Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע, רגע!

ומה לגבי מי שיכול להגיע רק בארבע שלושים ושתיים וחמישים וארבע שניות כי הוא צריך לעצור לפיפי?

לא תתחשבו בו?

אישפוז, אתה צריך אישפוז דחוף :-P:wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 1.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נקרא לזה ברחנו, אלא התחפפנו במהירות...

בשביל אף אחד עם כל דבר ביד 10 גברים לא היו בורחים כמו חתולות :)

פשוט היו כמה שהתחילו בשטחי כורכר (ריקים) להרים הנדברייקים ולהנות קצת עם המכוניות שלהם.

איתי ראה מישהו מסתכל עליהם ושורק והוא חשד שהוא קשור למשטרה ואנחנו עומדים לאכול אותה.

אני הייתי כ30 40 מטר מהם, בחניה המקורית ליד האוטו שלי, כשאיתי אמר (ללא סיבה מובנת בהתחלה) שכדאי להתחפף.

עוד מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני ? אני רק השליח.

מסרתי הודעה ממישהו אחר שביקש שנתחפף מישם כי הדבר הזה שהתקרב אלינו לא נראה שרצה לשאול לשלומינו אלא להזמין משטרה.

האמת, אני עד עכשיו לא סגור למה נסענו, אולי זו הייתה סיבה טובה כדי להגיע לאנדריי :-o

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

היה לו ביד טלפון או משהו והוא התחיל או לרשום איזה מספר של אוטו או שהוא התקשר למשטרה.

בכל מקרה בסוף היום היה נחמד להזכר בזה,איך כולם רצו למכוניות ונסעו משם מהר :-P

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם
אני מבין מהשניה שאני הולך מתחיל האקשן... נחמד נחמד... :lol:
לא רק אתה :), גם אחרי שאני הלכתי, אני רואה מישהו עם טויוטה לבנה עוקב אחריי:shock:

Suzuki Jimny

פורסם

איזה סרטים אתם אוכלים יא אלוהים, לדעתי זה חבר כאן בפורום שנופף לכם לשלום, או אדם שנתקע וניסה לקבל קצת עזרה, אתם ישר "איש מפחיד, רשם מספרים של מכוניות, הזמין משטרה" עשיתם לי מזה סרט הבריחה מהסופרלנד 1...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור תביא לי את הת.ז שלך אני יכתוב שם גבר-גבר ליד השם שלך (אל תיקח את זה קשה)

לי הוא לא נראה כחבר פורום וגם לא אחד שנתקע עם האוטו וביקש עזרה.

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

• תוכן חדש...