Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל בסדר, אם לא הייתי שלם עם זה בטח לא הייתי כותב על זה, אני לא מזוכיסט.

מכל דבר לומדים לקח, הלקח הופק ונלמד ואני רחוק ממגרשי הליסינג! אין לי בעיה לקנות ממגרש כמו אוטודיל או טריידמוביל אבל בטוח לא מליסינג ובטוח לא אחרי השבחה, זה נחמד, זה נוח אבל לא משתלם.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שמע, אני באמת מצדיע לך שאתה קונה רכבים קצת יותר מעניינים מקורולה-ליסינג-אוטומט ממוצעת של השכן, אבל לרכבים כאלה יש מחיר, ואם תמשיך לקנות אותם ולמכור אחרי שנה, אתה תקבל בראש בירידת ערך.

מקווה שסוף סוף תתמתן בזה.

פורסם (נערך)

תודה זה השאיפה.

גם עכשיו התחבטתי לא מעט אם ללכת על בראבו או לחפש משהו נפוץ ואמין יותר כמו לנסר או b3 (גם בבי 3 הייתי קונה דגם עם מנוע 2.0).

בכל מקרה זה רכבים שעלותם כבר מראש נמוכה, ירידת ערך גדולה ככל שתהיה לא תגיע לירידת ערך שספגתי כי זה בלתי אפשרי, העניין רק לא לאכול אותה באחזקה השוטפת ולצאת עם עלויות סבירות למשך 3 שנים.

כרגע גם פסלתי כל דבר רובוטי, עד שהטכנולוגיה לא תהיה זולה להחזקה.

כל הכסף שחוסכים ב tsi בצריכת דלק יוצא על הגיר (אלא אם הוא ידני) ככה גם ברנו, תיסע ותיסע ותחסוך בדלק ואו שתגיע להחלפת מצמדים ומחשב גיר בעלות אסטרונומית או שלא, עניין של מזל.

חבר עם פלואנס בזמנו משך תקלה של מחשב גיר (אצלי הוחלף איך שהופיע התקלה) ולא ידע למה זה יוביל, לבסוף בלי לחפש לחסוך החליף מחשב גיר ואת מכלולי הגיר לחדשים לגמרי, העלות הייתה גבוהה וכנראה כל מה שחסך על הדלק יצא שם ויותר, אותו חבר לא מוכן לשמוע על רנו מאז.

הרכבים מצויינים עד ש....

עוד בזמנו כמעט החלפתי במונדיאו טיטניום, בטוח הייתי נהנה אבל גיר עולה 30k ושוב עניין של מזל.

חבל שאין בארץ מבחר יותר גדול של ידניות.

אגב אם כבר פלואנס ידנית זה הדבר, עם תוכנה של סופרצ'יפס בכלל חלום.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כמה עולה להחליף מצמדים בזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אגב יאמר לזכות הפלואנס שלמרות המכלולים הזהים השמירת ערך שלה טובה יותר + סחירות גבוהה בהרבה!

המכלולים לא זהים. מערכת החשמל בפלואנס הרבה פחות טובה. המגאן עדיפה גם מבחינת איכות חומרים (וכמו שיודעים בפורום אין לי כבר שום אינטרס "להגן" על הרכב), הרנו הספרדיות טובות יותר מהטורקיות. זה גם מה שמספר חבר שעובד באחד מהמוסכים של קרסו.

אגב, צריכת הדלק לא מרשימה במיוחד, לא יודע מה הסיבה - אבל בתוך העיר עם המגאן הייתי עושה 1:15-1:16. צריכת הדלק הממוצעת אצלי ישבה על 1:18-1:19.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כמה עולה להחליף מצמדים בזה?

אני מאמין סביב ה 7000-8000 ש''ח, אולי ניתן במעט פחות, תלוי גם אם זה רק מצמדים או מעבר, זה עוד סביר ביחס לגיר רובוטי!

יש איזה כתבה של ואללה רכב ששם טוענים שהמצמדים מגיעים גם ל 250-300 אלף ק''מ ללא בעיה.

מחשב גיר גם אחד הזולים, עולה 2000 ש''ח חדש, עם עבודה סביב ה 2800 ש''ח.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רק בשביל הספורט בקשתי הצעת מחיר להחלפת מצמדים באפליקציה של ''גלגלים'' למי שמכיר. זה מה שהתקבל כהצעות.S71114-15324386.jpgS71114-15323875.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

רק דבר אחד לא הבנתי, אם ידעת שהרכב הולך לעשות הרבה ק"ם, ולא רצית לעבור נגיד את 150 אלף ק"ם, אז מראש ידעת שזו רכישה לא כלכלית לטווח קצר. למה בכל זאת קנית?

ולא עדיף היה כבר להשאיר אותו לעד 4 שנים או יותר ואז למכור בגרושים?

עריכה אחרונה על ידי arco1
  • תוכן חדש...