Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הזוי, קרה לי גם ביום חמישי.

הלכנו לראות רכב לאבא שלי, שאלתי את הסוכנת ביטוח מה הצעת מחיר, היא אמרה לצלם לה את הרישיון כדי שתבדוק... אחר כך אמרתי לה שלא קנינו והיא אמרה שכבר הפעילה ביטוח :?

בגלל דברים כאלה צריך להקליט היום כל שיחה שעושים.

פורסם

לא קשור לרכבים אבל היה לי קטע דומה. יום אחד פתאום לא היתה לי יותר קליטה בפלאפון (בכלל).

דרך האינטרנט של הדירה יצרתי עם גולן טלקום קשר כדי לבדוק מה הולך, אמרו לי שביקשתי לעשות ניוד לרמי לוי (WTF).

כמובן שאמרתי להם שלא היה שום דבר כזה ומעולם לא שקלתי את זה אפילו.

הייתי צריך להנפיק להם מסמך שבו אני מאשר שאני רוצה לחזור (בהתחלה גם דרשו פקס החיים בסרט האלה).

מילא אם זה היה קורה בכל יום, אבל אני מיד הייתי צריך לצאת לנסיעה בין עירונית בתחבורה ציבורית ושיאספו אותי מנקודה מסויימת שמעולם לא הייתי בה בעבר, כל זה בלי פלאפון (הקו סודר רק בלילה של אותו יום).

פורסם (נערך)

מזכיר לי.

לפני שנה הייתי שבועיים לפני חידוש ביטוח, בדקתי הצעות מחיר לביטוח על איביזה חדשה.

התקשרתי למבטחת שלי אז, הבהרתי מספר פעמים שאני רק בודק על איביזה (שעדיין לא רכשתי אם בכלל ארכוש) ומה שלא יהיה שלא יחדשו לי את הביטוח על הרכב הנוכחי - שאין קשר בין השיחה שלי לבין החידוש.

(נשאר שבועיים ורציתי לבדוק מחירים בחברות אחרות).

מפה לשם אחרי איזה 4 פעמים שאלו אותי מספר רכב החדש, התקשו להבין שעדיין לא רכשתי ואני רק בודק מחיר, ואם לחדש את הרכב הנוכחי, ולמה לא, ופה ושם.

בהמשך היום קיבלתי מייל שחודש לי ביטוח הרכב.

הרמתי להם טלפון אמרו שהוא חודש כי ביקשתי - הבהרתי שלא ביקשתי ורק בדקתי לגבי רכב אחר לגמריי.

מפה לשם התעקשו שאני אשלח מכתב שאני רוצה שיבטלו את הביטוח שחודש לי.

אחרי 13 יום, ביום שפג הביטוח הישן, הרמתי טלפון לחברה אחרת, ועשיתי שם ביטוח.

לא גבו על חידוש בחברה הישנה.

לא מדובר על חברת ביטוח 9000000, אבל לא רחוק מזה.

רוצה לומר - בשביל העמלה, הנציג הממוצע ישקר, ירמה, וימכור את אמא שלו. גם בחברות שמתיימרות להיות הטופ-שבטופ.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

ואו פשוט הזוי.

כבר שנים שאני מתרחק מכל החברות האלה ועושה ביטוח דרך סוכן.

לפחות ככה שאני יודע שביום שאהיה צריך אותם הכל יהיה בסדר.

2017 Type R

פורסם

האמת שעזבתי את סוכן הביטוח לפני שנים כי לא היה לי כוח להתעסק איתם. כל סוכן שהייתי אצלו היה לו את הקטע שלו. היה סוכנים שלא הצלחתי להשיג בטלפון במשך ימים שלמים, היה סוכנים שכל הזמן ניסו לדחוף לי עוד פוליסות, חיים, מחלות, תרופות, השתלות, תאונת, בית, גינה וכו' והייתי מוצא את עצמי מסרב כל פעם מחדש עד שהייתי נכנע והייתי מוצא את עצמי מוציא בחודש מאות ואלפי שקלים על ביטוחים לכל מקרי החיים שלא התכוונתי לעשות מההתחלה.

