Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שרשרת טיימינג בAudi a3 1.8 tfsi 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב לפני שבוע והוא עשה 113K ק"מ, למיטב הבנתי צריך להחליף לו בקרוב שרשרת טיימינג (ב120K), אף פעם לא עשיתי את הטיפול הזה ברכב ורציתי לשאול אם יש מקום מומלץ ואולי מישהו יודע כמה זה עולה והאם כדאי להזמין את החלקים בEBAY (ראיתי שזה נע בין 600 ש"ח ל800 ש"ח הKIT של השרשרת).

אשמח לעצות לגבי הרכב למי שיש ואולי תקלות ידועות שאתם מכירים אישית.

יום טוב לכולם :)

פורסם

מהיכן אתה בארץ? יש מוסך מומלץ לרכבי ואג (פולקסווגן, סיאט, אאודי, סקודה) בתל אביב. חפש "מוסך רון". תתקשר לקבל הצעת מחיר ותחליט מה לעשות.

פורסם

למיטב ידיעתי את השרשרת מחליפים רק כשצריך (כלומר לא לפי נסועה של הרכב). עם זאת, ברכבים האלה היה Recall עקב מותחני שרשרת פגומים.

בשרשור הזה תמצא הסבר מלא לגבי ההחלפה הנדרשת.

הנה פוסט שכתבתי אחרי שבצעתי את ההחלפה אצל רון. ממליץ בחום לבצע אצלו.

יש סיכוי טוב שתקבל בעוד כמה חודשים מצ'מפיון פיצוי כספי על ההחלפה הזאת - הנה קישור בנושא.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מהיכן אתה בארץ? יש מוסך מומלץ לרכבי ואג (פולקסווגן, סיאט, אאודי, סקודה) בתל אביב. חפש "מוסך רון". תתקשר לקבל הצעת מחיר ותחליט מה לעשות.

תודה רבה על ההמלצה, מוסך מוכר ורוב הסיכויים שאת הטיפול אני אעשה שם.

למיטב ידיעתי את השרשרת מחליפים רק כשצריך (כלומר לא לפי נסועה של הרכב). עם זאת, ברכבים האלה היה Recall עקב מותחני שרשרת פגומים.

בשרשור הזה

תמצא הסבר מלא לגבי ההחלפה הנדרשת.

הנה פוסט שכתבתי אחרי שבצעתי את ההחלפה אצל רון. ממליץ בחום לבצע אצלו.

יש סיכוי טוב שתקבל בעוד כמה חודשים מצ'מפיון פיצוי כספי על ההחלפה הזאת - הנה קישור בנושא.

תודה רבה על כל המידע השימושי הזה, אני אפנה אליהם בימים הקרובים לבדיקה וייעוץ, במידה ובאמת יידרש אני סומך עליהם שיעשו עבודה מצויינת!

• תוכן חדש...