Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נקח לדוגמה את מנועי 1.4T אם היצרן הודה שיש בעייה במנועים של LSPI שיכולה לגרום לשבר בבוכנה הוא לוקח אחריות על התקלה גם בגמר תקופת האחריות. הוא יכול לבצי ריקול או לתקן את המנועים שנשברים.

אתה בטוח שהוא לוקח? אני מכיר כמה וכמה מנועים כאלה מהתקופה האחרונה שהיצרן לא יורק לכיוון שלהם.

מדובר על החלפת בוכנות שזה קצת יותר מאכילת שמן.

מצחיק שאתה אומר את זה, כי הפתרון לבעיה הזו היא החלפת רינגים, שזה אותה עבודה בדיוק כמו החלפת בוכנות.

יום טוב גם לך

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכללי לא הבנתי את מטרת השירשור..

להבין מה זה LSPI?

להבין את הזכויות שלך מול היצרן?

ללמד אותנו מה היצרן חייב לך?

יום טוב גם לך

פורסם

הודעה של היצרן:Bulletin just been released by advising that for Turbocharged Direct Injection Engines there is a certain risk for Stochastic Pre Ignition (SPI). This SPI causes strong pressure peaks in the combustion chamber which may harm the piston ring lands.

פורסם (נערך)

תודה. תוכל להפנות למקור? האם זה מהיצרן, או מישהו שמספר שיצא Bulletin

כזה?

לברר זכויות מול היצרן.
באיזה רכב מדובר ובאיזה מנוע?

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

תשמע, לדעתי אתה לא תקבל מהיבואן\יצרן שום דבר בצורה ישירה, לא במסגרת האחריות בכל אופן, אלא אם משהו השתנה במדיניות שלו בחצי שנה האחרונה.

לא תהיה לך ברירה אלא לפנות לבית המשפט, בבית משפט לא בעיה להראות שלנהג יש אשמה תורמת לא קטנה בגרימת התופעה. יתרה מכך, מדובר ברכב ישן (shit happens) וגם אין דרך לדעת מה בדיוק הביא לשבירת הבוכנה. אולי זה בכלל נעילה הדרוסטטית? מי יכול לדעת?!

כלומר אולי אחרי מאבק משפטי ארוך אולי תקבל השתתפות מסויימת, אבל רחוקה מאוד מ100%.

הייתי שמח לעזור לך יותר, אבל ראיתי יותר מידי אנשים נכווים מהמנוע המקולל הזה בלי שום אמפטיה מהגורמים המעורבים, לכן אין לי משהו אופטימי לומר לך..

יום טוב גם לך

פורסם

עוד לא מצאתי את הודעת היצרן, יש לי את מספר ה Bulletin. הנושא ידוע ומופיע בהרבה מקומות באינטרנט. היצרן פיתח שמן חדש שאמור לפתור את הבעיה DEXOS 1, GENERATION 2אופל אסטרה 2014 מנוע 1.4T

פורסם

את האמת? הפתעת את משתתפי פורום, אין לי ספק שכולם היו משוכנעים שאתה מדבר על גולף 1.4 עם שני מגדשים, בגרסת ה-160 כ"ס (דגם Highline).

מישהו כאן שמע על מקרים נוספים במנועי אופל?

פורסם
את האמת? הפתעת את משתתפי פורום, אין לי ספק שכולם היו משוכנעים שאתה מדבר על גולף 1.4 עם שני מגדשים, בגרסת ה-160 כ"ס (דגם Highline).

קטע, גם אני נפלתי בפח הזה.

יש לנו בחברה רכב משק אופל עם המנוע הזה, מה שהאוטו הזה עבר... ולא מוציא גיהוק. מפתיע

יום טוב גם לך

פורסם
לברר זכויות מול היצרן. אבל צריך להבין קודם מה קרה לרכב מדוע נשברה בוכנה בשביל זה צריך לדעת מה זה LSPI

כן יבואן אופל לקח אחריות תיקן על חשבונו במוסך מורשה, לא שילמתי שקל. החליפו לי 4 בוכנות!

אני לא מבין כלום. אז איזה זכויות אתה מנסה לברר אם היבואן כבר לקח אחריות ותיקן??

ניראה שגם המנהל שערך את הכותרת לא מבין מה הולך.

אתה מוכן לשפוך את כל הסיפור במקום להאכיל אותנו בטפטפת?

יום טוב גם לך

פורסם

אני רוצה לדעת האם אתם יודעים על תקלה בתכנון מנועי אופל 1.4T. ראיתי בפורומים באנגליה וגרמניה שזה קרה לרכבים שם. גם פה ראיתי מקרה שנשברה בוכנה באופל אסטרה באחד הפורומים. יש את ההודעה שצירפתי באחת התגובות מהבוליטין שמדברת גם על אופל/GM שהכירה בבעיה ופיתחה שמן חדש שמתמודד עם הבעיה של ה LSPI.האוטו התחיל לרעוד לי ביום ראשון שיצאתי מהמלון באילת לכיוון המרכז עם כל המשפחה. השארתי את הרכב באילת 9 ימים וחזרתי לקחת. סיפור שלם. יש לי עוד עניינים של שרות לקוחות מול היבואן ואני רוצה לדעת אם מדובר שנמכר לי חדש עם פגם. מה שיודעים חברי הפורום.

פורסם

LSPI זו תופעה מוכרת במנועי טורבו בנזין הזרקה ישירה, לא משהו ספציפי לאופל או ליצרן אחר. תופעה חדשה שלא הייתה מוכרת במנועים רגילים.

• תוכן חדש...