Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני מחפש טלוויזיה חדשה בגודל 55' (או 48', אבל עדיף 55). רוב הזמן בחדר חשוך. מרחק של 2-3 מטרים. 

כל מה שצופים בה זה נטפליקס/ אמאזון פריים, סרטים מדי פעם ומשחקי כדורגל/סל/טניס. זהו בגדול.

אין בכלל גיימינג. 

תהיתי אם פשוט לרכוש את השיואמי/סמסונג התורן בסביבות ה-2000/2500 שקלים (עם כל הבולשיט ננו/QLED שלהם) או להרחיב תקציב פי 3 ל-OLED שעולה בארץ בסביבות ה-6000 ש"ח.

האם ההבדל בסרטים וסדרות הוא כל כך ניכר? מי שיש לו כזו, אתם מרוצים וממליצים?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כן! כן! כן! כן!

בדיוק לפני חודש בערך שדרגתי וההתלבטות היתה בין 85״ LCD מדגם גבוהה או OLED ב65״ (הגודל שהיא מחליפה)

רואה כל ערב תוכן 4K Dolby vision על הC1 וזה מדהים. וזה שווה את זה גם בדברים באיכות נמוכה יותר.

(וכן על הדרך יש לי גם Xbox וגם PS5 עדכניים לשחק. אבל זה בונוס)

ההבדל באיכות התמונה ובצבעים פשוט תהומי (מעבר לטלוויזיה הקודמת שנגיד שפחות עדכנית - היתה לי גם סידרה גבוהה של סמסונג 55״ בחדר אוכל)

במשחקים זה בכלל פינוק. במיוחד במשחקי PS5 שבהם מוציאים את המקסימום מהטלוויזיה.

• אהבתי 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בעלים של אולד E8 65

אחרי דבר כזה אתה לא תרצה שום lcd/qled

החדשות גם תומכות בהמון דברים אחרים אז בכלל תהנה

• אהבתי 1

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

+ 1.

מעבר לאמור, מציע לך לעשות מאמץ פיננסי נוסף ולרכוש מסך בגודל 65 אינצ'.

זו השקעה שלא תצטער עליה לרגע - חווית צפייה אמיתית.

פורסם (נערך)

כן. הדבר שאני הכי מצטער עליו הוא שלא קניתי 65 אינטש'. זה עוד 2500₪, אבל אם כבר משקיעים 6k...

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

ואיך מקרן מתקרב לשחורים ולמהירות תגובה של oled ?

במיוחד אם אתה צופה גם בחדר מואר. נכון שלייזר משפר את המצב בצורה תהומית אבל עדיין.

שים דגם של מקרן שאתה מדבר עליו. אני אשמח לראות קצת נתונים.

מה שאני ראיתי בעיניים שבכלל התקרבו היו במחירים כפולים בערך ודרשו הכנה של החדר בצורה רצינית כדי לתת תוצאות טובות באמת (אני מדבר כמובן בתור דרישת בסיס 4K hdr כמות לומן טובה ו120 הרץ על hdmi2.1)

אני לא ראיתי כאלו שלא מתחילים מ3000 דולר ומעלה לעומת בערך 2000 דולר לטלוויזיה שלי וזה לפני מסך / הכנה של הקיר והתקנה 

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה לכולם לגמרי שכנעתם שהמוצר שווה את הפער. עכשיו רק מתלבט אם להקנות לזה את התקציב או להתפשר עוד כמה שנים עד הטלוויזיה הבאה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

עוד משהו ששמתי אליו הוא שצפיה בקבצים דרך הטלויזיה עם דיסק און קי או או בסטרימינג דרך האפליקציה של הטלויזיה נותנת איכות הרבה יותר טובה מאשר דרך כבל מהמחשב או מהסטרימר.

אז אתה לא חייב oled אם זה כבד לך בכיס, יש טלויזיות לד טובות, אבל אל תתפשר על סמארט טוב עם אפליקציות לנטפליקס, אמזון או אחת מהחברות הישראליות אם יש לך..

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם (נערך)

תבדוק לגבי microled/miniled אמנם זה לא "זה" אבל יש יותר טובים ממני שטוענים שההבדל זניח אפילו אם יושבים ליד שתיהם ביחד

עריכה אחרונה על ידי yotams4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...