Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, Fraysa כתב:

עצוב שרכב חדש נאנס עם כל כך הרבה התקנות מקומיות ועוד עלומות שם עם מתגים גנריים. 

במקרה הזה, אפשר היה לוותר בקלות על שתי התוספות הלא מקוריות- כיבוי אורות אוטמטי ומרימי שמשות. זה לא פוגע בכלום בשימושית ובהנאה מהרכב. 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

במקרה הזה, אפשר לוותר בקלות על שלושת התוספות שהותקנו - כיבוי אורות אוטמטי, מרימי שמשות ובקרת שיוט וזה לא פוגע בכלום בשימושית ובהנאה מהרכב. 

עם זאת, החור שנפתח לטובת הכפתור כבר נעשה ולמצוא פלסטיק תחליפי כזה זה די באסה. 

2016 BMW M235i.

פורסם

הכוונה, בהזמנת הרכב אפשר היה לבקש לא להתקין את זה.

שתי מערכות די מיותרות. יש זמזם אורות שמזמזם אם השארת אורות דלוקים ומזכיר לך לכבות. וגם אין שום בעיה להסתכל שניה ולוודא כל החלונות סגורים לפני עזיבת הרכב.

פורסם
לפני 9 דקות, Buki כתב:

במקרה הזה, אפשר לוותר בקלות על שלושת התוספות שהותקנו - כיבוי אורות אוטמטי, מרימי שמשות ובקרת שיוט וזה לא פוגע בכלום בשימושית ובהנאה מהרכב. 

אני חושב שאפילו יותר מעצבנת אותי העובדה שמדובר בפיצ'ר (יחסית הרבה) ביטחותי ועדיין חוסכים בעלויות ב-2020 בכך שלא כוללים אותו, אף על פי שמדובר בסופר מיני.

2016 BMW M235i.

פורסם

טעות שלי, הייתי בטוח שמדובר בהדלקת אורות אוטומטית ולא כיבוי אורות אוטומטי. בכל אופן, גם כיבוי אורות אוטומטי, אף על פי שאינו פיצ'ר ביטחותי, לא נשמע לי כל כך מורכב ליישום ובכל זאת יצרניות בוחרות לא לבצע אותו.

2016 BMW M235i.

פורסם

פשוט עצוב שככה מפרקים רכבים חדשים, ואחרי זמן מסוים מתחילים כל מיני רעשים של פלסטיק מכל ההתקנות האלה ולפעמים גם תקלות. 

אם אני זוכר נכון תקנו אותי אם אני טועה , שהתחילו להביא את הדור האחרון של האופל אסטרה, נדמה לי שזה היה סביב שנת 2016 .

היבואן אמר שאין התקנות מקומיות בכלל, ושכל האבזור מורכב בפס יצור של היצרן . חבל שזה לא צלח ועבר לעוד יבואנים, 

אני אישית  הייתי מוכן להמתין כמה חודשים עד לקבלת הרכב. אבל לדעת בלב שלם וראש שקט, שאף מתקין כזה או אחר לא נגע לי ברכב .

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

לי ברכב הנוכחי (גולף 2016) קרה מקרה מצער ובו הבעלים הראשון ביצע התקנה מקומית של "כרית" להחזקת הטלפון הנייד שנמצאת מימין לנהג. כשפירקתי אותה גיליתי שהגב שלה שרט את הפאנל של המזגן (חדש מקורי עולה כ-300 ש"ח באיביי) וכמו כן הוריד חלק נכבד מהפלסטיק שהוא חלק מתא הכפפות (שהוא בעצמו מכלול שלם שיעלה גם סכום נכבד). מיותר לציין שהבורג שהחזיק את הכרית הזו חורר בפנים את כל העסק.

2016 BMW M235i.

פורסם

אז ככה, משיחת WhatsApp עם נציג המכירות, זה אכן כפתור הפעלה/השבתה של כיבוי אורות אוטומטי.
האמת אני שלא זכור לי שביקשתי במפורש להתקין את מכבה אורות ומרימי שמשות. הם כנראה באים כתוספת ברמת גימור גבוהה. מה שביקשתי להתקין במפורש זה בקרת שיוט ופסי הגנה לאורך הדלתות.

פורסם

בקרת השיוט מותקנת בארץ?😱 זה מאוד מוזר , האמת לא שמעתי על אף רכב שמתקינים בו את בקרת השיוט בהתקנה מקומית . 

הזוי שברכב שעולה מעל 100 אלף שקל , אין בקרת שיוט שבאה מהיצרן.

סתם לדוגמה אפילו בדגם הכי בסיסי של דאצ'יה זה קיים, בגלל זה אני מופתע.  

דרך אגב, שילמת תוספת מחיר על המכבה אורות , ומרימי שמשות? למרות שלא ביקשת להתקין .  

פורסם

כנראה שההכנה קיימת, וצריך רק להוסיף את הלחצנים ואולי עדכון תכנה קליל.

עדיין תמוה מאוד גם בעיניי.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

מנגנון בקרת השיוט קיים, את ללא יכולת הפעלה. בארץ מתקינים ידית עם לחצני ההפעלה ומחברים אותה למנגנון. מצחיק ותמוה, אך זה המצב.

לא שילמתי תוספת מפורשת עבור מרימי השמשות ומכבה אורות, הם כנראה מגולמים בתוספת מחיר עבור הדגם ברמת גימור הגבוהה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...