Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת סדר. המערכת הבסיסית שהיא רק מצלמה עולה2100 בכל החברות ומקבלים החזר 1500 רק לרכב שזכאי לתקנה.

לגבי הרדאר שכרגע עולה באיווקס 3850 כולל מעמ גם ניתן לקבל החזר של 1500.הרדאר עצמו מספק את דרישות משרד התחבורה לגבי התקנה

גילוי נאות אני עובד איוואקס

Sent from my m8 using Tapatalk

אתה מתכוון לrd140 או rd140 פרימיום? אשמח לשמוע מה ההבדלים בינהן כולל מחירים אם אפשרי.

פורסם

האם מישהו מכיר השוואה אובייקטיבית בין 3 המערכות הבסיסיות המשווקות בארץ?

כלומר איזו מערכת עדיפה ב-2100 שקל?

הכוונה לא לפיצ'רים השוליים שמבדילים ביניהם, אלא לאיכות הגילוי, אחוזי ההצלחה ואחוזי התרעות השווא

פורסם

לדעתי אין מה להשוות, מבחינת איכות הטכנולוגיה מובילאיי לוקחת בגדול. תחשוב שניה, אינטל, אחת מחברות הטכנולוגיה והמחשבים הגדולות בעולם, קנו אותם ב-15 מיליארד דולר. נראה לך שאת אייואקס יקנו באותו מחיר?

האם מישהו מכיר השוואה אובייקטיבית בין 3 המערכות הבסיסיות המשווקות בארץ?

כלומר איזו מערכת עדיפה ב-2100 שקל?

הכוונה לא לפיצ'רים השוליים שמבדילים ביניהם, אלא לאיכות הגילוי, אחוזי ההצלחה ואחוזי התרעות השווא

פורסם

אלעדרותם יש לי שאלה, האם הינך במקרה מגיב מטעם חברת מובלייאי?(הכל בסדר! רק חשוב הגילוי הנאות) - יש לך היסטוריה של 14 הודעות בפורום ורובן המוחלט נוגעות למוביילאי בלבד - ונותנות דעה חיובית מאוד אליו.

חבר, באם אתה מגיב מטעם החברה למען ההגינות לפחות אשמח אם תיתן גילוי נאות למען שאר משתמשי הפורום.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא אני לא מגיב מטעמם.

אבל אין לי מה להסתיר, אני באמת מחזיק בדיעה מאוד חיובית עליהם. באחת התגובות שלי ציינתי כי חבר טוב שלי עובד שם, ומשם רוב הידע שלי בנושא. גם התקנתי מובילאיי ברכב ואני באמת חושב שכדאי להתקין, אולי בגלל זה חשבת שאני מגיב מטעמם...

אלעדרותם יש לי שאלה, האם הינך במקרה מגיב מטעם חברת מובלייאי?(הכל בסדר! רק חשוב הגילוי הנאות) - יש לך היסטוריה של 14 הודעות בפורום ורובן המוחלט נוגעות למוביילאי בלבד - ונותנות דעה חיובית מאוד אליו.

חבר, באם אתה מגיב מטעם החברה למען ההגינות לפחות אשמח אם תיתן גילוי נאות למען שאר משתמשי הפורום.

פורסם
לדעתי אין מה להשוות, מבחינת איכות הטכנולוגיה מובילאיי לוקחת בגדול. תחשוב שניה, אינטל, אחת מחברות הטכנולוגיה והמחשבים הגדולות בעולם, קנו אותם ב-15 מיליארד דולר. נראה לך שאת אייואקס יקנו באותו מחיר?

אז בוא ותסביר לנו איך אין מה להשוות ?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ בתקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום ואולי מישהו יוכל לספק קישור להשוואה מקיפה בין שתי המערכות.

על הנייר נראה שהמערכת עם הראדר והמצלמה עדיפה אבל אי אפשר לדעת עד שאין השוואה אמיתית.

פורסם

יש בגוגל מבחנים למערכות הללו ! הדגם של אייווקס עם הרדאר והמצלמה הכי קרוב למוצר מקורי שמותקן ברכב אבל הוא גם עולה יותר מהמתחרה המקביל שלו .

• תוכן חדש...