Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

היום דפקתי רכב בחנייה בעיר, כמובן שהשארתי פרטים אך טרם חזרו אליי (לגיטימי בטח מחר).

המכה שעשיתי לו היא עם צד שמאל הקדמי שלי לצד שמאל הקדמי שלו. תכלס לא נראה מאוד גרוע אבל הפח נכנס פנימה (בהנחה שכל הנזק הוא אני - אלוהים יודע).

בכל מקרה, רציתי לדעת איך כדאי להתנהל כי אין לי ניסיון וגם אין ליכ כל כך את מי לשאול.

אני עוד נהג צעיר (בן 23, זה הקריטריון נכון?), ככה שנראה לי לתבוע את הביטוח יעשה לי נזק.

אז בגדול השאלות:

1. האם להגיד לו לתבוע את הביטוח? (בתכלס אני יודע להתמודד עם הוצאה של כמה אלפי שקלים מהחשבון בנק).

2. אם לא דרך הביטוח, מה עושים? איך אני מוודא שאחרי שאביא לו כסף לא יתבע אותי?

3. איך להימנע מכך שיפיל עלי נזקים נוספים? (אמא שלי הייתה איתי ברכב אם זה רלוונטי).

4. במידה והשארתי פרטים ואף אחד לא יפנה אליי, מה עליי לעשות?

5. אם יש עוד נקודות חשובות להתנהלות פה אשמח לשמוע כי אני די חסר כיוון.

תודה לעוזרים וחשוב לציין, אני לא מנסה לתחמן את מי שעשיתי לו נזק, בסך הכל בן אדם ישר שרוצה לשלם על הנזק שגם ולא יותר.

פורסם

ערב טוב,

לגבי 2, כשאתה משלם לו, תחתים אותו שאין לו כל תביעות כלפיך (האם סתם כמה מילים וחתימה או משהו מעבר לזה אני לא יודע).

לגבי 3, אני מניח שצילמת את הנזק. אם לא, כדאי לך לחזור למקום ולעשות את זה. כך לא תיתבע על דברים שלא הגיוני שאתה עשית.

שאר הדברים, תמתין לתגובת המומחים בפורום...

פורסם

נהגת באופן הגון ביותר.

עכשיו הכדור במגרש של הנהג השני ואם הוא הגון כמוך אתה תצטרך לשלם על הנזק שגרמת לו בלבד.

אם הנזק מסתכם בכמה אלפי ש"ח שאתה מוכן ומסוגל לשלם מכיסך עדיף כך מאשר לערב את הביטוח שלך.

מחתים אותו על נייר בסגנון  כזה 

אני משה ינקלה נושא ת.ז XYZ מאשר בזאת כי קיבלתי מ דני ת.ז SXY סך של ABC ש"ח לכיסוי הנזק שנגרם לי בתאונה מיום AFD בכנף שמאל קדמית וכי אין לי כל תביעה נוספת ו/או דרישה נוספת  כנגד דני כתוצאה מהתאונה הנ"ל. 

שניכם חותמים צלם את הת.ז שלו 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בתאריך 19.11.2020 בשעה 02:35, ישה כתב:

נהגת באופן הגון ביותר.

בתאריך 19.11.2020 בשעה 00:12, itzik123 כתב:

ערב טוב,

לגבי 2, כשאתה משלם לו, תחתים אותו שאין לו כל תביעות כלפיך (האם סתם כמה מילים וחתימה או משהו מעבר לזה אני לא יודע).

לגבי 3, אני מניח שצילמת את הנזק. אם לא, כדאי לך לחזור למקום ולעשות את זה. כך לא תיתבע על דברים שלא הגיוני שאתה עשית.

שאר הדברים, תמתין לתגובת המומחים בפורום...

תודה לכם, הוא דיבר איתי ונשמע שהוא אחלה בחור ונלך למוסך לסדר את זה, אנחנו גם נחתום על מה שהצעתם, תודה רבה לכם!

פורסם

היה לי כזה סיפור יצאתי ברורס לטפתי אוטו של איזה בחורה יצאתי התנצלתי נתתי לה פרטים וביקשתי שלא תתבע את הביטוח שתלך למוסך ואני ישלם לה

תכלס ברוב המקרים אם אתה מתנהג יפה אז זה נגמר ב300 ש"ח תיקון לשיפשוף וזהו

החוכמה להתנהל נכון ואם אתה אשם להודות ולדבר יפה

אם היא היתה תובעת לי את הביטוח על תיקון של 300 ש"ח הנזק שלי היה ענקקקקק

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...