Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Honda civic האצבק 2010

Alonattias
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בזמן האחרון מבקש הרבה חוות דעת כי כל פעם יש שינוי במה שאני רוצה ובתקציב מסיבות שונות.

רציתי לדעת איך הרכב הונדה סיוויק האצבק החדשה שנת 2010

עברה 90 אלף .

מטופלת מוסך מורשה.

מבחינת אמינות. חסכון בדלק. וטיפולים אם יקר.

אם תוכלו תגידו הכל על הרכב הזה

פורסם
רכב אמין ,טיפולים לא יקרים.

בחיפה הרכב עושה עם מזגן 1/9 בחוץ 1/15.

רב מומלץ מאוד

מוסר כי לחבר שלי יש את הרכב והוא עושה 1 ל13 בעיר .

פורסם

חבר שלך חי בסרט אם זו הצריכת דלק אצלו,

בעיר רוב הזמן ההילוכים הראשונים פעילים, הילוכי כח, שצורכים המון דלק, במיוחד עליות, המנוע של ההונדה הוא 1.8 אטמוספרי, לא הכי חסכוני וגם לא הכי בזבזן, אז, או שחבר שלך התקין פדאלים של הפלינסטונס או שהוא לא יודע למדוד צריכת דלק בעיר.

1/9 נשמע ריאלי מאןד לעיר, וזו אפילו צריכת דלק טובה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
חבר שלך חי בסרט אם זו הצריכת דלק אצלו,

בעיר רוב הזמן ההילוכים הראשונים פעילים, הילוכי כח, שצורכים המון דלק, במיוחד עליות, המנוע של ההונדה הוא 1.8 אטמוספרי, לא הכי חסכוני וגם לא הכי בזבזן, אז, או שחבר שלך התקין פדאלים של הפלינסטונס או שהוא לא יודע למדוד צריכת דלק בעיר.

1/9 נשמע ריאלי מאןד לעיר, וזו אפילו צריכת דלק טובה.

אז 1 ל9 זה לא חסכוני בכלל.. אתה בטוח

פורסם

אמרתי שצריכת דלק לנסיעה עירונית לרכב עם מנוע אטמוספרי 1\9 זו צריכת דלק טובה לנסיעה עירונית.

בנסיעה בין עירונית -1\9 זו צריכה נוראית.

אמרת שחבר שלך מדד 1\13 בתוך העיר, אז סליחה, חבר שלך לא ריאלי

יש מבין?

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...