיה ותתפתח רטיבות בקיר. אולי צריך לפתוח ניקוז מעל גובה ה"רצפה" החדשה ומפעם לפעם להעביר בו חוטר כדי שלא יסתם.

לפני 13 שעות, Be roo כתב:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתאריך 13.11.2021 בשעה 00:02, gsi16v כתב:

פשוט שים על זה פלטת osb

היא שורדת יפה חורף/קיץ, לדעתי תחזיק לך לפחות שנתיים (מניסיון)

עלות - גרושים

עבודה - 0

חשבתי על פלטה בפנים, אבל, זה מצריך מדידות, קניה (פחות זול ממילוי חול (שאולי ניתן להזמין במשלוחה)) חיתוך, והאדנית כאמור לא ממש מיושרת, היא עלולה ״לרקוד״ ולא לשבת ישר. ולהערכתי גם יהיה קשה להוציא אותה אחרי שהיא ״תדחס״ למקומה מהמשקל שיהיה עליה. לכן ויתרתי על הרעיון.

פורסם

על איזה להידחס ומשקל אתה מדבר?

במחסן עץ יחתכו לך את זה, יעלה פחות מ 100, ישקול אולי 10 קילו.

להניח על כל  האדנית לא רק על הפתח, תוך כמה ימים הפלטה תתישר על האדנית אם היא לא ממש מפולסת ולא תרקוד לך.

פורסם (נערך)

מצטרף ליותם ו-gsi. חול/חצץ זה כבד ומיותר לגמרי.

סיפור של דקות ספורות והעסק מפולס עם כל וריאנ.ט אפשרי של עץ (osb עמיד להפליא מניסיון).

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ציטוט

אל תמחא פשכלון

עכשיו אני רואה ולא מאמין שזה התיקון האוטומטי של שיומי ל 'אל תמלא בטון' 🤪

• מצחיק 1

פורסם

זה תרגום לסינית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האדנית לא ישרה. לא בדפנות, לא בקרקעית, כך שלהניח פלטת עץ בפנים ולתת לה להתקע בגובה שבוא היא הדפנות לא מאפשרות לה להמשיך זה לא מתאים.

משקל? כמו שאמרתי הכוונה היא להניח עליה מתקן חתולים שאינו נורא כבד אבל יש לו 20-30 ק״ג, יחד עם חתולים קופצים.

פורסם

הצעה רדיקלית-
קצת קצף פוליאוריטן - ומיד להניח ולפלס עליו את המתקן המיועד.

ברגע שיתייבש- יתפס למקום ולא יזוז.

חסרונות:

1. החתול אולי יהנה לנעוץ בו ציפורניים ולפורר את החומר.

2. בעת פינוי הדירה- קצת עבודת פירוק עם סכין והוצאת החומר היבש.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
לפני 4 שעות, Be roo כתב:

האדנית לא ישרה. לא בדפנות, לא בקרקעית, כך שלהניח פלטת עץ בפנים ולתת לה להתקע בגובה שבוא היא הדפנות לא מאפשרות לה להמשיך זה לא מתאים.

משקל? כמו שאמרתי הכוונה היא להניח עליה מתקן חתולים שאינו נורא כבד אבל יש לו 20-30 ק״ג, יחד עם חתולים קופצים.

לא בתחתית, מעל על כל שטח האדנית , ממש לשטח אותה

osb 17 ממ אתה יכול לקפוץ עליו עם החתולים, הכלבים והשכנים

פורסם
לפני 5 שעות, gsi16v כתב:

עכשיו אני רואה ולא מאמין שזה התיקון האוטומטי של שיומי ל 'אל תמלא בטון

ואני לא הבנתי למה לא למחוא פשלכון. הרבה אנשים עושים את זה וזה מחזיק לא רע.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא בטוח. בכל זאת, בטון סיני.

@gsi16v אתה מדבר על אטימה של האדנית מלמעלה? זה מה שאני עשיתי עם האדניות המרטיבות שלי (ממילא היו בבית רצף ומרצפות) והבעיה הזו נפתרה. אבל פות"ש מעדיפה חלל שיפנק את החתולים.

פורסם
לפני שעתיים, gsi16v כתב:

לא בתחתית, מעל על כל שטח האדנית , ממש לשטח אותה

לא מתאים לצורך שלי, הבדלי הגובה יוצרים ענין לחתולים.

לפני 6 שעות, khc כתב:

הצעה רדיקלית-
קצת קצף פוליאוריטן - ומיד להניח ולפלס עליו את המתקן המיועד.

ברגע שיתייבש- יתפס למקום ולא יזוז.

חסרונות:

1. החתול אולי יהנה לנעוץ בו ציפורניים ולפורר את החומר.

2. בעת פינוי הדירה- קצת עבודת פירוק עם סכין והוצאת החומר היבש.

בכלל לא רדיקלי, זה הכיוון שחיפשתי.

1. הוא יקר לכמות כזו? אם נניח אצטרך גובה של כמה ס״מ על כל שטח הקרקעית? נראה שיש מיכלים בעשרות בודדות של שקלים, השאלה לכמה זה מספיק.
  2. כמה קל לעבוד איתו ולפלס את המשטח לפני שהוא מתקשה?
  3. הוא ידחס עם הזמן והמשקל?
  4. אם סכין מוציא את זה, זה מספיק טוב.
  5. ענין הציפורניים פחות מדאיג, חשבתי לכסות עם דשא סינטטי או אריחי פלסטיק. מה גם שאם החומר זול וקל לעבודה, אולי אפשר לחדש מידי פעם את מה שחתולים יהרסו.
פורסם

תוכלי לקנות בחנות חומרי הבניין הקרובה למקום מגורייך לוח "אדקס" ברוחב 50 ובאורך של 1.25.

זה לוח קלקר, קל משקל, עם ציפוי צמנטי חזק מאוד ובעל צפיפות מאוד גבוהה (חזק מאוד). 

תוכלי להניח אותו באדנית ולאחר שייצבת אותו (מומלץ לתפוס בכל פינה באמצעות משהו זמני שיצור לחץ לצורך קיבוע, אפילו חתיכת קרטון קטנה מגולגלת בכל פינה) ובאמצעות קצף פוליאוריטן למלא את המרווח שנותר (כ 2-2.5 סמ מעל צד) ולהמתין לייבוש. 

שימי לב שקצף פוליאוריטן לא יורד במים אלא רק עם אציטון או טינר ורק מתי שהוא טרי. אם התייבש, אכלת אותה. 

כמו כן קצף פוליאוריטן מכפיל את נפחו אז לא למלא יותר מידי אלא במידה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...