Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מחיר של יבואן שלא באמת רוצה למכור, כנראה קיבל מכסה קטנה מהיצרן וזה פשוט בלון ניסוי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
28500 פאונד= 140,000 ש"ח

עושה שכל, אין השכרת סוללות בארץ

עידן

אני לא יודע איך הגיעו למחיר האסטרונומי הזה כשהמחיר מתחיל מכ-18,000 פאונד.

העניין של השכרת הסוללות עולה יותר מחצי מהאוטו? :roll:

ניסאן ליף באנגליה עולה כ-25,000 פאונד ובטח תעלה בארץ כ-140,000 ש"ח שזה לגמרי מקובל.

הייתי בטוח יבקשו על ה-ZOE צעצוע משהו כמו 60,000 ש"ח, הייתי תמים... :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אז ברגע שהסוללה בבעלותך הרכב הופך ליקר בטירוף ובכלל לא משתלם.

למה שאנשים באירופה יעדיפו אותה על פני ניסאן ליף החדשה למשל, מה ההיגיון?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חוץ מבעיית ההתחממות (או יותר נכון, חוסר במערכת קירור סוללה) בליף החדשה, יש משהו בדבריך. המחירים אכן דומים.

פורסם
מי שקנה טסלה מודל 3 לפני שנתיים לא קיבל וואו.

הוא רק מחכה עוד כמה שנים עד שיתנו לו את הרכב שלו.

רנו\ניסן זה יצרן הרכב שמוכר הכי הרבה רכבים חשמליים.

בכול העולם אפשר להיכנס לסוכנות ולצאת עם רכב חשמלי.

אולי קרסו עושים את השיטה של הליסינג, מחיר יקר לציבור וקור2גו מקבלים ב 25% הנחה על עשרות הרכבים שהם מזמינים.

הבנתי שקרסו רוצים להביא עוד דגמים חשמליים לארץ

היום כבר אפשר בארה״ב לשים מקדמה של $2500 ולקבל את המודל 3 תוך 2-4 חודשים במידה ורוצים את הדגמים עם הסוללה הגדולה שמיוצרים כיום. בחודש יולי המודל 3 בארה״ב היא במקום הראשון בקטיגוריה של רכבי יוקרה בגודל בינוני (במושגים אמריקאים), לפני BMW, מרצדס ואודי וזה כשהמחיר מתחיל מ-$49,000. לא מדובר פה על תיאוריה, לי יש הזמנה עם תאריך אספקה משוער בין ספטמבר לנובמבר 2018.

פורסם

הבנתי שמהירות האספקה תלויה ברמת גימור שאתה מזמין.

מי שמזמין רמה גבוהה, ייקבל מהר (או בזמן סביר לפחות), מי שמזמין רמת גימור נמוכה, ייחכה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הבנתי שמהירות האספקה תלויה ברמת גימור שאתה מזמין.

מי שמזמין רמה גבוהה, ייקבל מהר (או בזמן סביר לפחות), מי שמזמין רמת גימור נמוכה, ייחכה.

בערך. כרגע ניתן להזמין רק דגמים עם הסוללה הגדולה שכוללים את חבילת הפרמיום במחיר החל מ-$49,000. ההזמנות לסוללה הקטנה ו/או ללא חבילת הפרמיום טרם נפתחו וכשיפתחו, סביר שיפתחו קודם כל לאלו שנרשמו מראש לפי הסדר שבו נרשמו, כמו שהיה בגרסאות היקרות. כל זה כמובן בארה״ב וקנדה. מחוץ לשתי המדינות האלו אף אחד עוד לא יכול להזמין מודל 3.

פורסם

טסלה לא תהיה פה בעתיד הקרוב.

אבל ברבעון ה-1 של 2019 נראה פה את הניסאן ליף החדשה והמצוינת 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם
טסלה לא תהיה פה בעתיד הקרוב.

אבל ברבעון ה-1 של 2019 נראה פה את הניסאן ליף החדשה והמצוינת 8)

מאיפה המידע אפשר לינק?

פורסם

אולי אסטרטגיה שיווקית, יעשו קצת באז על המכונית עצמה ואז יחתכו פתאום את המחיר ב20K ואנשים ירגישו שזאת הזדמנות חייהם בסגנון מהר לפני שיגמר

פורסם
מאיפה המידע אפשר לינק?

בקשר לליף זו הערכה מבוססת של בכיר בקרסו שאמר לי אישית.

בקשר לטסלה, אחרי שאנשים די משפיעים לא הצליחו במשך שנים, זו הערכה שלי. מקווה להתבדות.

אולי אסטרטגיה שיווקית, יעשו קצת באז על המכונית עצמה ואז יחתכו פתאום את המחיר ב20K ואנשים ירגישו שזאת הזדמנות חייהם בסגנון מהר לפני שיגמר

גם אם יחתכו את המחיר בחצי זו לא הזדמנות חייהם... :?

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם (נערך)

טסלה אין אצלינו ולא תהיה עד שיבוא משיח צדקנו אבל ירדן מרושתת טסלה מצפון לדרום.

חבל שהזואי מתומחרת כאן בהרסנות כזו. סופר מיני חביבה, פשוטה, שהיתה צריכה להימכר במחיר עממי (אחרי שקלול החיסכון בדלק במהלך חיי הרכב). גם הליף יקרה מדי. וכל זה להזכיר שהמיסוי על רכבים חשמליים 10%.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...