Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב מיני אוטומט עד 40K. הולך לנסוע באיזור האלף קילומטר בחודש באיזור מישורי בעיקר (תל אביב - נתניה) וחשוב שיהיה אמין ובטיחותי עם טיפולים זולים יחסית. מדי פעם אסיע עוד 3 אנשים (4 סה״כ), אז עדיף שיהיה גם מקום סביר מאחורה.

מה אני לא מחפש?

- חזק במיוחד - אני בסך הכל רוצה להגיע בשלום מנקודה A ל B. ברוב המוחלט של הזמן לא הולך לנסוע בעליות.

- צריכת דלק נמוכה במיוחד - יכול להסתדר גם עם 12 קילומטר לליטר.

- תא מטען גדול.

אופציות שעשויות להיות רלוונטיות:

- מיצובישי ספייס סטאר

- סוזוקי סוויפט (אך כנראה אפול לשנתון נמוך יחסית)

- קיה פיקנטו

- יונדאי i10

- מאזדה 2 (?)

תודה 8)

פורסם

כל הרעיון בספייס סטאר זה החיסכון בדלק אבל אין ספק שהרכב מתאים, רכב אמין וטיפולים זולים (כל 20 אלף/שנה). קח בחישוב שהרכב רועש.

לדעתי אתה תהנה יותר עם מאזדה 2 או יונדאי i20

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

לדרישות שלך פחות או יותר כולן מתאימות .

הספייס הכי חסכונית מבין האופציות שהעלת.

מאזדה 2 ברמת גימור דינאמיק בלבד (6 כריות אוויר מול 2 באקטיב).

פורסם

הייתי מחפש פיגו 208, צריכת דלק פחות מעניינת אותך לכן אין טעם בספייס סטאר, הפיגו נוחה, איבזור טוב ובטיחות טובה.

ויחסית תהיה חדשה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...