Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מישהו נתקל בבעית איפוס לוח שעונים (שעה,TRIP, הגדרת תצוגה) שקורה אצלי אחת לכמה ימים, והצליח לפתור את הבעיה?

צ'מפיון טוענים שהיצרן צריך להוציא עדכון תוכנה לנושא (ממתין כבר 8 חודשים)

בנוסף האם יש פה בעלי אטקות שגם להם הופיע כתם מלבני כמו בתמונה המצורפת , הכתם הופיע כשמזג אוויר החל להתחמם בחודש מאי האחרון 

הטענה של צ'מפיון היא שהטלק מהכרית אוויר עולה למעלה בעקבות החום ונצרב. 

נאלצו להחליף לי דשבורד כי התעקשתי20200823_070408.thumb.jpg.8b4f7c1a132199376c378bf1fb34935a.jpg בהתחלה ניסו למרוח כל מיני תכשירים שעזרו חלקית זמנית.

העניין שמאז שהוחלף החלו קרקושים מהאזור

ולא מצליחים לפתור את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי or232
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

עם סיאט אטקה 2020, וגם לי התחיל להופיע הסימן המדובר. מתלבט אם לפנות אליהם בגלל בעיית הקרקושים שמופיעה עם החלפת הדשבורד. האם הצלחת להתגבר על הבעיה?

• אחראי פורום
פורסם
בתאריך 26.4.2021 בשעה 12:36, or232 כתב:

הטענה של צ'מפיון היא שהטלק מהכרית אוויר עולה למעלה בעקבות החום ונצרב. 

איזו טענה הזויה. מעבר לזה שהכרית ארוזה בתוך שקית/מארז, הדשבורד הוא לא שקוף כדי שיתאפשר לך לראות דרכו טלק.

הקו הבהיר הוא האיזור שמתבקע בזמן פתיחת כרית והוא דק יותר, החומר כנראה זול ברמה שתוסף ה-UV שלו לא מתמודד עם השמש ופשוט מתבהר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הם מודעים לבעיה, מסתבר שיש את זה גם בקארוק, ראיתי מישהו שפירסם ממש לפני כמה דקות בקבוצת הפייסבוק של חברי סקודה על קארוק 2021 עם אותה בעיה בדיוק.

אני כרגע בהליך משפטי מולם, הרכב שלי שהה במצטבר חודש וחצי לטיפול בתקלות שונות ומשונות שאת חלקן לא הצליחו לפתור.

פורסם (נערך)

זו אינה בעיה, ככה הרכב בנוי. ברכבים ישנים, זה היה מאוד בולט, אך ברכבים חדשים היצרן מצליח להסתיר את זה. הריבוע שאתה רואה זה הסימון שממנו כרית האוויר תצא, והחומר שם פחות מוקשח כדי שזה יקרה לכן הסימון. גם אצלי בגולף דור 7 זה ככה, גם אצל אחי בסיאט ארונה זה ככה, וכך גם בכל רכב מודרני שראיתי בשנים האחרונות. הפעם היחידה ששמתי לב לזה הייתה כשאבי נהג ברכב שלי בדרך לאילת ואני הייתי בצד הנוסע. מעבר לזה, מי רואה את זה בכלל?

לעולם לא הייתי מחליף דאשבורד בגלל זה, בטח שלא הייתי מחליף דאשבורד בישראל ובטח ובטח לא אצל צ׳מפיון. חבל שהחלפת. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 2

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 27.8.2021 בשעה 19:22, Fraysa כתב:

זו אינה בעיה, ככה הרכב בנוי. ברכבים ישנים, זה היה מאוד בולט, אך ברכבים חדשים היצרן מצליח להסתיר את זה. הריבוע שאתה רואה זה הסימון שממנו כרית האוויר תצא, והחומר שם פחות מוקשח כדי שזה יקרה לכן הסימון. גם אצלי בגולף דור 7 זה ככה, גם אצל אחי בסיאט ארונה זה ככה, וכך גם בכל רכב מודרני שראיתי בשנים האחרונות. הפעם היחידה ששמתי לב לזה הייתה כשאבי נהג ברכב שלי בדרך לאילת ואני הייתי בצד הנוסע. מעבר לזה, מי רואה את זה בכלל?

לעולם לא הייתי מחליף דאשבורד בגלל זה, בטח שלא הייתי מחליף דאשבורד בישראל ובטח ובטח לא אצל צ׳מפיון. חבל שהחלפת. 

לא יודע איך זה נראה בדגמים שציינת אבל באטקה זה ממש לא אמור להיות ככה,

אם תלך לאולם תצוגה לא תראה שם אטקה עם סימן כזה וגם לא ברכב המבחן שיתנו לך לנסיעת מבחן..

החומר פשוט לא מספיק עמיד לאקלים בארץ, אצלי זה היה נראה ממש גרוע וגם אחרי החומר שצ'מפיון מרחו מספר פעמים בטענה "שיעלים" את הכתם, הוא עדיין הופיע. 

מאז ההחלפה אני מחנה אך ורק עם מגן שמש..

פורסם

בליין של הקונצרן, סיאט נחשבת בתחתית מבחינת איכות החומרים אז אני לא אופתע אם באמת החומר שם זול יותר ולכן זה קורה. בכל אופן, לא הייתי מחליף דאשבורד או מתרגש מזה. אבל יכול להבין את התסכול.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 5 שעות, Fraysa כתב:

לא יודע אם זה לגמרי נכון. הקונצרן יודע יפה מאוד להגדיר את ההבדלים בין המותגים. 

ודואג לסקודה לדשבורד מחומר איכותי יותר מסיאט?

לא חושב, לראיה הקארוק סובלת מבעיה זהה.

פורסם

שוב, לא יודע להגיד. אבל אני בטוח שתמצא יותר פיצ'רים בסקודה מאשר בסיאט, ובפולקסווגן יותר מסקודה, ובאאודי יותר מפולקסווגן. יש אנשים שהעבודה שלהם היא להגדיר בדיוק את הגבולות בין המותגים הדומים בין כל החברות בקונצרן.

2016 BMW M235i.

פורסם

לא תופס לדגמי הכניסה של אאודי, שמגיעים עם חוסרים שאפשר להשלים על ידי קניה של חבילת אבזור. למשל בקרת שיוט אדפטיבית או בכלל.

• תוכן חדש...