Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב אמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע כ30000 בשנה,

ברשותי אופל אסטרה 2014, נסעה עד עכשיו כ90000 מטופלת בזמן במוסך אופל,

עד עכשיו החלפתי טורבו, שיפצתי מנוע פעמיים והיד עוד נטויה.

מחפש להתפטר מהרכב הזבל הנ״ל, ומחפש רכב יציב מאוד על הכביש ואמין ביותר שבאמת ״לא רואה מוסך״, וגם אם חלילה ילך לו חלק, לא אצטרך לקחת משכנתא בשביל לתקן.

הרכבים שאני מתלבט ביניהם: סובארו xv מנוע 2000 סמ״ק, או רכבים דומים לאסטרה כמו גולף tsi, אאודי a3, וולוו s40, פולו, קורולה.

חשוב לי שהרכב יהיה חזק שיוכל לעקוף בקלות ובבטחה ושיוכל לנסוע הרבה ולעלות עליות חדות באופן יום יומי, 

ובעיקר חשוב לי הבטיחות והאמינות ועלות תחזוקה וטיפולים נמוכה

תודה לכל המייעצים מראש

פורסם

רכב שבאמת לא רואה מוסך - קורולה, אבל בפירוש זה לא רכב חזק, כי אין בו טורבו.
גם סובארו xv לא רכב חזק בהשוואה לאופל. גם צריכת דלק לא טובה.
לא רשמת מה התקציב.
אולי מאזדה 3 עם מנוע 2.0 תיתן לך פשרה בין שני עולמות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 דקות, vladclar כתב:

רכב שבאמת לא רואה מוסך - קורולה, אבל בפירוש זה לא רכב חזק, כי אין בו טורבו.
גם סובארו xv לא רכב חזק בהשוואה לאופל. גם צריכת דלק לא טובה.
לא רשמת מה התקציב.
אולי מאזדה 3 עם מנוע 2.0 תיתן לך פשרה בין שני עולמות.

סובארו 150 כ״ס

אסטרה 140 כ״ס

האסטרה יותר כבדה

מה אני מפספס?

מבחינת התקציב נגיד אני מוכן להוסיף על המחיר שאקבל תמורת האסטרה עוד כ40-50 אלף, אפשר פחות קצת או יותר קצת

כמובן לא מחפש רכב חדש אלא בתחום 2015 עד 2018

עוד יתרון לסובארו שיש לו אחריות 5 שנים

פורסם

סובארו יותר כבדה ב 130 קילוגרמים ויש לה מומנט יותר נמוך ( 20 קג"מ לעומת 25 קג"מ באופל ).
אבל כן, יש לסובארו אחריות ארוכה, זה רכב אמין ונוח מאוד. יש גם יכולת שטח בסיסית.
צריכת דלק תהיה קצת יותר גבוהה מאשר באופל הנוכחי שלך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 דקות, vladclar כתב:

סובארו יותר כבדה ב 130 קילוגרמים ויש לה מומנט יותר נמוך ( 20 קג"מ לעומת 25 קג"מ באופל ).
אבל כן, יש לסובארו אחריות ארוכה, זה רכב אמין ונוח מאוד. יש גם יכולת שטח בסיסית.
צריכת דלק תהיה קצת יותר גבוהה מאשר באופל הנוכחי שלך.

מעדיף צריכת דלק גבוהה במעט מאשר שיפוץ מנוע כל 40 אק״מ.

מה לגבי אכילת שמן, הבנתי שסובארו אוכלים שמן? או שזה משהו שולי שלא צריך לקחת בחשבון?

פורסם

נושא צריכת שמן ידוע.

ישנה עדיפות לשנתון 2016+ ולהחלפת שמן כל 10 אלף קילומטרים או חצי שנה במקום כל 15 אלף ושנה.

בעקרון, הכל התחיל מזה שהרכבים עוד ב 2014 הגיעו לארץ עם שמן דליל 0w20 והיה צורך להוסיף כליטר שמן עד לטיפול הראשון ( ב 15 אלף קילומטרים ). בטיפול הראשון היו מחליפים את השמן ל 5w40 וצריכת שמן פחתה בחצי.

לא משהו מרגש במיוחד, למרות שהגישו תביעה ייצוגית.

אני שוב חוזר על ההמלצה על מאזדה 3 מנוע 2.0.

פורסם

אסטרה 2014 עם 90 אלף ק"מ אני חושב שתמכר באזור ה25 + 40-50 אלף יוצתא בערך 65-75 אלף שקל.

XV לא רכב חסכוני ולא מהיר הוא אמין אבל זה סה"כ יש לך רכבים יותר טובים בתקציב הזה לא יודע למה ישר קפצנו לXV

ב70 אלף אתה יכול למצוא מאזדה 3 עם מנוע 2.0 מהירה יותר מהאסטרה אמינה מאוד וגם חסכונית יחסית 

או יונדאי איוניק היברידית תהיה גם אמינה וגם מאוד חסכונית מה שטוב לנסועה כמו שלך.

או אפילו אם תמתח קצת את התקציב תוכל למצוא לקסוס IS.

אם אמינות בראש סדר העדיפויות שלך הייתי מציע להוציא מהרשימה את הגולף, A3, פולו או רכבים אירופאים בכלל.

פורסם

תודה חברים, עזרתם לי מאוד,

אני אשקול את המאזדה 3 2.0 גם נראה יפה לעומת כל השאר, אבל תמיד ידעתי שהם אוכלות דלק בצורה חריגה.

העדיפות הראשונה שלי נשארה הסובארו, בגלל יכולות ״השטח״, יוצא לי כשבועיים בשנה לעבוד בשטח חקלאי, וגם יוצא לי לטייל בשלג פעם או פעמיים בשנה.

גם חשבתי על לקסוס 200h, אבל לדעתי הוא סוג של טויוטה אוריס בגרסה יקרה יותר.

שוב תודה ולילה טוב 

• תוכן חדש...