Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הדרישות שלי הן כאלה 

1.רכב שסוחב לא ספורטיבי אבל סוחב (שאני לא אצטרך לכבות מזגן בעליות)

2. אני נוסע בעיקר בעיר אבל העבודה שלי מחוץ לעיר 8 קמ בערך (אני עדיין בבית ספר ככה שזה לא כל יום)

3. התקציב עד 13 

4.מעדיף אוטומט בנתיים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, דימה כתב:

טוב שומעים הייתי עכשיו במגרש מסתבר שלא כל הנוצץ זהב ויש סיבה שמחיר נמוך יחסית יש מספר בעיות 

1. שמשה סדוקה (כמה זה יכול לעלות ?)

2. מראה ימין בלי איתות 

3. יש רעש מוזר כשאני עובר בפסי האטה 

בכמה כסף יכול להסתכם היישור קו הזה ? או שעדיף כבר לרדת מהרכב...

דרך אגב הורדתי אותו ל9 בגלל הבעיות

במקביל גם מצאתי סיוויק שנת 2003 עם 153 אלף קילומטר ב7500 שקל

הוא ויתר על 2000 שקל כל כך בקלות?

רד מהרכב חד משמעית

לגבי הסיויק, נשמע נחמד, אבל צריך לבדוק הסטוריית טיפולים, כי אנשים נוטים להזניח את הרכבים האלה, מאחר ליפניות ישנות יש את הנטיה לנסוע ויהי מה. זה ייסע ח#א כמובן, אבל ייסע.

פלוס הקילומטראז׳ נמוך בצורה מחשידה.

יכול להיות שלושה דברים:

א) הוחלף מנוע, צריך לבדוק מה המצב הכולל של האוטו.

ב) הרכב אכן לא נסע הרבה. זה טוב ולא טוב. מצד שני בלאי מכני נמוך, מצד שני תקלות שקורות לרכב שעומד הרבה זמן - גומיות מתייבשות, חלקי ברזל מחלידים, שמן שהופך להיות יותר סמיך עם הזמן

ג) מישהו זייף קילומטראז׳. למה - לא יודע.

לפני שעתיים, דימה כתב:

טוב אז הדרישות שלי הן כאלה 

1.רכב שסוחב לא ספורטיבי אבל סוחב (שאני לא אצטרך לכבות מזגן בעליות)

2. אני נוסע בעיקר בעיר אבל העבודה שלי מחוץ לעיר 8 קמ בערך (אני עדיין בבית ספר ככה שזה לא כל יום)

3. התקציב עד 13 

4.מעדיף אוטומט בנתיים

אז סיויק תענה לך על הדרישות האלה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תחפש אולי קיה ריו או יונדאי אקסנט, נחשבות אמינות (שוב, הגיל יישחק תפקיד ואין מה לעשות) ויעשו את העבודה.

תשתדל לחפש פרטיות לשעבר ולא יוצאות ליסינג או השכרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

הוא ויתר על 2000 שקל כל כך בקלות?

רד מהרכב חד משמעית

לגבי הסיויק, נשמע נחמד, אבל צריך לבדוק הסטוריית טיפולים, כי אנשים נוטים להזניח את הרכבים האלה, מאחר ליפניות ישנות יש את הנטיה לנסוע ויהי מה. זה ייסע ח#א כמובן, אבל ייסע.

פלוס הקילומטראז׳ נמוך בצורה מחשידה.

יכול להיות שלושה דברים:

א) הוחלף מנוע, צריך לבדוק מה המצב הכולל של האוטו.

ב) הרכב אכן לא נסע הרבה. זה טוב ולא טוב. מצד שני בלאי מכני נמוך, מצד שני תקלות שקורות לרכב שעומד הרבה זמן - גומיות מתייבשות, חלקי ברזל מחלידים, שמן שהופך להיות יותר סמיך עם הזמן

ג) מישהו זייף קילומטראז׳. למה - לא יודע.

אז סיויק תענה לך על הדרישות האלה

רגע למי זייפו קילומטראז לגולף או לסיוויק ?

