Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בדגמים החדשים,2019+, זה שולט גם בהגה . לא בטוח בכלל שבארץ יודעים לצרוב תוכנה מתאימה גם אם החומרה מתאימה.

זה פעולה שאולי יעשו בשליטה מרחוק מצרפת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

זהו , שלא ממש. הדגמים הישנים משתמשים במולטימדיה מסוג smeg . עם העלייה בכח המחשוב החליפו למערכת בשם NAC. הן מערכות שונות. ניתן להחליף מח כדי לשנות יכולות (למשל Android auto) . לא בטוח מי בארץ יודע לעשות את זה.

פורסם

אני רק שאלה:

יש למישהו מושג, ולו הקלוש ביותר, החל ממתי (סדרת יצור, תאריך, משהו) הוטמעה השרשרת תיזמון החדשה והעדכנית ביותר במנועי 1.6T ?

מדובר בשרשרת חדשה שקיבלה חשיפה בכמה פורומים זרים באיזור 2017 (השרשרת קלה יותר, עם חורים שמטרתם לשפר את חדירת השמן לתוך השרשרת עצמה).

מצ"ב תמונה מפורום זר (מק"ט 9822827180).

איציק

[ATTACH=CONFIG]527505[/ATTACH]

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המוסכים אבחנו את הרכב בעצמם בהתנעת בוקר?

בלי קשר למי אבחן מה,

אני הייתי לא הייתי נותן לאף אחד לגעת ברכב חוץ מבמוסך גבע.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אני רק שאלה:

יש למישהו מושג, ולו הקלוש ביותר, החל ממתי (סדרת יצור, תאריך, משהו) הוטמעה השרשרת תיזמון החדשה והעדכנית ביותר במנועי 1.6T ?

מדובר בשרשרת חדשה שקיבלה חשיפה בכמה פורומים זרים באיזור 2017 (השרשרת קלה יותר, עם חורים שמטרתם לשפר את חדירת השמן לתוך השרשרת עצמה).

מצ"ב תמונה מפורום זר (מק"ט 9822827180).

איציק

[ATTACH=CONFIG]527505[/ATTACH]

לא כל גרסאות ה-THP זהות בהקשר הזה, לדגמי ה-THP200/208/220/225/250/270 יש תזמון משתנה גם לשסתומי היניקה והפליטה ולהם תכנון שרשרת ומוביל שונה. לפי מה שקיים ברשת (בהקשר הזה פורומים צרפתיים הם השימושיים ביותר כי שם נמצא המידע הרב ביותר), מנועים אלו לא סבלו מבעיות בשרשרת.

מהמנועים עם תזמון לשסתומי היניקה בלבד, מנועי THP156 ו-VTI סבלו רבות מבעיה בשרשרת ולפי מידע בפרומים הללו ב-2014 היצרן הציג שיפור תכנוני לשרשרת ולמוביל (שבגרסאות הראשונות היה עשוי מפלסטיק...). שיפורים אלו הגיעו למנוע THP165. לא מצאתי מידע נוסף עד עתה, אך אין כמעט תלונות על בעיה בשרשרת במנועי THP165.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שאלונת

יש רכב C4 פיקסו 7 מקומות דיזל שאני מעוניין לקנות לפני השבחת הרכב (רכב מי טרייד אין) ראיתי שהכפתור של ההנעה מקולף לא נעים לעין.. הנציג אומר שלא יחליפו לי כפתור הנעה השאלה כמה יעלה להחליף כפתור הנעה? מקווה שהיום אקפוץ לראות עוד איזה "נזק" קוסמטי השאיר הבעלים הקודם תודה

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם
לא כל גרסאות ה-THP זהות בהקשר הזה, לדגמי ה-THP200/208/220/225/250/270 יש תזמון משתנה גם לשסתומי היניקה והפליטה ולהם תכנון שרשרת ומוביל שונה. לפי מה שקיים ברשת (בהקשר הזה פורומים צרפתיים הם השימושיים ביותר כי שם נמצא המידע הרב ביותר), מנועים אלו לא סבלו מבעיות בשרשרת.

מהמנועים עם תזמון לשסתומי היניקה בלבד, מנועי THP156 ו-VTI סבלו רבות מבעיה בשרשרת ולפי מידע בפרומים הללו ב-2014 היצרן הציג שיפור תכנוני לשרשרת ולמוביל (שבגרסאות הראשונות היה עשוי מפלסטיק...). שיפורים אלו הגיעו למנוע THP165. לא מצאתי מידע נוסף עד עתה, אך אין כמעט תלונות על בעיה בשרשרת במנועי THP165.

ידוע.

ולמרות זאת, ב 156 וב-165 שלאחריו, השרשרת עברה לא מעט שיפורים בדרך (יצרן אחר, חיזוקים וכד').

נכון, ב 165 כ"ס כמעט ולא נשמעו בעיות בשרשרת ובמותחן (שגם הוא עבר מקצה שיפורים אחד לפחות).

ועדיין - המקט 9822827180 הוא מק"ט שמופיע אצלי בסרביס-בוקס לפי מספר השילדה שלי ולפי התמונות והמידע ברשת, מדובר בשרשרת קלה יותר ועם שיפורים הקשורים לשימון.

לינק לפורום עם התמונות:

https://www.drive2.ru/b/484536908370673778/

אגב, משיחה שהיתה לי עם BUKI בנושא, הוא ציין שבמקורות שהוא קרא בהם חומר טכני - נטען שהתארכות השרשרת ב THP156 היא הגורם הראשוני לפיח בשסתומים, שכן ברגע שנפגע התיזמון בין הקמשאפט יניקה לפליטה, נזרקים לשסתומי היניקה תוצרי שריפה מכיוון שסתומי הפליטה, מה שגורם להתפתחות של הפיח ומשם המצב רק מחמיר - ולכן גם אם תשים לב, המשתמשים האחרונים שהתעניינו ברכבים עם מנוע THP165 והעלו היסטוריה לפורום, למעשה חשפו בפנינו שגם במכוניות שעברו 100K ק"מ לא היו בעיות של פיח או שרשרת. בהמשך לזה - זו גם כנראה הסיבה שבגרסאות מעל 200 כ"ס עם השרשרת השונה (שאין איתה בעיות בד"כ) אין בעיות של פיח.

מה שכן מעניין אותי לדעת הוא האם בדגמים האלו (2016-2017) קיימת השרשרת הקלה עם החורים לשיפור השימון או לא (וגם אם לא, עושה רושם שמה שהרכיבו אז שורד יפה עד עכשיו).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לינק לא תקין

אשמח להמלצה למוסך טוב להחלפת השרשרת (רעש חריג לדעתי בהתנעות קרות)

מוסך אחד טוען שזה תקין וזה מהמרימים ההידרואלים, ומוסך שני טוען שזה פצצה מתקתקת.

זה מודל 2015? יורו 5?

אם כן - לפני שאתה נוגע בשרשרת - נסה לשים מותחן חדש לפי המקט העדכני ביותר.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף את השרשרת, במקומך הייתי בודק ב servicebox אם יש מקט חדש למותחן ומחליף אותו.

ידוע לך איזה חלקים במערכת טיימינג אצלך עברו שידרוג ב-5 שנים האחרונות ? (איזה חלקים קיבלו מקט חדש replacement part)

עם איזה שמן אתה עובד ומתי הוחלף בפעם האחרונה ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...