Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על הזעקה flashpoint

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי אזעקה של Flashpoint. על הקופסה השחורה כתוב PF580 ,כנראה זה הדגם. אין לי שום ניירת שלה. חיפשתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי טיפת מידע.

1. אני מעוניין לדעת איזה פונקציות, גלאים יש לה (גלאי נפח בטוח יש), אם ניתן לשנות לה את רמת הרגישות.

2. עוד בעייה - השלטים פועלים רק מטווח אפס, לפעמים ממטר אחד בלבד. זה משתנה אם מזג האוויר או טמפרטורה של האוטו. סוללות החלפתי, לא עוזר. מה עושים לפני שהולכים למתקין?

תודה.

פורסם

מנסיון שלי עם האזעקה השלט היה קולט ממרחק של כמה מטרים וגלאים יש לי ואת הריגשות שלה ניתן לכוון דרך המוח של הגלאי עצמו

מקווה שעזרתי לך

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

יש לי אזעקה דומה ברכב (של פלאשפויינט) אבל אין לי מושג מה כתוב על המוח.

מסכים איתך שהקליטה שלה תלויה במזג האוויר ובמצב הרוח , הקליטה שלה היתה בעייתית מאוד לקראת סוף חייו של המצבר, וכעת כשהחלפתי, היא קולטת הרבה יותר טוב.

ניסיתי כל מיני פתרונות RF יצירתיים אבל זה לא עזר הרבה, ומכיוון שהקליטה תלויה רבות, כלל הנראה, במוליכות האוויר באותו הרגע , אז נותר להמשיך לחיות עם זה.

מה שכן, ניתן לשפר בה כמה דברים מבחינת שרידות המערכת ,אבל בשביל לשמור על האזעקה שלי בלתי פגיעה, אני לא אפרסם תמונות ופיצ'רים.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על התגובות. שאילה אחרונה - יש לה אנטנה שקולטת את האות מהשלט, או שהכל נמצא בתוך המוח?

פורסם

היי

אזעקת פלש פויינט 580 היא אחת לפני המתקדמת ביותר שייצרה חברה זו, לפני שנים רבות!!!!

מח גלאי הנפח ניתן לאיתור ע"י זה שתעקוב אחרי החיוט של אחד מהעיניות (של הנפח) ותגיע למח.

גודלו ארוך מקופסת גפרורים אך צר יותר ,גם רוחבו קטן משל קופסת גפרורים.

יתכן וזכרוני מטעני וכיוון הגלאי נמצא במח האזעקה עצמה.

לאזעקה זו גם גלאי זעזועים.

נסה לאתר אחד או שני פוטנצימטרים מושקעים (נמוכים ממפלס פלסטיק האזעקה אליהם מגיעים דרך חורים עגולים קטנים מאוד מעליהם שכאמור מאפשרים גישה. הנמכת רגישות בסיבוב נגד כיוון השעון.

השלטים של האזעקה מסוג רולינג קוד מלא ולא ניתנים להעתקה.

גם אם ניתן להשיג ניירת לא ברור לי במה היא תעזור לך.

בהצלחה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

וואלה !!! תודה. זו תשובה שחיקיתי לה. עכשיו אצלי זה לא מחובר לחלונות חשמל, יש לה את האפשרות לעלות חלונות? חשבתי שהניירת תעזור לי אם כן. תודה על התגובה

פורסם

בדרך כלל אזעקות לא מגיעות עם מרים חלונות, אלא רק עם חוטים ששולחים פיקוד למרים חלונות נפרד.

את האנטנה לא צריך להאריך. תנסה לשים אותה במקום כמה שיותר גבוה ו/או לשים אותה קרוב לגריל.

תנסה את טווח הקליטה עם מכסה מנוע מורם. אם יש הבדל גדול, אז הבעיה במיקום האנטנה.

• תוכן חדש...