Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תחנה עם תנועה עצומה, בגלל המחירים הזולים במיוחד. מוכרת כתחנת "קוקה קולה" בגלל המרלו"ג הסמוך או "הטכני" בגלל ביה"ס הטכני של חיל האויר.

גם אני נהגתי לתדלק שם, אפילו הייתי סוטה מדרכי כי התחנה הזו זולה במיוחד. הפסקתי בגלל יחס מבחיל של המתדלקים. אחד הבנים שלי סבל מהדלק המהול.

 

לשים לב - לא מדובר בתחנת "דלק" בשדרות פל-ים בחיפה (אישית מעולם לא תדלקתי בה).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תחנת "דלק" בשדרות פל-ים סגורה כבר כשנה אחרי שניסתה לפוצץ את בניין המשרדים שמעליה (מיכלי הדלק שלה בנויים סביב החניון ונזלו לתוך החניון התת קרקעי.  היה מעניין ....).

  • אהבתי 1
פורסם

פעם הייתי מגיע אחת לכמה שנים לבניין הטיל - בד"כ למשרד הפנים. זה קרה לאחרונה לפני 2.5 שנים, כך שאין לי מושג מה קורה במקום הזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם (נערך)

למה מראש לתדלק בתחנה שלא של רשת תחנות מוכרת? (דלק/פז/וואטאבר)

המקום היחיד שאני מכיר באיזור, שהוא לא של רשת תחנות גדולה, שבאמת מתדלקים בו ללא חשש, זו תחנה מאחורי חוצות המפרץ שיש בה דלק 98,

חברים עם רכבים יקרים/ספורטיבים מתדלקים בה, פשוט כי המחיר שם ל-98 הגיוני מבחינתם, מעבר לזה שקשה למצוא תחנות עם 98 בכללי.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

התחנה המדוברת ממותגת "סונול", לא איזה רשת קטנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

לא מתקרב לכל "הדלק" הזול.

תדלקתי פעמיים בתחנת אלאור לפני הכניסה לכביש 22 ביציאה מחיפה לכיוון הקריות.

האוטו התחיל להניע קשה בבקרים. 

חזרתי לדלק/סונול/פז, הבעיה נעלמה.

 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

×
×
  • תוכן חדש...