Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאיפה הבאת את הנתון הזה?

ככה הגיעו לשיא של כמעט 1000 ק״מ במודל 3.

https://electrek.co/2018/05/27/tesla-model-3-range-new-hypermiling-record

זה גם הגיוני מבחינה תיאורטית, כי התנגדות האוויר פרופרציונית לריבוע המהירות. מצד שני יש צריכה קבועה שלא תלויה במהירות ובסביבות 40 קמ״ש זו נקודת האיזון. אם מפעילים חימום או מזגן נקודת האיזון עולה. בנרכב אם מנוע שריפה פנימית המהירות האופטימלית גבוהה יותר כי מנוע בנזין יעיל רק ברצועת עבודה צרה יחסית.

פורסם

תראה, זה לא שאתה לגמרי טועה. אבל הקביעה הזאת לא נכונה ותלויה בהמווווווווווון גורמים. כול ניסיון לפשט את זה ל 30/40/50 קמש - פשוט שגוי.

אגב המהירות הממוצעת של החברה בלינק ששלחת, היא 30 קמ"ש (965 קמ לחלק ל 32 ).

אני לא יודע מה זה נקודת האיזון. אולי אתה מתכוון שזאת המהירות והתנאים בהם היעילות היא הגבוהה ביותר - זה יכול להיות. אבל זה הולך להשתנות כתלות בהמון גורמים.

גם מנוע בנזין יש מפת יעילות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
תראה, זה לא שאתה לגמרי טועה. אבל הקביעה הזאת לא נכונה ותלויה בהמווווווווווון גורמים. כול ניסיון לפשט את זה ל 30/40/50 קמש - פשוט שגוי.

אגב המהירות הממוצעת של החברה בלינק ששלחת, היא 30 קמ"ש (965 קמ לחלק ל 32 ).

אני לא יודע מה זה נקודת האיזון. אולי אתה מתכוון שזאת המהירות והתנאים בהם היעילות היא הגבוהה ביותר - זה יכול להיות. אבל זה הולך להשתנות כתלות בהמון גורמים.

גם מנוע בנזין יש מפת יעילות.

בגלל זה כתבתי בסביבות. בקור שגם במנוע בנזין יש מהירות שמשיגה את היעילות המקסימלית, אבל בד״כ גבוהה יותר. זאת מכיוון בהירות 40 קמ״ש בד״כ אי אפשר להיות בהילוך הגבוה ביותר.

פורסם

הצריכת חשמל בכלי רכב חשמלי תהיה הרבה יותר נמוכה ממה שאתה חושב, אם אתה נוסע בפקק כמו שלך, תאורטית הטווח שלך יכול להיות מוכפל, אם זה ההפך ואתה בכביש מהיר ונוסע על 100 קמ"ש , תקח את ה 250 ק"מ ותוריד לו בערך 70 ק"מ , זה הטווח שיהיה לך בערך בשביל הדימיון

לרוב שרושמים לכלי חשמלי את הטווח, זה מתייחס לטווח העירוני

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

אני נוסע מכפר יונה לרמת גן וזה באמת סיוט.

אני צריך גם לבחון את האופציה של רכבת + קורקינט חשמלי.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

פורסם

לרוב שרושמים לכלי חשמלי את הטווח, זה מתייחס לטווח העירוני

מה יהיה עם הדיסאינפורמציה פה.

הטווח שרושמים מחושב על פי איזשהו תקן/מסלול. כרגע התקן הזה הוא WLTP. הוא כולל בתוכו גם עירוני, גם בינעירוניץ

eladts - עדיין יש כמה טעויות במה שאתה אומר. במיוחד כי ההילוך הגבוה ביותר =\= היעילות הגבוהה ביותר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...