פורסם

יכול להיות שזייפו, לא בטוח.

בסיויק הוא נמוך באופן מחשיד, כדאי לבדוק את זה.

בוא נגיד ככה שאם הוא היה 200 ומשהו, היה יותר הגיוני.

הרכב מאותו מגרש?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

@דימה

ננסה להסביר את עובדות החיים.

מכוניות בתקציב שלך שמגיעות לסוחרים - רובן לא במצב מזהיר. סוחרים נוטים לזכות לקוחות על מכוניות כאלה בסכום זניח, ולפעמים אפילו שלילי.

בדרך כלל בעלים שנותנים רכב כזה בטרייד רוצים להפטר ממנו בכל מחיר. אף מכונית כזאת לא תבוא עם היסטוריית טיפולים כלשהי ולכל אחת תהיינה הצרות שלה.

אתה צריך להסתכל מסביב ולחפש מכונית מתאימה שהיתה כמה שנים אצל המוכר, והוא ידע לספר לך על התקלות בהן הוא טיפל והתחזוקה שבוצעה.

בתקציב לא כל כך חושב אם הרכב היה בעברו הקרוב בליסינג / השכרה,  גם הקילומטראז' לא מאד קריטי, מה שחשוב הוא איך הרכב תוחזק בשנתיים-שלוש האחרונות, ואת זה - לא תקבל מאף סוחר.

אני חוזר על המלצתי לחפש מאזדה 3 מ 2006-2008 יש מבחר עצום בשוק, במחירים סבירים למדי.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, דימה כתב:

לא, הסיוויק היא מסוחר אחר.

ניסית לחפש לא אצל סוחרים?

פורסם (נערך)

את האמת שזה במקרה משני סוחרים, אני גר בגליל העליון ולכן אין לי כל כך הרבה מציאות פה באזור כמו במרכז.

אז איזה רכבים אתם ממליצים לחפש 

יותר בכיוון היפניות/קוריאניות ?

דרך אגב שכחתי לציין שהרכב שאני קונה הוא לשנה וחצי שנתיים בלבד כי אני עכשיו בכיתה יב ועוד מעט מתגייס

עריכה אחרונה על ידי דימה
פורסם

כן, לדעתי עדיף לחפש יפני/קוריאני בגלל אחזקה זולה יותר.

אבל שים לב שאוטו זה לא רק קניה ודלק. יש גם הוצאות על אחזקה שותפת מסביב - טיפולים, תיקונים (באוטו ישן וזול הסיכוי יותר גבוה).

פלוס ביטוח שיהיה יחסית לא זול לנהג חדש + צעיר ללא היסטוריה.

אם אין לך הכנסה קבועה, או בן משפחה שלוקח את ההוצאות האלה על עצמו, עדיף לוותר על רכב משלך, ולנסות להסתדר עם תח"ץ ורכב של ההורים (אם יש להם).

פורסם

זו בוודאי לא מציאה, אבל בתקציב שיש לך לא הייתי פוסל על הסף:

אני כמובן לא מכיר את הרכב או המוכר, סתם נתקלתי במודעה הזו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני שעה, pooh-bear כתב:

זו בוודאי לא מציאה, אבל בתקציב שיש לך לא הייתי פוסל על הסף:

אני כמובן לא מכיר את הרכב או המוכר, סתם נתקלתי במודעה הזו.

תודה על התיוג 😄

לפות"ש, בתקציב שלך ובמצב שלך(תלמיד תיכון, רווק וכו) הייתי מחפש רכב קטן וידני(יודע שאתה מעדיף אוטומט),

לדוגמא פיאט פנדה, רכב פשוט זול וחסכוני.

תוכל אפילו לטפל בו לבד ובזול כי המנוע קטן והחלקים לא יקרים.

או יונדאי גטס שיש עליה די הרבה מדריכים אצל הכנופיה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, דימה כתב:

תודה נראה אחלה אוטו אבל אני לא אסע עד לבאר שבע בשביל רכב בתקציב כזה...

בשביל רכב טוב שווה לנסוע. גם לבאר שבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...