Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון ששרשור המנגלים הגדול מוקדש למוצרים מבוססי גז,

אולי כדאי לפצל. :-)

הדרישה: משהו נייד לגינה שכונתית/טיולים.

האם יש איזה שהוא הבדל בין המנגלים הפשוטים מפח הנפוצים בכל חור לבין המנגלים העגולים עם המכסה, בסגנון אמריקני? בהנחה שכן, שווה את המחיר הכפול/מחומש מבחינת תוצאה/עמידות?

המלצות יתקבלו בברכה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

משתמש בבסיסי עם תותבי הארכה לרגליים. אין תלונות. לא מאמין שמוצדק ההבדל. לא ניסיתי משהו אחר עדיין, כך שאין ידע מניסיון אישי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מנגל סגור יכול לתפקד כגריל BBQ. מנגל פתוח עם רשת קרובה לגחלים בנוי לחום ישיר.

מנגל, בגדול, הוא סגנון צלייה ערבי. גחלים יחסית קרובות לרשת עפ חום ישיר וגובהה שמתאים מאוד לצלייה של בשרים פרוסים דק, בשרים מעובדים ועופות.

בגריל עגול עם המכסה, הגחלים בד"כ יותר רחוקות ככה שהחום הישיר הנמוך יותר, אבל יש פונקציה של עישון קל וצלייה אחידה יותר לנתחים גדולים ועבים יותר.

אני מאמין שאם הייתי קונה גריל נייד, הייתי הולך על העגול. לטעמי יותר ורסטילי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אםן אתה לא מתכוון להתחיל לעשן נתחים גדולים לך על הפשוטים.

אישית קונה כל פעם אחד מנירוסטה עם רגליים ארוכות ב 40-50 שקל ומשאיר אותו לא רוצה להתחיל לנייד ולאחסן מנגל עם פחמים וטינופת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מסכים ככ לגבי לקנות אחד מעפן שוב ושוב ושוב.

יש לי כבר 3.5 שנים וובר עגול ״אמריקאי״

מעבר לעובדה שעם הכיסוי המקורי הוא נראה חדש לגמרי (ועומד בחוץ בחורפים מטורפים של צפון ג’רזי), החלקים שלו מעולים , יש המון סוגי רשתות וכו (שבעצמן מחזיקות מעולה)

ברמה הפרקטית היכולת לשלוט בפתחים חשובה והמרחק של הגחלים בהחלט משפיע על הצורה שהבשר יוצא - במיוחד סטקים ודגים.

פה הם עולים סביב ה100 דולר לדגם ביניים כשיש מבצע - 150 כשלא.

לי זה היה שווה בקניה לסגור עניין - מכיוון שבאביב / קיץ אנחנו עושים פעם בשבוע / שבועיים על האש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קניתי לפני שנה את זה:

z_228810.jpg

עשיתי כבר איזה 5 פעמים על האש איתו והוא ממש סבבה וזול.

הספיק ל - 6 מגודלים (הכוונה בגודל שלו).

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
לא מסכים ככ לגבי לקנות אחד מעפן שוב ושוב ושוב.

יש לי כבר 3.5 שנים וובר עגול ״אמריקאי״

מעבר לעובדה שעם הכיסוי המקורי הוא נראה חדש לגמרי (ועומד בחוץ בחורפים מטורפים של צפון ג’רזי), החלקים שלו מעולים , יש המון סוגי רשתות וכו (שבעצמן מחזיקות מעולה)

ברמה הפרקטית היכולת לשלוט בפתחים חשובה והמרחק של הגחלים בהחלט משפיע על הצורה שהבשר יוצא - במיוחד סטקים ודגים.

פה הם עולים סביב ה100 דולר לדגם ביניים כשיש מבצע - 150 כשלא.

לי זה היה שווה בקניה לסגור עניין - מכיוון שבאביב / קיץ אנחנו עושים פעם בשבוע / שבועיים על האש.

אם הוא יושב אצלך בחצר אז ברור שאתה צודק. אני מדבר על מנגל לפיקניק של יום העצמאות ששוכב אחר כך שנה במרפסת השירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המנגל העגול של וובר מיועד לצלייה בחום לא ישיר. הגחלים בצד אחד והבשר ממול.

כמו שהחבר'ה האלה עושים:

אחלה ערוץ, דרך אגב.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

יש למנגל הזה הרבה שימושים והרבה שיטות שימוש.

בסופו של דבר - זו שאלה של כמות הפעמים שעושים על האש.

אם עושים 3-4 פעמים בשנה - יאללה - לא מוצדק.

אם עושים הרבה - יש הבדל רציני בתוצאות וב״איכות חיים״

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...