Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי להחליף צמיג? (ציניות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם נסיעה מהירה על כביש מקורצף? הרבה אנשים ממשיכים לנסוע על זה בסבבה, זה מרגיש לי כמו משהו שמתעלל בצמיגים.

פורסם
בתמונה שרואים את הקרע בצמיג, איך צמיג מגיע למצב כזה שחלק יחסית קטן ממנו שחוק ממש בהרבה משאר חלקי הצמיג?
יכול לקרות מבולם גמור/עקום או פרונט לא מכוון.

אבל במצב הנ"ל לך תדע מאיפה להתחיל, במיוחד עם החתך הזה. סתם מחשבה שלי שהוא עלה על ברזל בירידה באיזה כביש לא כביש וגרר אותו כשהצמיג נעול.

פורסם (נערך)

לפני זמן מה התנייעתי על קדמיים כאלה. שניים סינים בני פחות משנה ו28,000 ק"מ. ולא, לא היה צורך בכיוון פרונט או איזון, הם היו משוייפים באחידות מכל הצדדים.

Opera Snapshot_2020-01-05_204654_photos.google.com.png

אחרי הפנצ'ר שבתמונה הצמיגון לא הסכים לתקן (ובצדק) ושם לי חתיכת ג'אנק משומש ומיובש ב100₪.

ולמצקצקים, הרכב עמד לפני מכירה (וכבר נמכר) כך שלא רציתי להחליף.

עריכה אחרונה על ידי ZiggyMan
פורסם
אני מהמר על בלימת חירום ברכב ללא ABS.

או נסיעה עם בלם יד (בכוונה או לא).

רוב הסיכויים שמתלה לא תקין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה עם נסיעה מהירה על כביש מקורצף? הרבה אנשים ממשיכים לנסוע על זה בסבבה, זה מרגיש לי כמו משהו שמתעלל בצמיגים.
ומה אתה עושה כשאתה מגיע לכביש מקורצף?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

מזמין גרר.

הרבה כבישים בחיפה-נשר מקורצפים בכוונה-כנראה שהנזק לא נוראי אחרת היו מתלוננים כבר.

אני גם מרגיש טוב עכשו עם הרביעיית לינגלונג הטרייה שלי מלפני שבועיים(קיבלתי חינם) :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...