Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לימוד נהיגה- לומדים בבית ספר עם אנשים שיודעים דבר או שניים, לא בגלל שהם יכולים ללמד אותך משהו חדש, אלה בגלל שהם יודעים לצאת ממצבים שאנחנו פחות רגילים או נתקלנו בהם, להם יש ניסיון ואת האמצעים ללמד אותו לצאת ממצבים פחות נעים.

בנוסף כדי להביא סט צמיגים אחר לאימונים מאשר לנסוע על אותו צמיג, זה גם מקצועי וגם יחסוך לך הרבה כאב ראש במקרה שיתפוצץ לך צמיג ותהרוס ג'אנט או בטעות 2 צמיגים יכלו לפח בגלל דברים שלא בשליטתך.

תיהיה חכם ולא צודק וכך תיהיה מוכן לכל תרחיש.

• רעיון טוב! 1

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לפני 14 שעות, motek כתב:

הגזמנו חביבי.. יש בשר בצמיגים, חצי שעה - שעה של קצת זריקות ישבן לא יפוצצו את הצמיגים כלכל מהר.

לא אמרתי שתפוצץ, גם לאכול אותם ברמה שמתחילים להתפורר כבר לא בטיחותי. 

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 15 שעות, motek כתב:

באסה.. ימי מסלול בהחלט אופציה טובה, אבל קצת מפחיד אותי לעלות עם הרכב למסלול עם עוד רכבים נוספים מבלי שאני יודע לשלוט על הרכב. עוד לא השתוללתי והחלקתי עם הרכב כלכך ואני לא מכיר את התגובות שלו.

במסלול אף אחד לא 'משתולל', להשתולל זה ללכת לחניון בלי שיש לך מושג מה עושים ומי שיסביר לך מה עושים ולעשות חראקות חסרות תועלת.
רוצה ללמוד דריפטים? פנה למדריכים לנהיגה מתקדמת או ותרשם לקורס בדריפטים, במסלול מירוצים.
רוצה ללמוד לנהוג? תרשם ליום מסלול, עם מדריך 1על1 ותלמד.
יעלה פחות מג'אנט שבור.

• רעיון טוב! 4

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפני 18 שעות, Mr.Hybrid כתב:

שאלה מסקרנות: באיזה רכב מדובר?

קאדילק ATS פרימיום.

לפני 3 שעות, shellcase כתב:

במסלול אף אחד לא 'משתולל', להשתולל זה ללכת לחניון בלי שיש לך מושג מה עושים ומי שיסביר לך מה עושים ולעשות חראקות חסרות תועלת.

האמת שגם "חראקות חסרות תועלת" נראה לי כיף, או לשים כמה קונוסים ולנסות לעשות קצת שטויות..

לפני 3 שעות, shellcase כתב:

רוצה ללמוד דריפטים? פנה למדריכים לנהיגה מתקדמת או ותרשם לקורס בדריפטים, במסלול מירוצים.
רוצה ללמוד לנהוג? תרשם ליום מסלול, עם מדריך 1על1 ותלמד.

יום יבוא ואוכל להרשות לעצמי לשפוך כסף על מדריכים שלוקחים 3000 ש"ח ליום לימוד.. היום אני מנסה למצוא דרך קצת יותר עממית (ועם זאת יותר חובבנית כמובן) להנות מהרכב.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

נראה לי כי הדרך "יותר עממית" שאתה מעוניין בה היא טעות גדולה.

סביר שמחוסר ניסיון הדרך "יותר עממית" תעלה לך הרבה יותר
מהרבה בחינות מהכסף שתשלם עבור קבלת הדרכה מקצועית.

נראה שאתה עדיין ממשיך בעקשנות שלך למרות כל ההמלצות 
הניתנות לך על ידי רבים מחברי הפורום.

בבקשה תשתף את חברי הפורום בעלויות הבריאותיות והכספיות
שנגרמו לך בעקבות העקשנות שלך "למצוא דרך קצת יותר עממית".

מאחל לך בהצלחה. 

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

עקשנות?? ממש לא. אני שואל איך להשיג א' וחברים עונים לי איך להשיג ב'.

