Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

שואל בשביל חבר ללא גישה לאוף טופיק (הוא עשה חיפוש בפורום ולא ממש הצליח למצוא תשובות):

---

רציתי להתייעץ לגבי כמות שתייה לחתונה בקרוב,

סדר גודל מוזמנים: 370-410

סביבות 90-110 צעירים שמאמינים שישתו

סביבות 100-150 מבוגרים שישתו גם אבל פחות

החתונה באמצע שבוע

חשוב לציין שיש לנו מהספק התחייבות להחזרת בקבוקים סגורים

האולם מביא לנו אלכוהול אבל אלכוהול תוצרת חוץ עם שמות לא מוכרים לכן אנחנו רוצים להביא משלנו.

האולם מביא בירת קרלסברג בלבד.

זאת הרשימה שחשבנו עליה:

7 ואן גוך אסאי

4 ואן גוך אננס

3 ואן גוך מלון

1 ואן גוך אספרסו

4 ערק איילים

3 בלאק לייבל

2 ג'ק דניאלס

5 בלוגה

5 גריגוס

5 רוסקי

6 חבילות של אקסל

חבית היינקן - מחיר זול בתמורה להחזרת חבית ריקה

השאלה היא: האם יש יותר מדי? להוריד? להוסיף?

לא רוצים להשתולל עם הכמויות למרות שאפשר להחזיר בגלל תקציב.

---

תודה!

פורסם

במקרה הכי קיצוני, תמיד אפשר למכור את העודף ביד 2. זה מה שאני עשיתי, מן הסתם בפחות ממה שקניתי, אבל מחזיר קצת מהכסף שיצא.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

מה קורה עם היין?

זה יהיה מה שהקייטרינג מספק? כרמל או ברקן מהסדרות הנמוכות?

יש קשר בין איכות היין לכמות אלכוהול אחר שיצרכו באירוע.

אני כבר לא מדבר על הרושם שנשאר לאנשים מאוכל משובח שנבחר בקפידה +יין זול שאי אפשר להכניס לפה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין לי מושג בכמויות,בחתונה שלנו קנינו ממישהו שמקבל חזרה כל דבר שנרכש,כמובן אם הוא סגור הרמטית ולא חו"ח שבור\נוזל.

הלכנו לפי עצת המוכר והגזמנו בכמויות - אבל הוא הסכים\דרש 30% תשלום מראש,השאר בהחזרה כולל צ'ק פקדון.

בפועל יצא שלקחנו ממש המון (מילאתי את כל הפולו :D),והחזרתי בערך 60% ממה שלקחנו למחרת.

בלי קשר למה תקנה וממי - חשוב להביא מישהו מטעמך (ולא לסמוך על האולם) שיפקח על האלכוהול.

אצלנו הבאנו מישהי חיצונית שכל תפקידה היה לשבת ליד הבר\מחסן ולפקח על החזרת בקבוקים ריקים \ הוצאת חדשים - סדר גודל עלות של 400ש"ח

אם אין לך את זה ,האולם והמלצרים יעלימו לך 90% (מנסיון של אחרים) ויפטרו אותך ש"מה,שתו הכללל אחשלו!!!11"

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

^ אכן כבר יש להם מישהי כזאת :-P

מה קורה עם היין?

זה יהיה מה שהקייטרינג מספק? כרמל או ברקן מהסדרות הנמוכות?

יש קשר בין איכות היין לכמות אלכוהול אחר שיצרכו באירוע.

אני כבר לא מדבר על הרושם שנשאר לאנשים מאוכל משובח שנבחר בקפידה +יין זול שאי אפשר להכניס לפה.

הוא שאל את האולם וענו לו "טפרברג אדום/לבן מבושל" (טוב? לא טוב?)

עוד הוא שואל אם לדעתכם סוג האלכוהול והכמויות יספיקו/לא יספיקו לכמות האנשים הזאת, ואם צריך סוגים נוספים של אלכוהול.

פורסם

בעיקרון, יין מבושל זה לא טוב.

למרות שזה של טפרברג עוד סביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שאמרו לפניי, אם הסתדרתם עם ההחזרות קחו מה שבא לכם, אבל לדעתי:

לחתוך את כל הוואן-גוך למיניהם בחצי, להוריד את שלל הוודקה מ-5 ל-4 ולהוסיף במקום עוד ואן-גוך אספרסו, ובקבוק ג'ין אחד.

לגבי היין - הטפרברג הגנרי לאירועים בסדר. לא יזכה בשום מדליה אבל ראוי לשתייה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...