Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לקבל חוות דעת על קיה סטוניק.

חשוב לציין שהתעניינתי קודם לכן בסיאט ארונה והבנתי שמתומכרת יקר יותר, האם המחיר מוצדק? אשמח ליתרונות מול חסרונות בהשוואה לשתיים.

כמו כן, אני לגמרי פתוח להצעות נוספות שמזכירות את הדגמים הנ"ל בתקציב של עד 80K (כמובן שמבין שמדובר בקניית יד 2)

 

הכי חשוב מבחנתי זה בטיחות ואמינות,

הנסיעה העיקרית שלי היא בעיר.

 

תודה רבה מראש

 

 

פורסם

ארונה , יתרון , מרווחת יותר בפנים , ביצועים עדיפים , בקרת שיוט אדפטיבית. 

סטוניק , יתרון תיקון סטייה מנתיב, אין התקנות מקומיות (יש מובילאיי בארונה) , אין בקרת שיוט אדפטיבית , רועש תחת מאמץ. יש גם דגם 1.4 שלדעתי עדיף יותר לנסיעות בעיר מאשר רכב עם גיר רובוטי, 

אבל מהווה פשרה בביצועים. 

פורסם

בגיר רובוטי, כמו בגיר ידני, יש קלאצ'ים אשר נסיעה בתנועה עירונית ו/או פקוקה שוחקת אותם בקצב מהיר ויכולה להוביל בהמשך הדרך להחלפת קלאצ'ים מוקדם מן הרצוי, דבר אשר מעלה את עלויות התחזוקה. 

 

בנוסף, גירים רובוטיים בדר''כ יהיו פחות נעימים ונוחים בנסיעה עירונית מאשר גירים אוטומטיים רגילים. אני נוסע בקיה ריו, בעלת אותו מנוע וגיר כמו הסטוניק (1.0), ומניסיון שלי הגיר הרובוטי פחות נוח ורהוט לעומת רכבים אחרים בעלי גיר אוטומטי רגיל, ואפילו לעומת הגיר הרובוטי בארונה.

 

אני גם חושב שאם אפשר להתפשר בביצועים ובצריכת דלק (לדוגמה לא נוסעים הרבה באזור הררי), ה1.4 עדיפה למי שנוסע הרבה בעיר. 

Kia Niro EV 2024

MG4 2023

×
×
  • תוכן חדש...