Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי

כרגע נוטה בעיקר לכיוון של מאזדה 2 או הונדה ג'אז, שנתונים 2014, אולי אפילו 2015 אם יש הצדקה לעלות בתקציב. פתוחה לשמוע עוד רעיונות... הלכתי לאיבוד קצת, בעבר היה לי הרבה יותר קל להחליט :)

העדפות :

אוטומטי, שנתון לא נמוך מדי, עלות תחזוקה נוחה(מהכאבים של פולו...), בטיחות !!! וצריכת דלק סבירה.

בממוצע לפי הרכב האחרון שלי אני נוסעת בשנה כ12K ק"מ, כשמרבית הנסיעות הן יומיומיות בתוך העיר או בינעירוניות בינוניות-קצרות בעיקר בפקקים (לכן אוטומטי), וכרכב יחיד יש מדי פעם נסיעות ארוכות יותר.

עוד נק' שמשפיעה על ההחלטה אולי - אם אין בעיות עם הרכב אני לא מחליפה אותו בתדירות גבוהה ... (האחרון אצלי כבר כ7 שנים).

- המלצות ?

- למה לשים לב בדוגמאות שציינתי ? המאזדה וההונדה.

- יש מגרשים מומלצים לגשת אליהם באזור המרכז ? (ראשל"צ, תל אביב והסביבה).

תודה

עריכה אחרונה על ידי capri77
פורסם

בהונדה בהחלט יש בשביל מה לעלות שנתון ל 2015- הדגם החדש, וברמת אבזור קומפורט יש לו מערכות בטיחות אקטיביות.

אבל היא משמעותית חורגת מהתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון, זה לעלות ל60K או קצת יותר אפילו.

אם זה מצדיק את זה, אז רלוונטי.

הבנתי שגם המאזדה עברה שדרוג משמעותי ב2015...

פורסם

הג'אז זה יותר מיקרוואן - כאן הדגש הוא על מרחב פנימי גדול ופרקטיות (למשל, קיפול המושבים האחוריים).

היתרון הנוסף הוא בצריכת דלק משופרת (כל עוד נוהגים רגוע) ויש לו יותר מערכות בטיחות. יש לציין שהרכב מרעיש בהאצות בטורים גבוהים.

ה-2 זה יותר רכב ספורטיבי לנהג - הדגש על סביבת הנהג, הנאה מנהיגה וביצועים. כמובן שצריכת הדלק גבוהה מהג'אז אבל זה לא רכב "שתיין" לקטגוריה. הרכב גם יותר קשה על הכביש. יש לו גם גיר אוטומאטי רגיל (לא רציף כמו בג'אז) וכנראה יחזיק יותר מההונדה.

עוד רכב מהטריו של היפניות הקלאסיות - טויוטה יאריס.

רכב מרווח, צריכת-דלק עדיפה על המאזדה 2, ותיבת-הילוכים רציפה. גם הוא מרעיש בטורים גבוהים.

מבחינת בטיחות, לרכבים המוקדמים לא היה את מה שנרשם מעל, אבל ב-2016 (אם אני לא טועה) היבואן החליט לצייד את היאריסים במערכות-בטיחות מתקדמות כמו שיש אצל המתחרות.

מבחינת נוחות - יותר נוחה מהמאזדה.

אני מזכיר גם את היאריס כי יש סיכוי טוב שתמצאי כאלה במגרשי מכוניות - הרבה רכבים נמצאו ונמצאים בשימוש של המשטרה.

וכמובן ,נסיעת-מבחן - מומלצת ורצויה.

בהצלחה

פורסם

לדעתי היאריס לא נוחה ולא מהמרווחות , תא מטען קטן , מושבים קשים ולא תומכים, שיבושים ומהמורות מורגשים היטב בתא הנוסעים, הגאז החדשה מ2016 עדיפה עליה בכל היבט שניתן לחשוב עליו, בעיקר ברמת גימור קומפורט.

פורסם

הייתי מוסיף את פיגו 208 עם מנוע 1.2 טורבו, רכב זריז ונוח מאוד, גיר יפני

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ג'אז 2016 כבר פחות רלוונטית... 2015 עוד גבולי אבל אפשרי...

אז בגדול אני מבינה ששתי האופציות די טובות, אין משהו ממש עדיף משמעותית אחר (אבדוק לגבי היאריס, למרות שאני קצת פחות נוטה לטיוטה).

ואין ספק שאצטרך לבדוק בנסיעת מבחן, כי אין לי ניסיון עם אף אחת מהן(אם כי מאמינה שאתרגל בקלות לכל רכב אחרי שבוע של נהיגה בו...)

פורסם

ה-208 מאוד מומלצת פה בפורום, כולל לגבי אמינות, ולכן כן הייתי בודק - למרות שאינני מכיר אותה באופן אישי בכלל.

ל-2 ולג'אז יתרונות וחסרונות ברורים כנגד השניה, ולכן השאלה מה ההעדפה שלך - לדעתי בדרך כלל נהג יחיד יעדיף את ה-2, אבל זה תלוי בשימוש שלך. לדעתי אין ממש ליאריס יתרונות.

יכול להיות ששווה לבדוק מוכרים פרטיים (יד2 וכו').

• תוכן חדש...