Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסוויפט שנת 2009 , עברה 108 אלף בסהכ

הבעיה היא לא חדשה היא גם קרתה לפני שנה וחצי אבל לאחרונה זה קורה בתדירות גבוהה יותר

כעקרון בתחילת נסיעה או בגלישה שאני לוחץ ממש עדין על הגז המנוע פשוט נכבה ונדלקות כל הנורות זה קורה פעם ב.. האוטו מניע ונוסע פיקס

כעקרון אני חושב שמדובר במשאבת דלק או שאולי פלגים שהוחלפו לפני בערך 4 חודשים והבעיה לא נפתרה

אני מתגייס ביוני הבא ומתכנן למכור את הרכב במאי בערך , השאלה שלי האם שווה לי להכניס את הרכב למוסך ולתקן או שחבל להשקיע כבר ?

אני סטודנט ועובד במשרה חלקית ככה שהעדיפות היא כמובן להשקיע כמה שפחות

פורסם

אצל חבר היתה בעיה דומה בזמן עצירה ברמזור, הרכב היה נכבה עם לא היו נותנים גז, לאחר ניקיון רציני של פיח, נגמר הסיפור והרכב חזר לעבוד כמו שצריך.

פורסם
אצל חבר היתה בעיה דומה בזמן עצירה ברמזור, הרכב היה נכבה עם לא היו נותנים גז, לאחר ניקיון רציני של פיח, נגמר הסיפור והרכב חזר לעבוד כמו שצריך.

הוא לא נכבה סתם ככה , חשוב גם לציין שהמנוע לפעמים מגמגם ואז רק מתחיל לנסוע

בדקתי את זה על ניוטרל פשוט , כשאני נותן גז אז לפעמים יש גמגום ואז רק הטורים עולים

• תוכן חדש...