Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מה הולך , אני מחזיק הונדה סיביק 99 , אחרי חצי שנה שהרכב ישב בחנייה אני מחזיר אותה לכביש והיא דורשת טיפולים , אשמח לדעת עם המחירים שקיבלתי הם בסדר .

שיפוץ מסרק הגה - 1350 חלקים , 600 שח עבודה עלות כוללת 1950 .
4 גומיות לציריות , החלפת משולש , כיוון שסתומים , מכסה שסתומים - 1500 כולל עבודה שח 
מחזירי שמן , סט טיימינג  , משאבת מים - 1500 - כולל עבודה שח .

המחירים הם סבבה ? 

פורסם
לפני 5 דקות, Ceyt כתב:

שיפוץ מסרק הגה - 1350 חלקים , 600 שח עבודה עלות כוללת 1950

סביר

לפני 6 דקות, Ceyt כתב:

מחזירי שמן , סט טיימינג  , משאבת מים - 1500 - כולל עבודה שח .

2 המחזירי שמן? גם מצד של הטיימינג וגם מהצד של תיבת הילוכים?

אם כן, זה זול מאוד נראה לי התבלבלת וזה רק בצד של הטיימינג וזה מחיר טוב.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני שעתיים, Electron כתב:

2 המחזירי שמן? גם מצד של הטיימינג וגם מהצד של תיבת הילוכים?

סביר שמדובר בשני מחזירי בצד של הטיימניג, של הקרנק ושל הקאמשאפט. 

פורסם
לפני 7 דקות, Buki כתב:

סביר שמדובר בשני מחזירי בצד של הטיימניג, של הקרנק ושל הקאמשאפט. 

סביר להניח שאתה צודק.

בכל מקרה זה מחיר טוב, החלפתי משאבת מים במוסך שהיה בהמלצות פה בפורום (לא זול אבל גם לא יקר), לקחו סדר גודל של 1300 שקלים, אם היית מוסיף טיימינג - עוד 350 שקלים.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• תוכן חדש...