Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לחבר שלי יש סקודה ראפיד 2013

מנוע 1.4 122 כח סוס

עם 75000 קמ'.

הסקודה לא משלבת לDRIVE.

נגרר למוסך והמוסך המורשה טוען כי תיבת ההילוכים לא נכללת באחריות. האחריות מסתיימת עוד כשבוע.

נטען כי יש קורוזיה ביחידה.

עלות תיקון בסביבות 5 אלף שח!

788625A3-7B9C-4FC3-89A6-201092B85A12.jpeg204D614E-B010-412A-A6A0-C7F44B6CEDBC.jpg

עריכה אחרונה על ידי chenrp
פורסם (נערך)

מריח שיטת מצליח של חברות סלולר להתחמק. הרכב שחה בשיטפון של נחל צופית ?! אם לא : שיסבירו איך מים מגיעים לתוך הדשבורד ומדוע הנתיך המתאים לא הגן על הקופסה. הגיר הרובוטי נכלל באחריות. בדיוק אותו גיר שנכלל בתביעה הייצוגית.

לאן הגענו : בעיות בצמות ? זה יש רק בצרפתיות....

מה טענת המוסך ? שנשרף המכטרוניק ? (מח גיר)?

בצמפיון לפעמים צריך לצעוק ולעשות בלגן כדי שיכבדו את האחריות. דבר עם היבואן.

אם לא עוזר : דבר עם מוסך רון בתל אביב .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

על תתן לרון לטפל ברכב בתוך תקופת האחריות במקרה הזה (היה מקרה שצמפיון התנערו מאחריות בגלל מקרה דומה) , זה יכול להזיק הרבה יותר משיועיל, קודם כל תבקש בכתב אישור שדווחת על התקלה בתוך תקופת האחריות, לאחר מכן קצת תרים את הטונים ואם צריך אז קצת תקשורת לא יזיק

פורסם (נערך)

כוונתי, אם צמפיון לא יסכימו לכבד את האחריות אז מחיר מלא ניתן לשלם גם במוסך רון ותמיד כדאי חוו"ד שניה לפני שמוצאים ₪5000

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני מניח שהקורוזיה המדוברת היא בצמה של ידית ההילוכים. בגלל שמשהו גאון מיקם מחזיקי כוסות מעליה. (משום מה רק אני פה חושב שזה תכנון רשלני שהיצרן צריך לקחת עליו אחריות).

אכן הידית לא נכללת באחריות המורחבת של הגיר.

יום טוב גם לך

פורסם

לאן הגענו : בעיות בצמות ? זה יש רק בצרפתיות..

פחחחח

ברוך הבא לשנות האלפיים, מקווה שהשינויים שחלו בעולם מאז ימי הביניים מקובלים עליך.

יום טוב גם לך

פורסם
הבחור ישלם כ5000

ויקבל שנתיים אחריות

הזוי

בגללזה אינני מבין איך ישראלים קונים רכב עם גיר dsg

אין שום בעיה עם גיר DSG. יש בעיה עם ישראלים שנוהגים בגיר DSG

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם (נערך)

אתה נשמע כמו מוכרן באולם מכירות של שקודה.

נניח יתקן בצמפיון ,אתם בטוחים שפעם הבאה שיבוא הבחור עם תקלה זהה היצרן יממש אחריות בשנתיים ? אני בספק.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ממש ממש לא נכון.

בכל רכב עם הגיר dsg יש בעיות! בכל צורת נהיגה ובכל סוג רכב! למעשה יש טבלה שמסכמת את כל הבעיות בגיר הזה והבעיות

לא תוקנו מעולם.

מה גם שהייתה תביעה יצוגית בנושא. גיר מעולה אך לא אמין כלל!

פורסם (נערך)
מריח שיטת מצליח של חברות סלולר להתחמק

גילוי נאות: אין לי קשר לאף אחת מהחברות הסלולר האלו עבדתי באחת הגדולות שבהן במשך 3 שנים כשהשתחררתי מהצבא, מאז עברו הרבה מים מתחת לגשר.

קורוזיה, לידיעתך, קל מאוד להוכיח.

בסלולרי, בדר"כ מאחורי הסוללה (ועליה), קיימת מדבקה מלבנית לבנה שברגע שהיא מקבלת גוון אדום המכשיר נרטב סוף פסוק.

אם אתה, בתור טכנאי סלולר שולח ליצרן מכשיר, ומקטלג אותו כ"תקול תחת אחריות יצרן" והוא במקרה, הסתכל עליו וקלט שהמדבקה אדומה אתה תצטרך לתת דין וחשבון.

ונגיד ורצית להיות טכנאי נחמד, ואמרת יודע מה ? הלקוח כולה מתלונן על שמע צורם, בוא נפתח 4 ברגים נחליף לו אוזניה של 50 אגורות נסגור ונשחרר אותו לדרכו.

אתה פותח את המכשיר מגלה המון קורוזיה אבל מה המון, ה-ר.

אומר לעצמך טוב, בוא רק נחליף אוזניה ונסגור.

מחליף לו אוזניה, סוגר, מדליק המכשיר עובד, הכל טוב ויפה, אחרי יומיים המכשיר חוזר למעבדה - אין קליטה.

לידיעתך, ברגע שמכשיר חוזר למעבדה אחרי תיקון וזה לא משנה על מה, (גם על מסך שבור) הטכנאי נפגע במשכורת, על מכשיר תקין שיוצא הטכנאי מתוגמל. האינטרס שלו זה להוציא כמה שיותר תקינים.

לידיעתך 2, למכשיר שתוקן יש אחריות למשך X חודשים על התיקון על חשבון המעבדה (לא היצרן) - והינה לך LOOP אינסופי, בהצלחה לטכנאי.

לעינייננו המחבר שצולם בוודאות ראה מים, זאת עובדה.

מפה, אחריות לא אחריות, זאת שאלה באמת מעניינת.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

אז שלא ימכרו לישראלים רכבים עם גיר DGG.

אהיה יותר ברור: אני מבין שההמלצה שלך לישראלים לא לקנות רכב עם גיר GSG.

פורסם
נטען כי יש קורוזיה ביחידה.

התמונות שצורפו הן בסה"כ מחבר. האם שם זו נקודת הקורוזיה היחידה?

האם אותה קורוזיה גרמה לקצר כלשהו במערכת שבגללה הכשל או שכל הסיפור יכול להסתכם בהחלפת אותו מחבר?!

• תוכן חדש...