סך הכל כל השנים היה בסדר ב9,000,000 גם כשהייתי צריך אותם. אישתי עשתה 2 תאונות בשנים האחרונות וכל הסיפור כבר היה סגור אחרי תיקון ואחרי שמאי תוך שבוע לכל היותר.

אבל הדבר ההזוי הזה אתמול נורא הפחיד אותי ולכן אני שוקל את העניין הזה שוב.

פורסם

אם כבר סוכניםץ

סוכן הפנסיה בחברה שבה אני עובד, דפק לכול העובדים דמי ניהול של 6%.

היה מערבב כל עובד שפונה אליו עם ניירת ובירוקרטיה, והעיקר להאט תהליכים.

למשאבי אנוש זה היה נוח, כי מישה ואחר שובר את הראש ועוד בחינם.

העובדים, רובם לא היו מודעים בכלל ואלו שכן היו נשברים מהתירוצים.

בסופו של דבר, המחוקק סידר את הסיפור, אבל עדיין רוב האנשים נשארו בהסדר הישן, עד שיתעוררו.

פורסם
האמנם הוא היה מוכן לשלם? יש גם אפשרות שנציג שירות עם מוטיבציית-יתר הצליח למכור לו פוליסה במרמה תוך מצג שווא שהוא לא ממש מוכר לו אותה. כמובן זו רק השערה דימיונית שלא יכולה לקרות בעולם האמיתי לחברה מכובדת כמו IDI או כל חברה אחרת.

יש את הטריק הידוע , "אני מכין לך את הפוליסה, אתה לא מחויב עד תחילתה בפועל בתאריך XXX , אתה תמיד יכול לבטל עד אז. ".... היות שלא ניתן לבטח את אותו הרכב פעמיים , הפוליסה של הבחור בוטלה והרוכש הפוטנציאלי קיבל פוליסה עתידית על הרכב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מזכיר לי שבחברת ביטוח אחרת של IDI, ביטלתי פוליסה עקב מעבר לחו"ל, מכרתי את הרכב. קיבלתי אישור לביטול (גם זה לקח זמן) ונגמר הסיפור.

אחרי חודשיים בערך אני מקבל מחברת הביטוח שביטחה אותי, תביעה על שמי על תאונה שנעשתה עם הרכב כמה ימים אחרי שהגעתי ליעדי במדינה החדשה.

לקח לי בערך חודשיים להסביר להם שיש לי אישור לביטול (זה מה שקורה כשמעבירים אותך במיילים מאחד לשני) ושזה שריסקו את הרכב שכבר מכרתי לא מעניין אותי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אבל הדבר ההזוי הזה אתמול נורא הפחיד אותי ולכן אני שוקל את העניין הזה שוב.

בגלל שהכל מתועד, לא היית בלי ביטוח.

היית פונה אליהם, היו טוענים שביטלת, היו הולכים לבדוק את התיעוד, ומתקנים.

שים לב!

הסמס שקיבלת הוא חלק מתהליך הבקרה. קיבלת אותו, הלכת לברר, ותוקן.

זו דוגמא לבקרה שעובדת, למרות שהיה כשל בחברה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
האמנם הוא היה מוכן לשלם? יש גם אפשרות שנציג שירות עם מוטיבציית-יתר הצליח למכור לו פוליסה במרמה תוך מצג שווא שהוא לא ממש מוכר לו אותה. כמובן זו רק השערה דימיונית שלא יכולה לקרות בעולם האמיתי לחברה מכובדת כמו IDI או כל חברה אחרת.

זה קרה לפלאפון, למה שבחברות אחרות זה לא יקרה?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בלי קשר למקרה הספציפי הזה, הרגשתי שאנשי המכירות של החברה הזו IDI מאוד אגרסיביים.

התקשרו להציע לי מס' ביטוחים לאחר שסרבתי בפעם הראשונה.

ברגע שאתה הופך להיות לקוח שלהם, הם יטרידו אותך ויציקו לך מס' פעמים עם כל מיני הצעות.

• תוכן חדש...