Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ביונדאי i30 אוטומטי, שנת 2008.הבעיה היא די קבועה: אחרי נסיעה ארוכה, אני מגיע לעצירה, ברמזור למשל, ואז הרכב נכבה. אין לי בעיה להניע אחר כך שוב, והמנוע יכול להישאר על סיבובי סרק. יכול להיות שזה יקרה שוב, ברמזור הבא, נניח, אבל בכללי האוטו חוזר לתפקד כרגיל אחרי שאני מניע שוב.

הקטע המוזר הוא שזה קורה רק אחרי נסיעה ארוכה, ולדעתי גם רק בסוף נסיעה בינעירונית. אם למשל אני נוסע בעיר בפקקים, במהירות נמוכה, זה לא יקרה ככה פתאום - רק אחרי נסיעה במהירויות גבוהות.

יש למישהו רעיון מה זה אומר? בתחושה שלי זה מרגיש כמו בעיית גיר, אבל אני באמת לא מומחה.

תכל'ס זה נמשך ככה כבר יותר משנה, ואני מסתדר, אבל לאישתי זה מציק ואני גם חושש שאולי זה מעיד על בעיה אחרת.

פורסם

דבר ראשון ניקוי מצערת!!!. דבר שני לרכב הזו יש בעיה ידועה- חיישן קראנק. החיישן משהו כמו 500 ש"ח +/- ושלום על ישראל.

וכדאי מאוד לטפל. אני למשל ביונדאי I20 סבלתי מהבעיה הזו בהתחלה אף אחד לא איתר כי גם המחשב לא הראה בעיה, עד שיום אחד הרכב פשוט נתקע בזמן הלא מתאים.

• תוכן חדש...