אני לא נהג מירוצים, לא מעוניין כרגע בהדרכה מקצועית, סה"כ שאלתי על מקום מבודד ופתוח שאפשר להשתולל בו קצת מבלי להפריע לאנשים שגרים באיזור ומבלי לפגוע ברכב ממדרכות וכד'.

השלב הבא יהיה ללכת לימי מסלול מסודרים כשאני עם קצת יותר ביטחון ומכיר קצת יותר טוב את התגובתיות של הרכב. 

תקרא לזה עקשנות, אני קורא לזה "לא בא לי להשקיע עכשיו כסף על הדרכות".

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם (נערך)

דיף פתוח על 270 כוח סוס ברכב שמכויל לנוחות אתה תאכל בעיקר תת היגוי. תשתדל למצוא חניון מרוחק מאנשים להימנע מהפדיחות. 

לידיעה אגב בבית הספר לדריפטים 800₪ לשעתיים כולל מדריך, במגרש סטרילי שבו אשכרה ייצא לך להחליק קצת וגם ללמוד. לא יודע מאיפה הבאת 3000₪. 

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם (נערך)
לפני שעה, motek כתב:

האמת שגם "חראקות חסרות תועלת" נראה לי כיף,  ולנסות לעשות קצת שטויות..

יום יבוא ואוכל להרשות לעצמי לשפוך כסף על מדריכים שלוקחים 3000 ש"ח ליום לימוד..

כמו שאמרו לך חבריי

אני הייתי בודק לגבי יום מסלול לדריפטים.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לדעתי אתה לא תמצא מקום כזה באיזור המרכז. וגם אם הוא קיים, זה עובר בשושו בין האנשים, ובטח שלא בפורום פתוח. 

רוב הסיכויים שכל מגרש שתשאר בו ליותר מ5 דק, מישהו כבר ידאג לסלק אותך ממנו בדרך כזו או אחרת. 

ובכל מקרה הייתי ממליץ לך לחכות קצת עם הדריפטים לימים פחות חמים. סלד גבוה ומהירות אפסית לא עושים טוב לרכב בחום הזה. 

נב - המלצה שלי, יש מגרש החלקה מסודר בפתח תקווה של drift king school. עלות הכניסה היא סביב 300-400 שח (תלוי ביום והשעות), ויש לך כמה שעות נהיגה ללמוד ולעשות שטויות עם הרכב במקום מתוחזק ומסודר ובלי כאב ראש.

• אהבתי 1
פורסם

משום מה מרגיש לי כי השרשור מיצה את עצמו.

פותח השרשור ביקש את עזרת חברי הפורום
ניתנה לפותח השרשור הכוונה והרבה עצות נכונות.

משום מה הוא ממשיך להתעקש על רצונו בכך
שחברי הפורם יציעו לו מגרש מבודד להשתולל עם רכבו
ולא מוכן להסכים ולקבל את עצותיהם השקולות חברי הפורום. 

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בחניוני קומות של מרכזים מסחריים, בקומה העליונה הפתוחה.

קטן יותר בדרך כלל, אבל מתאם ללימוד על כביש רטוב בעת גשם. גם הריצפה מצופה בדרך כלל.

• אהבתי 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תנסה באזור התעשיה בחולון - יש ברחוב החורטים מאחורי בניין,
יש מאחוריו חניון ענק, שבאופן אישי יצא לי לראות כאלה שמגיעים לשם לבדיקות ולימוד ומה לא :) 

יש שם שטח חניה גדול - ללא מדרכות 

אבל הכי חשוב לך למקום מוסדר 

• אהבתי 1
פורסם

תודה רבה לכולם, אעשה בדיקה על המקומות שהמלצתם, אשקול גם את אחד מבתי הספר לדריפטים לכניסה חד פעמית של כמה שעות.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

מעבר למה שהזכירו כאן, אחת הבעיות העיקרית של דריפט עם דיפרנציאל פתוח הוא הרס של השמן בדיפרנציאל ולאורך זמן הדיפרנציאל ייהרס כי השמן איבד מהתכונות שלו. 

• תוכן חדש...