Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,יש ברשותי מאזדה לאנטיס הנ"ל , דגם אוטומט 1.8 , ולאחרונה אני מרגיש שהקלאצ' מחליק לעיתים בהעברת הילוכים . שאלתי היא כמה עלות החלפת קלאצ' באופן סביר , וכמה אמור לעלות רק הסט החלפה , ללא תיקון במוסך. האם כדאי לי להחליף לבד ? יש לי רקע טכני וכלים . והאם יש משהו שצריך לשים לב במיוחד לעומת רכבים אחרים ? כגון חיישנים מיוחדים וכד' ?

תודה מראש לעונים .

פורסם

הגיר אכן אוטומט . אך וודאי שיש קלאצ' . אמנם לא עם דוושה שמפרידה אותו בעת העברת ההילוך . שהרי המחשב מנהל את העברת ההילוך . אבל מערכת הקלאצ' למיטב ידיעתי  קיימת גם קיימת בין הגיר לגלגל התנופה .

פורסם

מה שאתה אומר זה כבר שיפוץ גיר.

אם הוא מחליק ממש טורים עולים והרכב לא נוסע צריך שיפוץ.

ממליץ לך לבדוק שמן גיר שהרכב מונע וחם אחרי נסיעה. ולשקול החלפה אולי זה ישפר את העברות.

פורסם
לפני 7 שעות, yuy100100 כתב:

הגיר אכן אוטומט . אך וודאי שיש קלאצ' . אמנם לא עם דוושה שמפרידה אותו בעת העברת ההילוך . שהרי המחשב מנהל את העברת ההילוך . אבל מערכת הקלאצ' למיטב ידיעתי  קיימת גם קיימת בין הגיר לגלגל התנופה .

לפני הכל תבדוק מפלס שמן גיר, אפשר על מנוע קר.

וסתם לידע כללי בין הגיר לגלגל תנופה יש ממיר מומנט, יש בו קלאץ' ובתוך הגיר יש עוד מספר קלאצ'ים.

פורסם

לא, כשחסר שמן בצורה שהגיר מחליק, גם על גיר קר אתה תראה את זה.

ההבדל בין קר לחם משמעותי כשאתה רוצה לדייק, לא כשיש חוסר של חצי ליטר ויותר.

פורסם
וסתם לידע כללי בין הגיר לגלגל תנופה יש ממיר מומנט, יש בו קלאץ' 
קלאץ' שבתוך הממיר מומנט משמש לנעילה שלו שבגירים מאותה תקופה מופעלת רק במהירות שיוט. הוא לא משתתף בזינוק מהמקום או בהחלפות ההילוכים. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קודם כל תודה לכל העונים ,האוטומט זה משהו חדש בשבילי , סליחה על התגובה המאוחרת . אבדוק בהחלט מפלס שמן גיר ואעדכן .

פורסם (נערך)

אם תרצה יש לי גיר כזה שנסע 150 אלף קמ, פורק במצב תקין לחלוטין.

הבעיה היא שהוא עמד מפורק מהרכב כ10 שנים בתנאי חוץ לא יודע אם בזמן הזה נגרם בו נזק פנימי, אבל כל הפתחים שלו נאטמו.

בכל מקרה אם אתה מהדרום ותהיה מעוניין הוא שלך מתנה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...