Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום בלאופונקט היו נמכרים בארץ במחירים מאוד זולים, זולים משמעותית מפיוניר וקנווד ובהחלט גם מ-CERWIN VEGA, רוקפורד וכו'.

מדוברים במוצרים מצויינים שאני אישית חשבתי שהם נתנו תמורה מצויינת למחיר, אבל לאוטופרט יש מדיניות תמחור דיי גבוהה לטעמי ולכן אני חושש שהמחירים ינופחו.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדגם ברמן יש אקולייזר פרמטרי דיגיטאלי עם 108 ערוצים (27 ערוצים 4x רמקולים), המתקן אוטומאטי גם את ה-delay באות לכל ערוץ. בדגמים הקודמים היה מקסימום 52 ערוצים ולא כפי שצויין. ברכבי מותקן כבר 7 שנים הניו- יורק האגדתי, האקולייזר האוטומטי שבו יעיל מאוד, לאור העובדה, שכל רמקול נמצא בזווית ובמרחק שונה מהמאזין. דרך אגב, ניתן לכוון את האקולייזר גם בצורה ידנית, לאחר התיקון האוטומאטי.

אם תבדוק את תחום האודיו והקולנוע הביתי, המקדים בד"כ את תחום הרכב בכמה שנים, תראה שהדבר העכשווי החם ביותר הוא room corecction.

תודה על האיחולים.

אם אפשר אחי תראה לי בבקשה איפה כתוב שיש בו אקולייזר פרמטרי של 27 ערוצים זה בכלל לא יכול להיות עד היום אפילו במאבדי קול יקרים לרכב שראיתי אין בדרך כלל יותר מבערך 10 ערוצים פרמטרים (ואפילו בשביל מכשיר לתחום המקצועי זה לא מעט) יש לו אולי 27 ערוצים גרפי שזה גם יפה מאוד. המספר 108 זה מספר נחמד אבל מטעה כי זה לא אקולייזר עם 108 ערוצים אקולייזר עם 108 ערוצים זה אקולייזר שאפשר לכוון בו 108 תדרים שונים בטווח של המוסיקה. פה אין 108 תדרים שונים אלא 27 זה שזה לכל רמקול לא הופך את זה ל108 אפילו כתוב באתר DSA Max (DigitalSoundAdjustment): Digital self-adjusting equaliser with 4 channels / 27 bands

. אני במקרה בא תחום ההגברות ואני קצת מכיר אקולייזרים. אם יש לו 27 ערוצים גרפי אז זה גם יפה מאוד ונראה לי שיותר מכל רדיו אחר שראיתי אבל כשקראתי קצת עליו לא ראיתי שאפשר לכוון את ה27 ערוצים האלה ידנית אתה בטוח שאפשר כי אם כן אז נראה לי שאני אלך על המכשיר הזה.

אם יש אקולייזר אוטומטי כבר 7 שנים ברכב אז אני לא בטוח שהתחום הביתי מקדים את התחום לרכב מה שאני יודע בטו זה שהתחום המקצועי מקדים את שניהם ויש מכשירים כאלה כבר הרבה שנים.

פורסם

כשאתה מתאר אקולייזר אנאלוגי נהוג לתאר כל ערוץ בפני עצמו ככה שאם האקולייזר מונו או קואד אז מספר הערוצים הכולל יהיה מוכפל או מרובע.

כאן זה קצת אחרת כי זה DSP שולט על הערוצים (דיגיטאלית) אבל עדיין על כל ערוץ יש פרוסס שהוא צריך לעשות בדיליי מינימאלי וזה סיפור לא זול לייצר כאלה דברים.

אני בא מתחום האולפנים ובעבר גם עסקתי בהגברות. תמיד מציינים את מספר הערוצים הכולל.

-נועם

פורסם

אני בא מאותו התחום וגם לומד אותו ואני רגיל אחרת זה לא משנה העיקר שזה יהיה ברור לכולם מה הכוונה ומה שחשוב יותר זה השאלות ששאלתי.

