Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

בשעה טובה מכרתי את הקקטוס שלי והתחדשתי בפיגו 3008 שנת 2018 מלובינסקי טרייד.

מצב הרכב לא כל כך מזהיר מבחינת פלסטיקה פנים וחוץ, בפתיחת הדלתות ותא המטען יש לכלוך חום (כנראה חול שלא ניקו בחיים), מצב הריפודים סביר  אבל חייב חידוש מספר מקומות עברו צביעה וכו וכו

עד היום אני טיפחתי את המכוניות שקניתי אבל פה מדובר על רכב שחייב אנשים מקצוענים שיחזירו אותו למצב חדש או כמעט חדש.

אשמח לקבל ממכם חוות דעת למי כדאי ללכת.

תודה,

אלירן

עריכה אחרונה על ידי אלירן 206XS
פורסם

תתחדש, 

מאיזה אזור אתה ? 

*כדאי ללכת לאנשים מהימנים ומקצועיים בתחום. 

איש מקצוע יראה את מצב הרכב קודם ורק אח"כ יתן לך הצעת מחיר. 

ישנם הרבה דיטיילרים היום, התוצאה הסופית תהיה בהתאם לכמה אתה מוכן לשלם. 

פורסם

אני גר בראשון לציון, עובד ביומיום בהרצליה.

קראתי שבהרבה מקומות משאירים את הרכב להרבה שעות שזה בעייתי מבחינתי.

אני רוצה להביא למצב שהרכב שלי יראה נורמלי, נקי, בלי כתמים, פלסטיקה שנראית כמו חדש וכו וכו. מן יישור קו שחייב לבצע כדי שיהיה לי קל לתחזק אותה

פורסם

אני לא מכיר סדנאות באזור המרכז (אני מצפון הארץ). 

המלצתי היא שקודם תבצע יישור קו מכני לאוטו, יש ביקורות טובות מאוד על מוסך גבע בתל-אביב. 

ורק אח"כ תתפנה לקוסמטיקה. 

• תוכן חדש...