Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום יש רכבים דיגיטליים עם הנדברקס שננעל אוטומטית בכיבוי הסוויטש ומשתחרר לבד בתחילת נסיעה (נגיעה בגז) . צריך לבדוק אם ניתן לעקוף את זה .

כן.

אחרי שמכבים את הרכב והאנדברקס ננעל, פותחים סווטיש, רגל על הבלם ומורידים את האנדברקס ידנית, מוציאים את המפתח וזהו אין האנדברקס.

פורסם
ישים מאוד גם באוטומט, כאשר נמצאים על P, יש חופש תנועה גדול.

תנסה את זה, תכניס את הרכב ל P ללא הבלם יד, צא מהרכב ונסה לדחוף אותו קדימה ותראה כמה חופש תנועה יש.

זה בדיוק מה שנדרש בכדי לא להרוס את הפגושים/קליפסים.

במידה ונועלים על בלם יד, הכוחות יהרסו את הפגושים והקליפסים בהתאם.

ייתכנו רכבים שבמצב P אולי, אין חופש תנועה כלל, לא נתקלתי כל כך ברכבים כאלו ומנסיון עם תיבות פלנטריות וכפולות מצמד, זה עובד בכולן באותו העיקרון.

אחלה מתכון כדי להרוס את הגיר.

אם רוצים להשאיר חופש תנועה - להשאיר בניוטרל

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם

עם הגרנדה פונטו הרובוטית (ימש"ו) הייתי מחנה תקופה בניוטראל עם בלם יד משוך ברעל, עד שהגעתי בוקר אחד וגיליתי שהרכב זז לו משהו כמו מטר וחצי, אל תוך אדום-לבן.

שום סימני פגיעה בפגושים, כנראה מישהו/י ממש נחושים, אחרי משקה אנרגיה.

פורסם
אכן ב P יש חופש תנועה מינימילי, יותר גדול לעומת מצב עם בלם יד מופעל אבל עדיין לא משהו שמאפשר לרכב לזוז יותר מכמה ס"מ.

מה גם שבכלל לא מומלץ לדחוף רכב ב P, אני חושב שלא צריך להסביר למה.

אכן, מדובר על החופש של מס' ס"מ מועט אם בכלל אבל מספיק בכדי לקבל "נשיקה" ממש קטנה בפגוש מקדימה או מאחורה.

אחלה מתכון כדי להרוס את הגיר.

אם רוצים להשאיר חופש תנועה - להשאיר בניוטרל

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

מובן לך אופן הפעולה של הגיר וההבנה כי יש חופש פעולה ותזוזה כן? איך את בדיוק הולך להרוס את הגיר? אני אשמח אם תוכל לתאר ולהסביר לי את זה על הסכמה של הנעילה במצב P.

אני יכול לחסוך לך ולהגיד כי החופש תזוזה המועט של הס"מ הבודדים לפה ולשם, מספיק עבור ה "נשיקות" וזה מה שנדרש.

לא מדובר על הזזת הרכב מטר קדימה ואחורה כן, לא יודע מה חלק כאן חשבו לרגע :-D אלה בשביל הס"מ הבודדים שהרכב נע קדימה ואחורה בעת דחיפה קטנה.

אם יש לך רכב, צא ותנסה. אתה לא תהרוס שום דבר.

מידע בונוס - גם אם הרכב יהיה בנסיעה של 5 קמ"ש ותכניס ל P אתה תשמע קרקוש של הגלגלי שיניים והשן שמנסה להתפס ועדיין, לא ייהרס כלום, בנוי לכך.

פורסם
זה ישים רק במכוניות בעלות גיר ידני.

במכוניות אוטומטיות משנת 2000 ומעלה בערך לא ניתן להוציא את המפתח מהסוויץ' כל עוד ידית הילוכים לא ב Parking.

אוטומטיות? טפו...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
וזאת לשם "דחיפת" הרכבים הסמוכים בעת חניה באזורים עירוניים מישוריים צפופים?

שמעתי כי ישנם אזורים כאלו בצרפת. נתקלתם?

כשגרתי בניו יורק זה היה מאוד מקובל. קודם כל הבאמפרים של האמריקאיות פשוט נועדו לכך והיה בסדר מבחינת כל המעורבים שרכב נדחק לחניה על ידי "דחיפת" המכוניות בעדינות מלפנים ומאחור.

• תוכן חדש...