Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

World Jump Day = משהו מטורף !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני על מה אתה בדיוק מבסס את טענותיך? חקרת את זה לעומק? אתה מומחה בנושא שאתה מדבר בכזה ביטחון?

ובכלל לא צריך לקחת את זה כל כך ברצינות..... זה סה"כ די משעשע....

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מילה שלי (כמה שזה שווה) זה הכל בולשיט

זה אפילו יהיה בולשיט אם כל אנשי כדוה"א יקומו ויקפצו באותה השניה.. וואראבר דיי אר

פורסם

רוני על מה אתה בדיוק מבסס את טענותיך? חקרת את זה לעומק? אתה מומחה בנושא שאתה מדבר בכזה ביטחון?

ובכלל לא צריך לקחת את זה כל כך ברצינות..... זה סה"כ די משעשע....

הגיון פשוט וקצת פיזיקה.

ואם לא צריך לקחת את זה ברצינות - אז למה אתה שואל בכלל? אני לא לקחתי את זה ברצינות מהשניה הראשונה. כתבתי את ההסברים רק כדי שאחרים לא יחשבו שזה רציני, אבל תחשבו מה שבא לכם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא ממש הגיוני כמו שנאמר... אם סתם נניח והמשקל הממוצע של האנשים על פני כדור הארץ הוא 80 ק"ג אז עדיין מסת כדור הארץ גדולה בערך פי 13^10 ממסתם של כולם ביחד שזה מספר די גדול... בערך כמו להגיד שכמה חרקים יצליחו להזיז מכונית...

פורסם

גדי אתה תתפלא ממה שאני הולך להגיד לך עכשיו, אבל כשאתה מדבר על עולם אידיאלי והמצאות בריק (ודווקא כדוה"א כן נמצא בריק, ולא נתון להשפעת כוח החיכוך של האויר [ואני בספק אם יש ערפיליות באזור שיוצרות חיכוך]), אם חרקים יקפצו מהאוטו בכיוון אחד, הוא יתחיל לזוז בכיוון השני, אבל דווקא מסיבה אחרת והרבה יותר פשוטה (שלא קשור למומנטים), ברגע שהחרקים יקפצו הם יהיה להם מתקף וגם על המכונית והיא תחל לנוע. או- ניתן להסביר זאת בכך שמרכז המסה של המערכת ישאר במקום כי לא הפעלת שום כוח חיצוני, לכן אם החרקים יזוזו לכיוון אחד אז המכונית לאחר. (זה הגיון ממש פשוט, העניין הוא שקשה לתאר את זה בגלל נניח גורמים כמו חיכוך סטטי בכביש שכבר לא מאפשרים את העניין...).

ד"א העניין גם נכון רק אם החרקים אפילו יתחילו לרוץ על המכונית מבלי לקפוץ ממנה.

במקרה זה מהירות המכונית תהיה קטנה פי מסת החרקים/מסת המכונית, אבל לכיוון הנגדי.

אתה קורה לזה זניח, אני קורא לזה קיים :)

• תוכן חדש...