Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להאמין שרובה לא תתפורר על ריצוף לא יציב. מספיק דריכה על הפינה על מנת להזיז

את הריצוף בזווית = רובה ברחה בחוץ.  אבל אני עושה את זה כי זה מפריע לי מבחינה אסתטית. (נקווה שחלק לפחות יחזיק)

את הריצוף כאמור כבר הוצאתי כמה יחידות, הייתי צריך להוציא את השאר הצמודים לחלק הלא יציב. (זה בדיעבד)

• אחראי פורום
פורסם

בעניין דומה, יש אפשרות לחדש רובה בעזרת צביעה? יש אישזהו צבע בעל עמידות מספקת לזה?

וכן, רמת ה-OCD הנחוצה קיימת וממתינה לשיגועים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פעם מילאתי חריצים במרפסת חיצונית עם סופר 7 לבן, בטח יש חומר סיליקון גמיש שיעשה את העבודה ולא יתפורר, שווה לבדוק

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, AMOS כתב:

מה זמן הייבוש המומלץ לרובה בחיבור התפר  בין אמבטיה לקיר קרמיקה ?

תודה !

ממש לא מומחה, אבל לפני הרבה שנים אינסטלטור הסביר לי שסבב האמבטיה אין להשתש ברובה אלא בסיליקון, כיוון שהאמבטיה זזה כאשר יש בה אנשים וזה מפורר את הרובה. הארוע היה כאשר היתה לי הרבה רטיבות בדיקה, והאינסטלטור ייחס אותה להתקנה לא נכונה של האמבטיה בלי קיר בלוקים בצד החופשי שלה, יחד עם "משחק" שלה ושחרור הרובה כאשר הילדים שיחקו בה.

בואו נמתין למקצועני הפורום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, itaysamurai כתב:

בעניין דומה, יש אפשרות לחדש רובה בעזרת צביעה? יש אישזהו צבע בעל עמידות מספקת לזה?

וכן, רמת ה-OCD הנחוצה קיימת וממתינה לשיגועים.

מצטרף לשאלה של itaysamurai,

האם יש צבע עמיד?

הזמנתי פעם טוש לחידוש רובה מאליאקספרס, לא ממש עבד.

-

פורסם

לא מתלהב להחליף את הרובה הקיימת בסיליקון שמשחיר ואוסף עובש .

כן ..יודע שגם רובה תופסת עובש אבל משמעותית פחות .

הרובה שהשלמתי בין האמבטיה לקרמיקה החזיקה יפה שנתיים לערך ..סתם בא לי לחדש אז ...

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם (נערך)

הבעיה היא רטיבות שחודרת לרצפה. אנחנו גילינו את הבעיה כאשר התחילה לטפס בקיר בחדר במרחק כמה מטרים ולפורר את הטיח. רק האינסטלטור השלישי או הרביעי איתר את הבעיה, ומדובר באותו מאתר שפתר לי כמה וכמה בעיות שאף אינסטלטור אחר לא פתר. התיקון כלל בניה מחדש של הכלוב והחלפת האמביה עצמה, עבודה גדולה ולא זולה, והייבוש ארך חודשים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...