Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות 20 שנה המדינה מטפחת את דרך יגאל ידין (מפרץ חיפה, הכביש המוביל לקריות המערביות) ובמיוחד את האזור שבין ביה'ס הטכני לבית המלאכה של הרכבת.  לדעתי, הון תועפות (לא) הושקע שם במשך השנים כדי להפוך את המקטע הלא קצר הזה לדרך מבחן ליכולות  השיכוך של מתלי הרכבים ויכולות ספיגת רעשי הכביש שלהם, שלא לאמר דרך מבחן לכושר הספיגה של תושבי הקריות.

זה היה מסלול בדיקות מושלם !   ומה אני  מגלה היום ?  זופת.  נסלל מחדש.  בטח בחשכת הלילה כדי למנוע התנגדויות.  למה ?   עד מתי ????

• מצחיק 7
  • מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אתה דואג, כמה שנים בודדות של תנועת משאיות כבדות ותחזור עטרה לישנה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן סללו לפני כחודש ובאותה הזדמנות גם פתחו את המנהרה בחלוצי התעשיה שוב לתנועה בשעה טובה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם אתה רוצה לבדוק נוחות, עדיין יש לך את הקטע שבין דיזול צ'ק פוסט לסוכנות אלפא לשעבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכיר אותו כמובן - אבל לא ברור לי איך אתה מעז להשוות את איכות ההקפצות של הקטע הזה לשלמות של מה שהיה שם.

פורסם

זו הצרה של כבישים רבים שהם עקרונית נמצאים תחת שטח שיפוט של רשות אחת אך בפועל הם משמשים בעיקר רשות או רשויות אחרות, זו שהכביש נמצא באחריותה רוצה שהאחרות ייקחו חלק בעלות התחזוקה והתוצאה היא כפי שאתה מתאר. באזור שלי היה כביש כזה, המזל שהיה הוא שהוא צמוד לתעשייה ביטחונית וכאשר זו הרחיבה משמעותית את המפעל, הם לקחו על עצמם את שיפוץ הכביש, אחרת הוא היה נשאר מסלול ניסוי נהדר לכל רכב שטח. 

• תוכן חדש...