Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מחר אני עושה טיפול ראשון לרכב.

מאז שקיבלתי את הרכב הנוזל קירור היה קצת מעל קו המינימום ולא באמצע בין המינימום ולמקסימום.

אני רוצה לבקש במוסך שימלאו לי את הכמה טיפות החסרות האלה. האם הם יכולים לנסוף לדחוף לי חיוב על הוספת 2 טיפות נוזל קירור שמופק על פסגת האולימפוס על ידי האלים עצמם במחיר שחיטה או שזה מחובתם לעשות זאת בחינם במסגרת האחריות?

פורסם

אחריות לא מכסה דברים כאלו, אותו דבר עם שמן מנוע בטיפול אתה משלם על השמן מנוע.. אלה דברים שנעשים במסגרת טיפול ולא במסגרת אחריות... אם למוסך יש רצון טוב ונוזל קירור פתוח וגם הגדלת ראש הם יעשו זאת מבלי לשאול אותך כלל ואם לא באלך לשלם תוסיף מים רגילים/מזוקקים לא יקרה כלום במינון כלכך נמוך.

פורסם

זה לא היגיון נכון.

אני משלם שמן מנוע כי אני מחליף שמן מנוע.

נוזל קירור זאת מערכת אטומה שלא אמורה להעלם לשום מקום ואני לא אמור להחליף אותם עוד הרבה שנים.

השלמת נוזל קירור זה לא משהו שאמור להעשות במסגרת טיפול ברכב תקין.

פורסם

לא הבנתי... אתה מודאג מחיוב של 20-30 ש"ח על נוזל קירור?

לא מתאים לך תקנה בקבוקון קטן ותשלים לבד.

קצת פרופורציות בחיים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בדרך כלל במוסכי צ'מפיון לדוגמא לא מחייבים על הוספת כוס נוזל קירור.

בכול מקרה אתה יכול להשלים את החוסר עם מי ברז או מים מזוקקים במידה ומדובר על כמה טיפות עד כוס מים של 250 מ"ל.

איזה כייף לי :)

פורסם
אהלן מחר אני עושה טיפול ראשון לרכב.

מאז שקיבלתי את הרכב הנוזל קירור היה קצת מעל קו המינימום ולא באמצע בין המינימום ולמקסימום.

אני רוצה לבקש במוסך שימלאו לי את הכמה טיפות החסרות האלה. האם הם יכולים לנסוף לדחוף לי חיוב על הוספת 2 טיפות נוזל קירור שמופק על פסגת האולימפוס על ידי האלים עצמם במחיר שחיטה או שזה מחובתם לעשות זאת בחינם במסגרת האחריות?

חבר, במקום לרשום תגובה מתלהמת, תפתור את הבעיה הזאת לבד, הנה האפשריות:

1. תמלא בעצמך מים רגילים, כל עוד חסר מעט, אין שום בעיה להשלים עם מים רגילים.

2. תקנה נוזל קירור מקורי ותשלים, זה עדיף על האפשרות הראשונה.

3. תרשום באיזה אוטו מדובר. יש לי בבית נוזל קירור מקורי של 3 - 4 יצרנים, אם אחד מהם מתאים אין לי בעיה לנדב לך רבע ליטר להשלמה.

עריכה, אני רואה שכבר מלאו לו במוסך, קבל ביטול. אכן לרוב לא מחייבים על זה.

באופן כלל, אני ממליץ לנסח הודעות בצורה שיהיה כיף לענות עליהן, הודעת פתיחה פה היא לא בדיוק כזאת.

גלון (5 ליטר) נוזל קירור מרורי לפיז'ו עולה 90 ש"ח.

פורסם

בהרבה מכוניות חדשות יש ירידה קלה במפלס נוזל קירור באלפי ק"מ הראשונים, זה תקין לגמרי.

לגבי זה שהמערכת אטומה, במכוניות עם מיכל עודפים היא בכלל לא אטומה, מכיל עודפים פתוח לאטמוספירה. במכומיות עם מיכל עיבוי היא אכן אטומה אבל עדיין עיבוד כמות מזערית כמו חצי כוס בשנה זה תקין כי יש פריקת אדים דרך השסתום שבפקק.

פורסם
סתם מעניין למה רכב חדש מאבד מים ? המערכת צריכה להיות סגורה ואטומה. לעיבוד מים.

המערכת אינה אטומה לכן קיים איבוד מים קטן.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצטרף לטענה שאובדן נוזל קירור ברכבים חדשים אינה תופעה נדירה. ביונדאי איוניק של מכרה שעוד טרם נכנסה לטיפול הראשון ומתקרבת לקו ה 10,000 ק"מ מפלס נוזל הקירור נמצא על המינימום (מנוע קר).

את האיוניק שלי אספתי עם 8 ק"מ על השעון בחודש פברואר השנה, עם מפלס נוזל קירור שהיה על המקסימום וחרג בכמה מילימטרים מקו המקסימום כשהמנוע היה חם. כיום, לאחר פחות מ 4,500 ק"מ, מפלס נוזל הקירור מתקרב למינימום כשהמנוע קר ויושב בדיוק על קו המקסימום כשהוא חם (אאל"ט, הדרישה לבדיקת מפלס נוזל הקירור לפי ספר הרכב היא על מנוע חם לאחר דימום אך יתכן שאני טועה).

פורסם

מתוך סקרנות, באיוניק יש שני מיכלי עיבוי, בשניהם יש ירידה במפלס או רק באחד מהם?

• תוכן חדש...