פורסם

כן גבר אבל העניין זה אם באמת אפשר לשלוט על זה ידנית כי לא ראיתי שכתוב שאפשר ואם זה רק אוטמטי אז זה לא אותו הדבר כמו שאתה בטח יודע. נדמה לי ששליש אוקטבה זה 31 ערוצים אם אני זוכר נכון.

פורסם

מה יהיו המחירים פחות או יותר?

ומה בכללי המחירים באוטופרט...גבוהים או נמוכים מאתרים אחרים באינטרנט בארץ?

פורסם

שליש אוקטב זה 30 ערוצים בדרך כלל אם כוללים את רובם.

לגבי שליטה ידנית - קרא טוב - יש שליטה ידנית או דרך יציאה סריאלית של מחשב או דרך הפאנל עצמו.

מקווה שיוציאו פרוססורים דומים. בעתיד ארצה לקנות אחד כזה שיתן גם דיליי וגם איקיו וקרוס עם יציאות בהתאמה.

פורסם
אם אפשר אחי תראה לי בבקשה איפה כתוב שיש בו אקולייזר פרמטרי של 27 ערוצים זה בכלל לא יכול להיות עד היום אפילו במאבדי קול יקרים לרכב שראיתי אין בדרך כלל יותר מבערך 10 ערוצים פרמטרים (ואפילו בשביל מכשיר לתחום המקצועי זה לא מעט) יש לו אולי 27 ערוצים גרפי שזה גם יפה מאוד. המספר 108 זה מספר נחמד אבל מטעה כי זה לא אקולייזר עם 108 ערוצים אקולייזר עם 108 ערוצים זה אקולייזר שאפשר לכוון בו 108 תדרים שונים בטווח של המוסיקה. פה אין 108 תדרים שונים אלא 27 זה שזה לכל רמקול לא הופך את זה ל108 אפילו כתוב באתר DSA Max (DigitalSoundAdjustment): Digital self-adjusting equaliser with 4 channels / 27 bands

. אני במקרה בא תחום ההגברות ואני קצת מכיר אקולייזרים. אם יש לו 27 ערוצים גרפי אז זה גם יפה מאוד ונראה לי שיותר מכל רדיו אחר שראיתי אבל כשקראתי קצת עליו לא ראיתי שאפשר לכוון את ה27 ערוצים האלה ידנית אתה בטוח שאפשר כי אם כן אז נראה לי שאני אלך על המכשיר הזה.

אם יש אקולייזר אוטומטי כבר 7 שנים ברכב אז אני לא בטוח שהתחום הביתי מקדים את התחום לרכב מה שאני יודע בטו זה שהתחום המקצועי מקדים את שניהם ויש מכשירים כאלה כבר הרבה שנים.

בבקשה, ראה שורה 3 בקישור.

http://www.gspr.com/blau/bremen.html

פורסם
כן גבר אבל העניין זה אם באמת אפשר לשלוט על זה ידנית כי לא ראיתי שכתוב שאפשר ואם זה רק אוטמטי אז זה לא אותו הדבר כמו שאתה בטח יודע. נדמה לי ששליש אוקטבה זה 31 ערוצים אם אני זוכר נכון.

אפשר לשלוט באקולייזר ידנית. 108 ערוצים (27x4) שליש אוקטבה, כמו באקולייזרים המקצועיים.

פורסם
מה יהיו המחירים פחות או יותר?

ומה בכללי המחירים באוטופרט...גבוהים או נמוכים מאתרים אחרים באינטרנט בארץ?

מוצרי בלאופונקט קצת יותר יקרים (והדגש על קצת), מהמתחרים. האיכות, האמינות והצליל בהתאם. אנו נשווק מגוון רחב של מוצרים, באתרים ישנם בד"כ מוצרים מתוקנים המגיעים מהשוק האמריקאי.

• תוכן חדש...